چرا هیچ تصویری برا من نشون نمیده؟
ببخشید جناب شما خبر داری برا شهرهای دیگه هم میاد و کی میاد؟
اصلا منتظر باشیم من شیرازم
چرا هیچ تصویری برا من نشون نمیده؟
ببخشید جناب شما خبر داری برا شهرهای دیگه هم میاد و کی میاد؟
اصلا منتظر باشیم من شیرازم
سلام دوستان
ما هرچی زور داشتیم و عقل مون میرسید بکار گرفتیم که ماکزیمم ریت خط را از 6 مگ به 8 مگ رسوندیم ولی خب باز نمیشه سرویس 8 مگ گرفت
بنظرتون چه کاری دیگه باید انجام بدم که ماکزیمم ریت خط را به 10 مگ برسونم تا بشه سرویس 8 مگ خرید؟
ممنون
دوست عزیز من هم مشکل شما رو داشتم از دم در کابل رو عوض کردم یه خط تلفن جدا که هیچ چیزی روش نبود رو یه تیکه آوردم دم مودم و چند مدل مودم تست کردم و ... نشد که نشد. یه فاکتور خیلی مهم فاصله تا مرکزه که مخابرات من درخواست زدم برای چک خط یه مسئولش گفت شما آخرین نقطه اشتراک مرکز ما هستید نهایت 2 مگابیت بشه داد فکر کنم 3 کیلومتر بودم و 4 مگابیت به سختی میگرفتم. خلاصه که با ناامیدی دنبال تست بقیه ISP ها رفتم و پیشگامان چک کردم رو یه خط دیگه همون بود ( پارس داشتم) گفتم برم مخابرات بگیرم داخل مرکز دیدم کلی بنر تبلیغ VDSL زدم گفتم دارید ؟ یه خانمه بود گفت نه سمت شما فقط تانوما هست فرم باید پر کنید و هیچ اطلاعاتی هم نداشت منم قبلا آنلاین پر کرده بودم پیش خودم گفتم سر کاریه اما خوب شد پر کردم تازه کلی هم متلک بار اونجا کردم که خودتونم نمیدونید چیکار دارید میکنید و اومدم و فرداش زنگ زدن که کی بیام محل رو ببینم برای برآورد کابل کشی !!!! خلاصه که کاکلا شانسی تانوما گرفتم و باورم نمیشد که سرعت بالای 8 رو یه روز ببینم. خلاصه کلام که هزینه الکی نکن اگه مشکل فاصله داری هیچ چیزی معجزه نمیکنه فقط پی گیر باش حضوری و صبر کن ایرانه دیگه ...
راستی کابینت های ftth ها تفاوت داره با اینها؟
سر خط داداش تست کردی؟ از مشخصات خطت میشه شات بذاری؟
البته شمام الان میتونی 8 مگ بخری 7 مگ ببری شاتل یه مگ ریت رو بیشتر نمیدونم چ مرگشه میبنده
مثلا 17404 که رو 16 مگ میبنده در صورتی ک بقیه فک کنم 16348 میبندن همون 16 نهایت دانلودش رو میده اما شاتل یه مگ بیشتر میبنده تا اخرشم برا من شخصا 15.6 بود رو 17404
دانلود منیجر هم 1.9 مگابایت سرعت میداد هرچند نرم افزاریه فک کنم محدود میکنه چون الان 8 مگش رو هم من دارم 9311 که بسته 8.2 مگابیت سرعت میده
اون فقط ریت dslam رو الکی تنظیم میکنه
شما 8 مگ رو حجمشو تموم کنی به فرض 184 گیگ درخواست 128 کنی ریتتو تغیر نمیده
سلام ایا شهرستان های تهران هم شامل این طرح میشه ممکنه شاتل و مخابرات هر کی یه محدوده رو پوشش بده یا نه به نظرتون
بنده سر رشته ای ندارم اما اگه بتونی یه کاری کنی که مودم رو همونجا سر خط بذاری شاهکار کردی ...![]()
سلام محمد جان
والا قبلا من سرویس 8 مگ گرفتم ولی از بس نویز میفتاد ،برگشتم به سرویس 4 مگ خودم . قبلا که 8 مگ 184 گیگ خریدم ،پشتیبانی زنگ زدم گفتم رو 7 مگ برای من ببندید ولی گفتن خارج از قانون هست و تا جایی که خط شما میکشه ما پهنا را باز میگذاریم و پهنا باند تا 7700 میرفت ولی نویز میفتاد و زنگ زدم و رو 6 مگ بستن ، ولی 6 مگ که سرعت انچنان تفاوت نکرده بود و برگشتم به 4 مگ .قانون تو قانون کلا
![]()
مودمت چیه؟ یه مودم برادکام خوب بگیر از دوست و آشنا یه تست بکن.
کابل تلفنتم از دم در تا مودم یه تیکه کن البته قبلش برو دم در تست کن که هزینه الکی نکرده باشی.
کابل مخابراتی هوایی با زمینی 0.6 میل فویل دار کرمان بگیر.
من قبلا هایوب داشتم خطم 4 مگ میکشید. رفتم دیدم وضع سیم خرابه کابلو عوض کردم تا 8 مگ جواب داد. مودمم 8968 بود با چیپست ترندچیپ
یه مودم 8970 خریدم با چیپست برادکام خطم تا 16 کشید با snr حدود 5 ولی هیچ مشکلی نداشت.
بعد هایوب داغون شد اومدم شاتل . با شاتل خطم 16 نمیکشه.
منظورم اینه که به شرکت هم مثل این که بستگی داره.
در ابتدا این رو بگم در FTTH فیبرنوری رو مستقیم تا منزل کابربر میبرن
در FTTC شاتل فیبر تا کابینت میاد و از کابینت به بعد با خطوط مسی به کاربر دیتا انتقال داده میشه.که در این حالت هزینه خیلی کمتره و در سرویس VDSL کاربرانی که فاصلشون از مخابرات خیلی دوره با افت سرعت مواجه نمیشن.
--------
کابینت فیبرنوری مخابرات-واقع در ۷تیر(مجتمع میلاد)
![]()
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)