دوستان برای تصویر HDR ایا دوربینی هست که خودش عکس را به صورت HDR بگیره یا باید از فتوشاپ باید استفاده کرد ؟
دوستان برای تصویر HDR ایا دوربینی هست که خودش عکس را به صورت HDR بگیره یا باید از فتوشاپ باید استفاده کرد ؟
با فتوشاپ نتیجه کار دست شماست و بسیار با انعطاف میتونی خروجی دلخواهت را ارائه بدی
برخی دوربین ها هم هستند که امکان عکاسی HDR در خود دوربین فراهم شده
ارزون ترینش کدومه؟.................
دقیقا اطلاعی از قیمت ها ندارم ولی میدونم D3100 این کار را انجام میده
پیشنهاد بنده:
خرید دوربین با امکان عکسبرداری RAW و اموزش عکاسی HDR در فتوشاپ
D3100 دارای مود HDR نیست.
دوربین های D3200 و D5100 از سری Enter level نیکون مود HDR دارن
برعکس DSLR ها اکثر کامپکت ها و سوپرزوم ها مود HDR دارن
الان دوربینی تا رنج 200 تومن هست که قابلیت هایی که گفتید را داشته باشه
من میخوام بدونم فرق کنونa2200با سونی w530چیه که a2200کنون 180تومن قیمتشه ولی w530سونی 210تومن تازه بخوای حساب کنی کنون هم برند معروفتری هم a2200فیلمبرداریhdداره که به نظر من تبلیغات با فیلمبرداریDVهیچ فرقی نمیکنه ولی به هر حال مشتری پسندتره بقیه تکنولوژی ها شونم هیچ تفاوتی با هم دیگه نداره!
یه سئوال دیگه دوربینهای سونی ساخت کدوم کشور؟من کنون چنتا خریدم مالزی بود اینA2200سات چینه اصلا کیفیت عکسهاش خوب نیست میخوام بدونم ارزش داره بفروشمش W510یا حتی W530سون رو بگیرم یا کلا تورنج قیمت حداکثر200تومن چی پیشنهاد میکنید؟
من باید جواب بگیرم.
Last edited by najee; 24-06-2012 at 19:01.
سلام دوستان...
میخواستم یه دورین DSLR بگیرم...
اولین بار هست که DSLR میگیرم...یعنی قبلش با کامپکت کار میکردم(میکنم)
بودجه نهایتا 1.5 هست.
میخوام تو تابستون کلاس عکاسی برم و بطور جدی عکاسی رو شروع کنم...
چه دوربینی بگیرم...مث اینکه تو این رنج 600D و D5100 هستن تو بازار...راستی 650D آومده؟چنده بدنه اش با اون لنز معمولیه که روشه؟
کدومشوم بهتره...من از این قابلیت های بیخودی و فانتزی نمیخوام...بیشتر خود دوربین خوب باشه...
حالت اتوماتیکش هم خوب باشه که خونواده یه وقت خواستن عکس بگیرن عکسای خوبی بگیره...
پنتاکس دوربیناش چطوره؟
ممنون....
Last edited by solo8; 25-06-2012 at 05:45.
سلام دوستان تا سقف بودجهی 500 هزارتومن چه موردی پیشنهاد میکنید؟
کاربری که قراره ازش استفاده کنه حرفه ای نیست و ترجیحا قابلیت فیلم برداری هم داشته باشه.
ممنون.
دوستان کمک فوری کنید فردا می خوام بخرم دوربین از جمهوری
اینترنت چک کردم این 3 مدل دیدم خوبه ، آیا بهتر از این هم هست
Fujifilm FinePix F500 EXR
Canon IXUS 230 HS
Canon PowerShot S95
تا 450 می تونم هزینه کنم
موارد مورد نیاز دوربین بیشتر با خانواده طبیعت می رویم می خوام فیلم برداری و عکاسی کنم و ...
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن چک کردم تو نت این 230 SX کانن فرق داره با 230 HS و HS خیلی بهتر از این SX عمل می کنه آیا درسته؟
راستی نمایندگی کانن کی می دونه کجاس تو جمهوری داره یا نه
Last edited by personal_68; 25-06-2012 at 21:06.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)