سلام دوستان من سیم کارت 4g ایرانسل گرفتم انلاین ثبت نام کردم ۸ روز نیومده به پشتیبانی هم زنگ میزنم میگن میاد
کسی هست انلاین ثبت نام کرده باشه طول بکش سیم کارتش بیاد؟
سلام دوستان من سیم کارت 4g ایرانسل گرفتم انلاین ثبت نام کردم ۸ روز نیومده به پشتیبانی هم زنگ میزنم میگن میاد
کسی هست انلاین ثبت نام کرده باشه طول بکش سیم کارتش بیاد؟
اگر یه بسته۳ گیگابایت(۵۰۰ مگابایت + ۲/۵ گیگابایت) (۹ شب تا ۹ بامداد) فعال کنم در ساعت 2 تا 8صبح, الویت با این بسته هست یا بسته شبانه؟
دوستان من بسته 3 گیگ..2.5 گیگ شبانه رو فعال کردم ولی برای استعلام اون 2.5 گیگ هر کدی رو میزنم جواب نمیگیرم..فقط اون 500 مگ رو نشون میده...کسی میدونه کدش چیه...البته همه کد ها رو زدم ولی جواب نگرفتم..
من در تهران برای اقوام گرفتم، سیم کارت دو روز بعد از تکمیل ثبت نام با پست رسید و پستچی کپی مدارک و گرفت و رفت. بعد از دو روز استفاده سیم کارت مسدود شد. بدلیل عدم ارائه مدارک. با هزار بدبختی و بروبیا موفق شدم تو یکی از مراکز تکمیل مدارک کنم. هیچ دفتر امورمشترکین قبول نمیکرد میگفتن چون انلاین خریدی ما فعال نمیکنیم. ایرانسل هم تماس میگیرفتیم میگفت پست مدارک تحویل نداده به ما.
خلاصه اگر بری امورمشترکین همون لحظه یکی بخری خیلی به نفع هستش تا بخوای آنلاین بخری.
دوست عزیز دقیقا کدوم مدارک رو دادی بجز کارت ملی من واقعاً اعصابم خورد شده سر این سیم کارت ممنون میشم بگی
سلام
این سری که پشتیبانی زنگ زدی، کد رهگیری مرسوله پستی رو بپرس بعد توی سایت پست چک کن ببین بسته پستی کجاست. می تونی با همون کد هم بری دفتر پستی و پیگیری کنی
این بسته ۳ گیگابایت(۵۰۰ مگابایت + ۲/۵ گیگابایت) (۹ شب تا ۹ بامداد) دقیقا یعنی چی؟ 500 مگ رو کی میشه استفاده کرد 2/5 گیگ رو کی؟؟چرا جدا کرده؟؟
دوست عزیز زنگ زدم گفتم بهشون گفتن هنوز به پست تحویل داده نشده !!!! من تاریخ ۱۹ اردیبهشت ثبت نلم کردم الان ۲۶ اردیبهشت تو سایت ایرانسل حداقل ۷ روز کاری سیم کارت به دست شما میرسه !!! برای شما هم اینطور بود ؟
از طریق پنل کاربری اون 2.5 گیگ قابل مشاهده هست:
یعنی شما در ساعات 9صبح تا 9شب میتونی از اون 500 مگ استفاده کنی و در بقیه ساعات از 2.5 گیگ کسر میکنه.
دوست عزیز زنگ زدم گفتم بهشون گفتن هنوز به پست تحویل داده نشده !!!! من تاریخ ۱۹ اردیبهشت ثبت نلم کردم الان ۲۶ اردیبهشت تو سایت ایرانسل حداقل ۷ روز کاری سیم کارت به دست شما میرسه !!! برای شما هم اینطور بود ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)