دوست عزیز ناراحت نباش همش همینه ....
ببخشید.متوجه منظورت نمیشم؟!
یعنی نو وجود نداره؟
Last edited by Diego; 27-07-2010 at 22:04.
چرا بابا وجود داره ، ولی شاید 1 به ده هزار .
اگر باشه بالای 350 هست
استاد این مسیری که باید کپی بشه کجاست
من که سر در نیاوردم
به ورژن gen 5.5 .اونجور که تو فرومها رفتم خوندم فک کنم به خاطر این اتفاق میافته که umd یش موقع آپدیت تو 92 درصد توسط برنامه آپدیت چک میشه و چون اون لحظه جواب نمیده ، برنامه نصب دچار crash میشه و psp بریک میشه.من از وقتی خریدمش تا به حال یه بار فقط اون اوایل از umd یش کار کشیدم.شاید موقع نصب گزینه no umd تو منوی ریکاوری فعال بوده.ولی دیگه جرات ندارم بازم امتحان کنم چون باتری پاندورا ندارم اگه بریک بشه بازم باید 10 تومن پیاده شم.تا حالا 40 تومن سر آنبریک کردنش سلفیدم!.کسی باتری پاندورا داره من ازش بخرم؟
---------- Post added at 06:24 AM ---------- Previous post was at 06:19 AM ----------
راستی یادم رفت بگم.باتری pspایم تقلبیه و قابلیت پاندورا شدن نرم افزاری و سخت افزاری رو نداره![]()
دوستان سلام!
من می خوام 3000 psp بگیرم!
بهترین مدلش چیه؟ارزونترین جا گذاست؟قیمت واقعیش چنده؟پول هم مهم نیست!
راستی من یه چند وقت نبودم!
-- کامل شده؟اتفاقی افتاده؟یا هر چیز دیگه ای؟
ممنون
Last edited by koroshfe; 28-07-2010 at 16:47.
فولدر psp فولدر gama بریز اینجا
همین 3000 از همه بهتره_ارزون ترین جا توپ خونه پاساژ لباف_کپی خورش 270 توماندوستان سلام!
من می خوام 3000 psp بگیرم!
بهترین مدلش چیه؟ارزونترین جا گذاست؟قیمت واقعیش چنده؟پول هم مهم نیست!
راستی من یه چند وقت نبودم!
-- کامل شده؟اتفاقی افتاده؟یا هر چیز دیگه ای؟
ممنون
نه -- دائم نیومده ولی آپدیت های جدیدی اومده که می تونی بازی های جدید رو باهاش اجرا کنید
من از شهرستان گرفتم.اینجا کسی پول به این چیزها نمیده.این بنده خدا هم یه ده تایی از یکی 2 سال پیش رو دستش مونده.با این حساب فکر کنم نو باشه.
بازم ممنون.
اگه شهرستان هست شاید نو باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)