سلام
برای بنده حدود یک هفته ای میشه خوب شده . فقط یک مشکلی داشتم
میخواستم بگم بنده سرویس یک مگ نامحدود گرفتم ، تا دیروز روی 100 ثابت بود ولی از دیروز روی 70 ثابت شد . یعنی چون زیاد دانلود کردم اینطوری شد ؟!
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
سلام
برای بنده حدود یک هفته ای میشه خوب شده . فقط یک مشکلی داشتم
میخواستم بگم بنده سرویس یک مگ نامحدود گرفتم ، تا دیروز روی 100 ثابت بود ولی از دیروز روی 70 ثابت شد . یعنی چون زیاد دانلود کردم اینطوری شد ؟!
ظاهرا جدیدا اینطور شده که شما اگه 6 گیگ سرعت بالا داشته باشی ، او حجم تقسیم به 30 میشه و هر روز امکان استفاده از مقدار مشخصی رو داری ! روزی 200 مگ سرعت بالا....
در مورد قسمت دوم، با وضع فعلی؟ نه!
همشهری ربطی به زیاد دانلود کردن نداره ، چون آسیاتک برخلاف شاتل و پارس آنلاین هیچ سقفی برای سرویس های نامحدود نگذاشته است.
سرعت منم تا دیروز روی 32 ثابت بود اما الان 5-15-25 در نوسان شده ، ظاهرا اختلالی باید ایجاد شده باشه...
بله تایید میشه البته ربطی به محدودیت نداره
بنده دیروز تماس گرفتم گفتند که اختلالی در سیستم به وجود امده و رفع میشه
TAPATALK
دوستانی که از آسیاتک سرویس دارند آیا شما هم در این دو سه روز اخیر با موارد بسیار بیشتری از قطعی در طول روز روبرو شده اید ؟ دوستان یه آمار بدید...
ممنون از دوستان
برای بنده فقط امروز چند ساعتی قطع بود و بعد درست شد . تا حالا مشکل قطعی نداشتم ( احتمالا همونطور که دوستمون گفتن اختلال از آسیانک هست که ان شاالله حل میشه )
دوستان قانون fup داره روی آسیاتک پیاده می شه از دیروز مطمین شدم چون خیلی از بچه ها دانلود من در ارتباط هستم گفتم به شدت محدود شدیم
سرعت 30 چی هست بشه 15 بگید اومده پایین من فکر کنم محدود شدید .
نه اقا محدود چیه من چهار روز نیست تمدید کردم
TAPATALK
دوست من قرار نیست به شما بگین محدود کنن اینترنت برنزی سرعت دو مگ تا 32 هم می تونن پایین بیارن شما هم هیچ اعتراضی نمی تونی بکنی .
این قانون طبق دستور مخابرات باید اجرا بشه خود مخابرات هم اجرا خواهد شد .
همشهری من که امروز بمدت 6ساعت قطع بودم + 2 قطعی موقت که با ریبوت مودم درست شد...
مرکز علامه طباطبایی
شما هم قطعی داشتی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)