تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1305 از 3347 اولاول ... 30580512051255129513011302130313041305130613071308130913151355140518052305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,041 به 13,050 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان من سیم کارت 4g ایرانسل گرفتم انلاین ثبت نام کردم ۸ روز نیومده به پشتیبانی‌ هم زنگ میزنم میگن میاد
    کسی‌ هست انلاین ثبت نام کرده باشه طول بکش سیم کارتش بیاد؟

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اگر یه بسته۳ گیگابایت(۵۰۰ مگابایت + ۲/۵ گیگابایت) (۹ شب تا ۹ بامداد) فعال کنم در ساعت 2 تا 8صبح, الویت با این بسته هست یا بسته شبانه؟

3. این کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستان من بسته 3 گیگ..2.5 گیگ شبانه رو فعال کردم ولی برای استعلام اون 2.5 گیگ هر کدی رو میزنم جواب نمیگیرم..فقط اون 500 مگ رو نشون میده...کسی میدونه کدش چیه...البته همه کد ها رو زدم ولی جواب نگرفتم..

5. این کاربر از feri131 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Majidson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    زير آسمان خدا

پيش فرض

سلام دوستان من سیم کارت 4g ایرانسل گرفتم انلاین ثبت نام کردم ۸ روز نیومده به پشتیبانی‌ هم زنگ میزنم میگن میاد
    من در تهران برای اقوام گرفتم، سیم کارت دو روز بعد از تکمیل ثبت نام با پست رسید و پستچی کپی مدارک و گرفت و رفت. بعد از دو روز استفاده سیم کارت مسدود شد. بدلیل عدم ارائه مدارک. با هزار بدبختی و بروبیا موفق شدم تو یکی از مراکز تکمیل مدارک کنم. هیچ دفتر امورمشترکین قبول نمیکرد میگفتن چون انلاین خریدی ما فعال نمیکنیم. ایرانسل هم تماس میگیرفتیم میگفت پست مدارک تحویل نداده به ما.
    خلاصه اگر بری امورمشترکین همون لحظه یکی بخری خیلی به نفع هستش تا بخوای آنلاین بخری.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من در تهران برای اقوام گرفتم، سیم کارت دو روز بعد از تکمیل ثبت نام با پست رسید و پستچی کپی مدارک و گرفت و رفت. بعد از دو روز استفاده سیم کارت مسدود شد. بدلیل عدم ارائه مدارک. با هزار بدبختی و بروبیا موفق شدم تو یکی از مراکز تکمیل مدارک کنم. هیچ دفتر امورمشترکین قبول نمیکرد میگفتن چون انلاین خریدی ما فعال نمیکنیم. ایرانسل هم تماس میگیرفتیم میگفت پست مدارک تحویل نداده به ما.
    خلاصه اگر بری امورمشترکین همون لحظه یکی بخری خیلی به نفع هستش تا بخوای آنلاین بخری.
    دوست عزیز دقیقا کدوم مدارک رو دادی بجز کارت ملی‌ من واقعاً اعصابم خورد شده سر این سیم کارت ممنون میشم بگی‌

داره خودمونی میشه hady1364's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    این سری که پشتیبانی زنگ زدی، کد رهگیری مرسوله پستی رو بپرس بعد توی سایت پست چک کن ببین بسته پستی کجاست. می تونی با همون کد هم بری دفتر پستی و پیگیری کنی

9. این کاربر از hady1364 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز XENON24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این بسته ۳ گیگابایت(۵۰۰ مگابایت + ۲/۵ گیگابایت) (۹ شب تا ۹ بامداد) دقیقا یعنی چی؟ 500 مگ رو کی میشه استفاده کرد 2/5 گیگ رو کی؟؟چرا جدا کرده؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    این سری که پشتیبانی زنگ زدی، کد رهگیری مرسوله پستی رو بپرس بعد توی سایت پست چک کن ببین بسته پستی کجاست. می تونی با همون کد هم بری دفتر پستی و پیگیری کنی
    دوست عزیز زنگ زدم گفتم بهشون گفتن هنوز به پست تحویل داده نشده !!!! من تاریخ ۱۹ اردیبهشت ثبت نلم کردم الان ۲۶ اردیبهشت تو سایت ایرانسل حداقل ۷ روز کاری سیم کارت به دست شما میرسه !!! برای شما هم اینطور بود ؟

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان من بسته 3 گیگ..2.5 گیگ شبانه رو فعال کردم ولی برای استعلام اون 2.5 گیگ هر کدی رو میزنم جواب نمیگیرم..فقط اون 500 مگ رو نشون میده...کسی میدونه کدش چیه...البته همه کد ها رو زدم ولی جواب نگرفتم..
    از طریق پنل کاربری اون 2.5 گیگ قابل مشاهده هست:

این بسته ۳ گیگابایت(۵۰۰ مگابایت + ۲/۵ گیگابایت) (۹ شب تا ۹ بامداد) دقیقا یعنی چی؟ 500 مگ رو کی میشه استفاده کرد 2/5 گیگ رو کی؟؟چرا جدا کرده؟؟
    یعنی شما در ساعات 9صبح تا 9شب میتونی از اون 500 مگ استفاده کنی و در بقیه ساعات از 2.5 گیگ کسر میکنه.

13. 3 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز زنگ زدم گفتم بهشون گفتن هنوز به پست تحویل داده نشده !!!! من تاریخ ۱۹ اردیبهشت ثبت نلم کردم الان ۲۶ اردیبهشت تو سایت ایرانسل حداقل ۷ روز کاری سیم کارت به دست شما میرسه !!! برای شما هم اینطور بود ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •