خب که چی ؟ اینجا رشته برار , لوس آنجلس نیست.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
خب که چی ؟ اینجا رشته برار , لوس آنجلس نیست.
منظور شما سرویسهای 1 به 10 این صفحه هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی منظور من خود مخابرات بود چون شرکتها هم مجبور شدن سرویسهای مخابرات رو با حداکثر 20 درصد گرانتر بفروشن ولی سرعتی که مخابرات میده واقعیه در صورتی که شرکتها برای اینکه سایر سرویسها رو بفروشند سرعت رو محدود می کنند . نمونش پاس آنلاین
همشهری عزیز و همه دوستان ، در نظر داشته باشین که الان پورت های اینترنت مخابرات رو هم اندیشه سبز خزر داره و خیلی روی سرعت و این چیزا فرقی بینشون نیست
عزیز جان این که تو اصفهانه
از اونجا بیاد اینجا نمایندگی بزنه ؟؟؟!!!!
اینم از مخابرات.... یه چند روز خوب ، به تلافی همون چند روز ، چندین ماه قطع.
نه میشه دانلود کرد و نه وبگردی. مشکلم از طرف خود مخابراته.
دوستان کسی سرعت 1 مگ مخابرات اینجا داره؟
الان وضعیتش چطوره؟
ارزش داره از 512 1 به 10 برم 1 مگ 1 به 10 ؟
من دارم
نیا دوست من
سرعت افتضاحه یه پیج نمیشه باز کرد
امروز مخابرات بودم گفت الان 3 روزه سرویس هارو کردیم 1 به 10 واقعی سرعت دانلود هم نهایت دیگه از 40 بالاتر نمیره حالا راست و دروغشو دیگه نمیدونم الانم به زور اومدم تو تاپیک
من که جمع آوری کنم به احتمال قوی چون کارم گیره نته برگردم شاتل سنگین ترم
من دارم
نیا دوست من
سرعت افتضاحه یه پیج نمیشه باز کرد
امروز مخابرات بودم گفت الان 3 روزه سرویس هارو کردیم 1 به 10 واقعی سرعت دانلود هم نهایت دیگه از 40 بالاتر نمیره حالا راست و دروغشو دیگه نمیدونم الانم به زور اومدم تو تاپیک
من که جمع آوری کنم به احتمال قوی چون کارم گیره نته برگردم شاتل سنگین ترم
سلام همشهری کی ADSL گرفتی قبل عید؟من خودم تا قبل عید برای مخابرات کار میکردم (البته از خودم دارم تعریف نمیکنم)با رییس مخابرات رودسر داشتم صحبت می کردم میگفت که تا 256 اول شیر نمیشه به خیلیا اینو گفته.من که dc نمیشم سرعتم بعضی وقت ها کم میشه.بعضی از مشتریام این مشکل دارن یا قطع یا DC میشن اگه وصل سرعتش کمه اگه واست DC زیاد میشه دو تا دلیل داره یکی رست مودم که من تو رودسر 3 یا جا دیدیم که مودم کافیگ میشه خوب کار میکنه بعدش خودش رست میشه که اینترنت قطع وصل میشه یا VPI VCI باید تغییر بدی یعنی از 0 35 به 8 35 تغییر بدی یا مودمت بزاری سر bridge من اینکارا رو انجام دادم تقریبا جواب داده یه امتحان کن جوابشو بهم بگو
سلام همشهری کی ADSL گرفتی قبل عید؟من خودم تا قبل عید برای مخابرات کار میکردم (البته از خودم دارم تعریف نمیکنم)با رییس مخابرات رودسر داشتم صحبت می کردم میگفت که تا 256 اول شیر نمیشه به خیلیا اینو گفته.من که dc نمیشم سرعتم بعضی وقت ها کم میشه.بعضی از مشتریام این مشکل دارن یا قطع یا DC میشن اگه وصل سرعتش کمه اگه واست DC زیاد میشه دو تا دلیل داره یکی رست مودم که من تو رودسر 3 یا جا دیدیم که مودم کافیگ میشه خوب کار میکنه بعدش خودش رست میشه که اینترنت قطع وصل میشه یا VPI VCI باید تغییر بدی یعنی از 0 35 به 8 35 تغییر بدی یا مودمت بزاری سر bridge من اینکارا رو انجام دادم تقریبا جواب داده یه امتحان کن جوابشو بهم بگو
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)