ایا میشه از مخابرات خط اجاره ای گرفت مثلنا برای چند ماه برای اینکه از شون اینترنت بگیری
بعد اگر نخاستی جمع کنی؟
ایا میشه از مخابرات خط اجاره ای گرفت مثلنا برای چند ماه برای اینکه از شون اینترنت بگیری
بعد اگر نخاستی جمع کنی؟
کار سختی نیستش یه راه داره که با سخت افزاری به نام میکروتیک یا لود بالانسر انجام میشه که این روش هم بهتر و هم حرفه ای هست .راهی خودم ازش استفاده میکنم استفاده از یه نرم افزار به نام Connectify Dispatch هست که باید دو سه تا کارت شبکه یا وای فای برای ورودی داشته باشی
بیشتر پارتی مهمه آشنا داشته باشی راحته
Last edited by farshad0123; 26-07-2014 at 00:38.
یعنی میشه گرفت؟ نمیگن باید ضمیمه کنین بدیم تهران بررسی کنن؟
بعد فرشاد ببین 10مگ رایگان نداره ها بین توی مخابرت شیراز نوشته:
تعرفه هايي كه بارنگ آبي تیره مشخص شده اند مشمول مودم یا ۲گیگ ماهیانه رایگان مي شوند.
تعرفه های بالای ۱۴ هزار تومان به استثنای تعرفه ۵مگ شامل شبانه رایگان میشوند.
قرعه کشی روزانه ۱ کمک هزینه ۲ میلیون تومانی برای سفر به مکه مکرمه (مختص محصولات با قیمت ۱۴۰۰۰۰ ریال و بالاتر فقط در ماه مبارک رمضان ) علاوه بر قرعه کشی هفتگی برای یک دستگاه laptop و قرعه کشی روزانه ۱۰ عدد hard external مختص محصولات با قیمت ۱۴۰۰۰۰ ریال و بالاتر
عزیزم اصلا اینا فرق میکنن اینا حتی از قوانین آشنای اول هم پیروی نمیکنن اصلا فکر کن مخابرات نیست یه شرکت دیگه اییه
10مگ هم گرفتن دارن شبی 8-10دان میکنن
خدا رحمت کنه سیترا رو نمایندگی ها بدتر از صف نونوایی شدن![]()
مصرف ماه پیشخودمم نمیدونم چی دانلود کردم...
فرشاد دارم فکر میکنم شهریور که سرویسم تموم شد چه غلطی بکنم![]()
من که اگه به اکانتم شبانه اضافه نکردن تخلیه میکنم
آخه مشکل اینجاست بعدش کجا بریم؟ همه شرکتا بعد از یه حجم خاص دانلود رایگان سرعتو چنان میارن پایین که تا پایان دوره قید نتو میزنی...
وایرلس هم که گرونه کلی دردسر داره...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)