اینطور که پیداست محدودیت رو تایم 6 به بعد ازاد میکنند!!!!بعد بگید تخسیر شرکت نیست
اان سرعت دانم 200 هست
اینطور که پیداست محدودیت رو تایم 6 به بعد ازاد میکنند!!!!بعد بگید تخسیر شرکت نیست
اان سرعت دانم 200 هست
صبا دوباره گندش دراومده
چند روز دیگه اشتراکم تمومه درخواست جمع آوری میدم فعلا بهترین گزینه مخابراته
نخیر بعد از ساعت 6 هم سرعت 10 کیلوبایت بود
اره برای کسایی که دانلود خیلی زیاد میکنن دو راه دارن یا بیان مخابرات که محدود هم نمیکنه یا پول بیشتر بدن از یه یک شرکتی یه نامحدود با سرعت بالا بخرن
حالا به نظرتون برای فرداشب هم کامپیوتر را روشن بزاریم یا نه ؟ چون اگه باز سرعت 15 کیلوبایت باشه روشن گذاشتن کامپیوتر به صرفه نیست
میگم خوب جوی رو صبانت با ارائه اینترنت 12 مگ تو اینترنت ایجاد کرد همه سر این که آیا خطشون 12 مگ رو میکشه صف کشیده بودن و سریع ثبت نام میکردن و سرعت شبانه شون رو به رخ هم دیگه میکشیدن حالا با 10 کیلوبایت شبانه دانلود کنن حالشو ببرن ولی ایندفعه دیگه سرعت ها درست نمیشه خودم هم امتحان کردم نیم گیگ حجم خریدم سرعت شبانه به اندازه همون نیم گیگ رفت بالا بعد دوباره شد 10 کیلوبایت یعنی شبانه بی شبانه صبانت هم شاتل رو دید که با محدود کردن شبانه هاش کاربراش کم نشده حالا که صبانت بارش رو بسته و کلی مشتری داره و با فروش سرویس 12 مگ کاربراش رو بیشتر کرد محدودیت شبانه اش رو اعمال کرد در حد دایل آپ حیف که من تازه چند روزه سرویسمو تمدید کردیم آخر این ماه از این شرکت میرم معمولا تو دنیا شرکت های اینترنتی سال به سال خدماتشونو بهتر میکنن و قیمت ها رو کمنر ولی اینجا قانون های عجیب و غریب میذارن نمونه اش همین شبانه صبانت و قیمت ها رو بیشتر میکنن بعد از 6 سال مشترک صبانت بودن حالا میخوام تخلیه کنم واقعا واسه این شرکت متاسفم که با آبروش بازی کرد هرچند فقط پول براشون مهمه![]()
به نظر من کلا سرعت دانلود در تایم رایگان زیر 100 باشه خوب نیست برای نامحدود هم زیر 50 باشه به درد نمیخوره![]()
دوستان صبانت شبانه با تورنت مشکلی نداره برای شما؟
روز باند رو پر میکنه ولی شب گذاشتم 100مگ گرفت.
تست کردید تا حالا؟
با توجه به تجربه ای که توی این چند سال از صبانت داشتم کلا صبانت عادت نداره مشتری ها رو برای مدت طولانی راضی نگه داره اگر یادتون باشه همین چند ماه پیش بود که سر دانلود شبانه کلی جنجال شد که اون موقع کسی که شبی 6 گیگ می گرفت دیگه خیلی خدا بود اینترنتش و همه به شدت محدود شده بودن با توجه به این که محدود شدن توی صبانت چندین بار اتفاق افتاده نظر شخصی من اینه که برای مدتی محدود می شه و باز دوباره کم می شه محدودیتش حالا که این که اون مدت چقدر باشه کاملا بستگی داره به واکنش کاربرا.البته من دانلود نداشتم دیشب متاسفانه اما با توجه به حرف دوستان و آقای sorooshfm که گفت نیم گیگ خریده و به اندازه اون نیم گیگ رفته بالا سرعتش به نظر میاد صحت داشته باشه ولی یه صحبت با کسایی که می گن چرا 12 مگ گرفتید و گول خوردید و ...
اولا بارها گفتم و بازم می گم فرق قیمتی اینترنت 12 مگ با 6 مگ و سرعتای پایین تر بسیار کمه پس از نظر پولی فکر نمی کنم 2000 تومن ضرر اقتصادی به من زده باشه بله شاید توی تعداد زیاد برای شرکت زیاد باشه ولی به حال من یا بقیه دادن 2000 تومن چیزی نیست و فرقی نکرده
ثانیا وقتی یه موجی به وجود میاد شما یا می تونید اون موج رو هی بکوبید بگید نه محدود می شید نرید اونجا و ... یا استفاده کنید از اون موج بله الان محدود شده ولی کسایی که از همون اولا اومدن 12 مگ گرفتن سود خیلی زیادی کردن من خودم 2 ترابایت دانلود کردم توی این مدت که دانلود خیلی زیادیه واسه شبانه اونم با دادن 2000 تومن بیشتر فکر می کنم خودتون هم می تونید حساب کنید که می شه گیگ 1 تومن
به هیچ عنوان قصد دفاع از صبانت رو ندارم کارش شدیدا اشتباه بود و به نظر من بهش فشار زیادی وارد می شه مخصوصا الان که ایرانسل یک طرح شبانه برای اینترنت 3g هم در نظر گرفته و گزینه های بهتری از صبانت با این شرایط وجود داره ولی یه نصیحت دوستانه :
اینجا ایرانه و وضع همیشه همین بوده از شرایطی که پیش میاد نهایت استفاده رو بکنید چه توی اینترنت چه جاهای دیگه چون بعدها حسرتش رو می خورید
ای بابا ، دوستان تهران هم به همین صورت هست ؟ من به خاطر دانلود شبانه صبانت تو 12 مگ رفتم خط مخابراتم رو تخلیه کردم ،1 مگ نامحدود داشتم ، الانم 2 هفته است وصل نشده هی امروز فردا میکنن ، به نظرتون کلا بیخیال بشم دوباره برم سروقت مخابرات یا 1 ماهه فعلا بگیرم ببینم به کجا میرسه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)