تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1305 از 1783 اولاول ... 305805120512551295130113021303130413051306130713081309131513551405 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,041 به 13,050 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

اگه نباشه جاش خالی می مونه barslona2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

اینطور که پیداست محدودیت رو تایم 6 به بعد ازاد میکنند!!!!بعد بگید تخسیر شرکت نیست
    اان سرعت دانم 200 هست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من سرعت شبانم از مخابرات رو 250 کیلوبایته و اینقدر همه گفتین صبانت شبی ده بیست گیگ دانلود منم اینقدر وسوسه شده بودم
    دیگه چیزی نمونده بود درخواست تخلیه بدم بیام صبانت ولی با این وجود دیگه کاملا منصرف شدم و برمیگردم همون مخابرات و خدارو شکر میکم
    صبا دوباره گندش دراومده
    چند روز دیگه اشتراکم تمومه درخواست جمع آوری میدم فعلا بهترین گزینه مخابراته

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

اینطور که پیداست محدودیت رو تایم 6 به بعد ازاد میکنند!!!!بعد بگید تخسیر شرکت نیست
    اان سرعت دانم 200 هست
    نخیر بعد از ساعت 6 هم سرعت 10 کیلوبایت بود

4. این کاربر از sorooshfm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

صبا دوباره گندش دراومده
    چند روز دیگه اشتراکم تمومه درخواست جمع آوری میدم فعلا بهترین گزینه مخابراته
    اره برای کسایی که دانلود خیلی زیاد میکنن دو راه دارن یا بیان مخابرات که محدود هم نمیکنه یا پول بیشتر بدن از یه یک شرکتی یه نامحدود با سرعت بالا بخرن

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

حالا به نظرتون برای فرداشب هم کامپیوتر را روشن بزاریم یا نه ؟ چون اگه باز سرعت 15 کیلوبایت باشه روشن گذاشتن کامپیوتر به صرفه نیست

پروفشنال sorooshfm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

میگم خوب جوی رو صبانت با ارائه اینترنت 12 مگ تو اینترنت ایجاد کرد همه سر این که آیا خطشون 12 مگ رو میکشه صف کشیده بودن و سریع ثبت نام میکردن و سرعت شبانه شون رو به رخ هم دیگه میکشیدن حالا با 10 کیلوبایت شبانه دانلود کنن حالشو ببرن ولی ایندفعه دیگه سرعت ها درست نمیشه خودم هم امتحان کردم نیم گیگ حجم خریدم سرعت شبانه به اندازه همون نیم گیگ رفت بالا بعد دوباره شد 10 کیلوبایت یعنی شبانه بی شبانه صبانت هم شاتل رو دید که با محدود کردن شبانه هاش کاربراش کم نشده حالا که صبانت بارش رو بسته و کلی مشتری داره و با فروش سرویس 12 مگ کاربراش رو بیشتر کرد محدودیت شبانه اش رو اعمال کرد در حد دایل آپ حیف که من تازه چند روزه سرویسمو تمدید کردیم آخر این ماه از این شرکت میرم معمولا تو دنیا شرکت های اینترنتی سال به سال خدماتشونو بهتر میکنن و قیمت ها رو کمنر ولی اینجا قانون های عجیب و غریب میذارن نمونه اش همین شبانه صبانت و قیمت ها رو بیشتر میکنن بعد از 6 سال مشترک صبانت بودن حالا میخوام تخلیه کنم واقعا واسه این شرکت متاسفم که با آبروش بازی کرد هرچند فقط پول براشون مهمه

پروفشنال ghnjfg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

به نظر من کلا سرعت دانلود در تایم رایگان زیر 100 باشه خوب نیست برای نامحدود هم زیر 50 باشه به درد نمیخوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان صبانت شبانه با تورنت مشکلی نداره برای شما؟
    روز باند رو پر میکنه ولی شب گذاشتم 100مگ گرفت.
    تست کردید تا حالا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه otfbax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با توجه به تجربه ای که توی این چند سال از صبانت داشتم کلا صبانت عادت نداره مشتری ها رو برای مدت طولانی راضی نگه داره اگر یادتون باشه همین چند ماه پیش بود که سر دانلود شبانه کلی جنجال شد که اون موقع کسی که شبی 6 گیگ می گرفت دیگه خیلی خدا بود اینترنتش و همه به شدت محدود شده بودن با توجه به این که محدود شدن توی صبانت چندین بار اتفاق افتاده نظر شخصی من اینه که برای مدتی محدود می شه و باز دوباره کم می شه محدودیتش حالا که این که اون مدت چقدر باشه کاملا بستگی داره به واکنش کاربرا.البته من دانلود نداشتم دیشب متاسفانه اما با توجه به حرف دوستان و آقای sorooshfm که گفت نیم گیگ خریده و به اندازه اون نیم گیگ رفته بالا سرعتش به نظر میاد صحت داشته باشه ولی یه صحبت با کسایی که می گن چرا 12 مگ گرفتید و گول خوردید و ...

اولا بارها گفتم و بازم می گم فرق قیمتی اینترنت 12 مگ با 6 مگ و سرعتای پایین تر بسیار کمه پس از نظر پولی فکر نمی کنم 2000 تومن ضرر اقتصادی به من زده باشه بله شاید توی تعداد زیاد برای شرکت زیاد باشه ولی به حال من یا بقیه دادن 2000 تومن چیزی نیست و فرقی نکرده

ثانیا وقتی یه موجی به وجود میاد شما یا می تونید اون موج رو هی بکوبید بگید نه محدود می شید نرید اونجا و ... یا استفاده کنید از اون موج بله الان محدود شده ولی کسایی که از همون اولا اومدن 12 مگ گرفتن سود خیلی زیادی کردن من خودم 2 ترابایت دانلود کردم توی این مدت که دانلود خیلی زیادیه واسه شبانه اونم با دادن 2000 تومن بیشتر فکر می کنم خودتون هم می تونید حساب کنید که می شه گیگ 1 تومن

به هیچ عنوان قصد دفاع از صبانت رو ندارم کارش شدیدا اشتباه بود و به نظر من بهش فشار زیادی وارد می شه مخصوصا الان که ایرانسل یک طرح شبانه برای اینترنت 3g هم در نظر گرفته و گزینه های بهتری از صبانت با این شرایط وجود داره ولی یه نصیحت دوستانه :

اینجا ایرانه و وضع همیشه همین بوده از شرایطی که پیش میاد نهایت استفاده رو بکنید چه توی اینترنت چه جاهای دیگه چون بعدها حسرتش رو می خورید

11. 3 کاربر از otfbax بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت reza-rs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

ای بابا ، دوستان تهران هم به همین صورت هست ؟ من به خاطر دانلود شبانه صبانت تو 12 مگ رفتم خط مخابراتم رو تخلیه کردم ،1 مگ نامحدود داشتم ، الانم 2 هفته است وصل نشده هی امروز فردا میکنن ، به نظرتون کلا بیخیال بشم دوباره برم سروقت مخابرات یا 1 ماهه فعلا بگیرم ببینم به کجا میرسه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •