تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1305 از 2365 اولاول ... 30580512051255129513011302130313041305130613071308130913151355140518052305 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,041 به 13,050 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز. خیلی متشکرم از توجهتون ولی برای تشکر نیاز به پست نیست و از تیک تشکر میتونید استفاده بفرمائید.

من گلیدن CO 609 Plus رو پیشنهاد میکنم.455 تومن.یه اسپیکر کیفیتی و قدرتی هست.

خیر مقدم عرض میکنم خدمت شما دوست گرامی.
    شما چون ساب 15 دارید و باکس بزرگ Low Bass و حجم وSPL بسیار بالائی دارید.لذا باید کامپوننتی تهیه نمائید که بتونه از نظر فرکانسهای مید باس و میدرنج اون SPL رو پوشش بده و به قول معروف کم نیاره.همچنین هزینه ایه که برای کابل برق و باطری و BIG3 باید انجام دهید باعث میشه که نتوانم با بودجه 1.5 میلیون تومانی که در نظر دارید مشاوره مناسبی خدمتتون عرض کنم.
    به هر حال پیشنهاد من:
    دو جفت کامپوننت هرتزHSK 165 یا گلیدن SQX 165 (قیمت 735)
    آمپلیفایر 4 کانال گلیدن RS100C4 قیمت 1.027.000 تومن.
    کابل RCA گلیدن Hi End قیمت 91.000 تومن.
    BIG3 با کابل 4 گیج گلیدن آلمان.متری 40.000 تومن.حدودا 3 متر نیاز هست.
    آقا حمید بسیار سپاسگذارم. بودجه 1.5 که گفتم اجناس دست دوم بودن. یک جفت hsk165 و یک جفت 690 تمیز رو هم میده 600 تومن. یه باطری 74 نو 240 تومن (74 کافیه یا زیاده یا کمه؟). آمپ پایونیر 6000f مکزیک دو عدد که هر کدوم 2 تا 125 رو 4 اهم میده میشه 300 تومن (مکزیکی هستند). تا اینجا شد 1140. میمونه 360 تومن. rc هم 3 جفت دارم ولی مارکشو نمی دونم چیه. حالا با 360 تومن میخوام کابل 4 (البته با نظر شما) بگیرم و نصب کنم. گویا شما نظرتون رو 690 نیست و بجاش می فرمایید کامپ بگیرم. اونوقت پرتاب صدا چی میشه؟ خازن هم میخواد؟؟اگرم نصاب معرفی کنید ممنون میشم. بیشتر بودجه ندارم. اصلاً متاهلم و زشته این همه پول بدم
    میخوام با این هزینه حداکثر استفاده رو ببرم.
    Last edited by usb1100; 26-10-2013 at 00:19.

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اقا حمید شما نمایندگی گلیدن ادیو سیستم در ایران هستید ؟
    اخه تو این مدت ایجاد این تاپیک فقط و فقط دارین از محصولات این شرکت رو به دوستان پیشنهاد میکنید و محصولات پایونییر و ... رو به درد نخور میدونید

سوال کردم . قصد جسارت ندارم
    سلام
    خواهش ميكنم .اتفاقا سوال خوبي كرديد.
    خير گلم. من شغلم رو تو بيوگرافيم نوشتم.
    دليل اينكه اين برند رو توصيه ميكنم رو تو همين تاپيك قبلا عرض كرده بودم.
    اولين دليل اين هست كه يه برند با كيفيت ،استاندارد ،اورجيينال و همه چيز تمام هست.
    دوم اينكه من سعي ميكنم اين كالا رو براي دوستان(اگر مايل باشن) بدون هيچ چشم داشتي كمي پائينتر از ليست مصرف كننده تهيه نمايم.
    سوم در مورد پايونير و... كه فرموديد ،بنده عرض نكردم بدرد نخور هست.حتي شخصا روي 6975 كلي تحقيق كردم (در زمان خودش) و به اكثر دوستاني كه از صداي جيغ تيوترهاي اين اسپيكر گله مند بودن راه كار ارائه دادم .
    كن وود رو هميشه تو رنج پائين تو pm ها مخصوصا توصيه كردم.
    هرتز سري هاي انر‍ژي و ميل رو همينطور.
    و...
    ولي دوست عزيزم وقتي شما ميتونيد يه برند با بالاترين استاندارد و كيفيت ساخت و صداي مناسب رو با قيمت خوب تهيه كنيد آيا باز هم شك و ترديد در آن مي ماند؟!
    آقا حمید بسیار سپاسگذارم. بودجه 1.5 که گفتم اجناس دست دوم بودن. یک جفت hsk165 و یک جفت 690 تمیز رو هم میده 600 تومن. یه باطری 74 نو 240 تومن (74 کافیه یا زیاده یا کمه؟). آمپ پایونیر 6000f مکزیک دو عدد که هر کدوم 2 تا 125 رو 4 اهم میده میشه 300 تومن (مکزیکی هستند). تا اینجا شد 1140. میمونه 360 تومن. rc هم 3 جفت دارم ولی مارکشو نمی دونم چیه. حالا با 360 تومن میخوام کابل 4 (البته با نظر شما) بگیرم و نصب کنم. گویا شما نظرتون رو 690 نیست و بجاش می فرمایید کامپ بگیرم. اونوقت پرتاب صدا چی میشه؟ خازن هم میخواد؟؟اگرم نصاب معرفی کنید ممنون میشم. بیشتر بودجه ندارم. اصلاً متاهلم و زشته این همه پول بدم
    میخوام با این هزینه حداکثر استفاده رو ببرم.
    ارادت دارم.
    نه اينكه نظرم نباشه با 690 چون ساب ووفر قوي داريد بنده به نظر مياد فركانس پائينتون تكميل هست. لذا كامپ تو تفكيك و ارائه ووكال بهتر ميتونه كمتون كنه.

3. 9 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

ما مخلصیم. بعد اگه یه باطری تو صندوق اضافه کنم چی؟ چند آمپر باشه؟ به دینام فشار نمیاد؟ آقا من تیک تشکرم پیدا نکردم.
    (ساب 15،L5)
    میخوام بخرم ببندم سیستمو. 2 ماهه ساب رو خریدم. تو کفم
    Last edited by usb1100; 26-10-2013 at 14:40.

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ما مخلصیم. بعد اگه یه باطری تو صندوق اضافه کنم چی؟ چند آمپر باشه؟ به دینام فشار نمیاد؟ آقا من تیک تشکرم پیدا نکردم.
    (ساب 15،L5)
    میخوام بخرم ببندم سیستمو. 2 ماهه ساب رو خریدم. تو کفم
    سلام
    نه نیاز به باطری ندارید.دینام 206 نود آمپره.فقط اکسسوری رو خوب هزینه کن.واقعا پدست و دلباز باش رو این قسمت.خازن هم اگر خواستی میتونم از شرکت استریت وایرز براتون بگیرم. البته گرونه ولی 1 فاراد واقعیه.
    برای تشکر هم نیازی نیست گلم. بنده انجام وظیفه میکنم و خوشحال میشم بتونم به دوستانم کمک کنم.

6. 3 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه alikbr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    051

پيش فرض

دوستان 1073 دی ال سی رو پیشنهاد میدن میخوام بدونم چطوریه

قیمت 450

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام
    نه نیاز به باطری ندارید.دینام 206 نود آمپره.فقط اکسسوری رو خوب هزینه کن.واقعا پدست و دلباز باش رو این قسمت.خازن هم اگر خواستی میتونم از شرکت استریت وایرز براتون بگیرم. البته گرونه ولی 1 فاراد واقعیه.
    برای تشکر هم نیازی نیست گلم. بنده انجام وظیفه میکنم و خوشحال میشم بتونم به دوستانم کمک کنم.
    آقا حمید ممنون. ایشالا پستهام بالای 20 تا بشه pm می دم خدمتتون

9. این کاربر از usb1100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام
    من میخواستم برای پخشم پایونییر 3250 یک جفت باند بخرم .
    حداکثر بودجم 400 هزار تومنه .
    آمپلی دست دوم هم از طریق یکی از دوستان قراره برسه که از مدل و برندش آگاهی ندارم.

بهترین انتخاب تو این رنج چیه ؟

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان 1073 دی ال سی رو پیشنهاد میدن میخوام بدونم چطوریه

قیمت 450
    سلام
    اسپيكر خوبيه. ولي آمپ گردن كلفت لازم داره.150 وات بايد بهش ورودي بديد. البته كمي تو ووكال ضعيفه.
    سلام
    من میخواستم برای پخشم پایونییر 3250 یک جفت باند بخرم .
    حداکثر بودجم 400 هزار تومنه .
    آمپلی دست دوم هم از طریق یکی از دوستان قراره برسه که از مدل و برندش آگاهی ندارم.

بهترین انتخاب تو این رنج چیه ؟
    سلام دوست عزيز.
    بايد ببينيد توان آمپتون چقدره.البته درستش اينه كه اول اسپيكر رو تهيه ميكرديد و بر اساس توان RMS آن، نسبت به تهيه آمپليفاير مناسب اقدام ميفرموديد.

12. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تصمیم دارم برای پارس یه co ۶۰۹ بخرم انقدر که بروبچه ها تعریف کردن . ولی جایی با قیمت مناسب پیدا نکردم . این فروشنده ها فک میکنن ما از قیمت واقعی خبر نداریم
    کسی جایی اشنا داره

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تصمیم دارم برای پارس یه co ۶۰۹ بخرم انقدر که بروبچه ها تعریف کردن . ولی جایی با قیمت مناسب پیدا نکردم . این فروشنده ها فک میکنن ما از قیمت واقعی خبر نداریم
    کسی جایی اشنا داره

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
    سلام
    بنده در خدمتتون هستم.آمپليفايرتون چيه؟

15. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •