الان صبانت عالیه سرعت هم محدود نمیکنه 12مگش شبا 1300کیلوبایت داره میده سروش هم داره باز از سرعت اسمی بیشتره ولی نمیدونم بعد از حجم مشخصی دانلود سرعتو کم میکنه یا نه؟
الان صبانت عالیه سرعت هم محدود نمیکنه 12مگش شبا 1300کیلوبایت داره میده سروش هم داره باز از سرعت اسمی بیشتره ولی نمیدونم بعد از حجم مشخصی دانلود سرعتو کم میکنه یا نه؟
شانس مارو میبینی فامیلامون که شبا دانلود نمیکنن تمدید میکنن شبانه به اکانتشون اضافه میشه اونوقت من که دانلود دارم به اکانتم اضافه نشه!![]()
آره فرشاد بعد از یه حجم خاصی از دانلود سرعت نصف میشه بعد از اون باز بعد از یه حجم خاصی باز همون سرعت نصف شده دوباره نصف میشه.. اینقدر اینجوری میشه تا برسه به 30KB اونورا... اینو من از پشتیبانی آسیاتک شنیدم... ولی یکی از دوستام که صبا داشت همینو میگفت.
امروز صبح برو دنبالش فرشاد اول برو پیش خودشون اگه به نتیجه نرسیدی برو خدمات پس از فروش اینترنت مخابرات که تو ساختمون اصلی مخابراته... شماره کوچشو یادم نیست اما یکم بالاتر از بازار مرو هست
بچه ها نتم داره تموم میشه ، 512 نامحدود داشتم
بعد الان برا تمدید سایت سیترا بالا نمیاد!
و مثل اینکه نامحدود هم ندارن و قیمتا بالاست! به نظر شما چی بگیرم که حد اقل شب بمون مفتی بدن؟
هر کاری کردی خبرش رو بده، منم تقریبا هفته دیگه وضعیتم همین میشه![]()
دوستان وایمکس داغونم کرده دیگه مجبورم به خاطر خط خونمون ایدی اس ال مخابرات بگیرم
از کدوم نمایندگی بگریم که شانس شبانه رو حداقل داشته باشم
الان هیچ هیچ تعرفه ایش شبانه نداره؟
سلام سروش میگم صبانت که هستی اوضاش چجوریه ؟ شبانش چقدر سرعت میده ؟
روزها خوبه...
شبها هم سرعت میده، حتی بیشتر از اسمی ولی باید شیره اش رو بکشی... یعنی مثلا برای رسیدن به 2 مگ باید حدود 100 کانکشن فعال(6 دانلود 16کانکشنی همزمان) داشته باشی.
خوبی دیگه اش هم اینه که ترافیک خوری نداره.
البته بازم میگم، پینگ مخابرات یه چیز دیگه اس... اگر این گیت وی ها رو بردارن، مخابرات از همه ی ISP ها بدتر میشه.
فکر کنم مشکلت با کریو حل بشه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)