سلام
با اینکه من هنوز Xbox ندارم.همین جا خوندم که اگه بازیا رو نصب کنی رو هاردت...هم سرعت load بازی بیشتر میشه هم texture ها زودتر render میشن...
![]()
سلام
با اینکه من هنوز Xbox ندارم.همین جا خوندم که اگه بازیا رو نصب کنی رو هاردت...هم سرعت load بازی بیشتر میشه هم texture ها زودتر render میشن...
![]()
بازی رو که تو هارد نصب کنی
سرعت load بازی میره بالاتر
درایوت دیگه کار نمیکنه و صدا و حرارت کمتر تولید میکنه
بعضی بازی ها به خصوص اونهایی که مونورشون unreal هست و مشکل texture دارن خیلی بهبود پیدا میکنه load بافت هاشون
هر چی بهتر بهتر
این هایی که گفتید یعنی چی ؟؟؟؟؟؟![]()
دسته های 360 چجوری شارژ میشن ؟ این Play & charg kit چیه ؟
موقع استفاده باید دستگاه در حالت عمودی باشه یا افقی ؟
Last edited by moslem.b; 05-04-2010 at 13:46.
سامسونگ هر چی توی دیجیتال قویه توی مکانیک ضعیفه ! نمیدونم چرا :( حتی CD-Rom و DVD-ROM و رایتر های معمولیش هم که برای PC تولید میکنه این مشکل Eject نشدن رو دارند !
فکر کنید شرکتی که یکی از بهترین Mp3 Player ها و LCD ها و ... دنیا رو تولید میکنه سر این داستان قطعات مکانیکی ضعف داره![]()
![]()
بعضی بازی ها به علت خونده شدن از روی درایو texture ها یا همون بافت های تشکیل دهنده object هاشون دیر بار گذاری میشه
مثلا تو بازی Gears of war اگه دقت کنید بعضی مراحل که شروع میشه marcus واساده ولی در و دیوار گنگ هست و در 3 یا 4 ثانیه در چند مرحله بافت های دیوار و محیط بار گذاری میشه
اگه تو هارد نصب بشه این مشکلات تا حد خیلی زیادی حل میشه
شاید بارزترینش برای بازی GTA IV باشه که رو بعضی درایو ها مشکل داشت و محیط خیلی دیر Load میشد به خصوص تو سرعت های بالا که با نصب تو هارد کامل درست شد
خوب شما هم میتونی از باتری های شارژی و شارزر جدا استفاده کنی
یا از همین قطعه که گفتی که برای شارژ دسته هاش به کار میره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
که باتری مخصوص داره و یک سرش هم به کنسول وصل میشه و شارژ میکنه
و تا 25 ساعت شارژ داره
قیمتش هم 20 دلاره که اینجا original اون رو تا 30 میفروشن و متفرقه هم داره تا 13 تومان
![]()
موتور بازی یا همون Engine هسته اصلی بازی هست که تمام اعمال اصلی رو کنترل میکنه و خودش تشکیل شده از موتور های گوچک تر مثل AI Engine و Graphic Engine و physic engine و Sound Engine و ... یعنی قلب تپنده بازی
تکستچر هم یک عکس هست که بامپ میشه روی یک مش سه بعدی و اون مش رو قابل دیدن میکنه . به عبارتی مثل پوست عمل میکنه .
چجوری باید بازی رو نصب کنم ؟؟؟ چجوری باید حذفشون کنم ؟؟؟ ( بین خودمون بمونه من هنوز xbox ندارم ولی فعلا 200t رو جمع کردم بقیه رو هم میرم دزدی)
و هزینه یه دسته وایرلس برای مدل الیت چنده ؟؟؟
Last edited by huggy; 05-04-2010 at 14:21.
دیسک بازی رو میزارید تو . دکمه Y (همون زرده) رو روی بازی میزنید و بعدش اینستال خودنمایی میکنه .
برای پاک کردن هم میرید توی ستینگ ، مموری ، هارد لیست بازی ها میاد از همونجا پاک میکنید .
40 تومان مشکی
38 تومان سفید
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)