بله با همین برگ المثنی هم میتونید اقدام کنید
پارتی میتونه کاری کنه شما اصلا خدمت نرید چه برسه به اینکه بیوفتی شهر خودت
بله با همین برگ المثنی هم میتونید اقدام کنید
پارتی میتونه کاری کنه شما اصلا خدمت نرید چه برسه به اینکه بیوفتی شهر خودت
به نظر شما سرباز زندان خوب هست یا نه؟؟؟
والا داداش بستگی به زندانش داره حداقلش اینه که شهر خودت خئمت میکنی
اموزشیش هم که کرج هست یا احتمال خیلی کم دستغیب جهرم هر دوتا مرکز تقریبا خوبه و امکاناتش بد نیست
سلام بر سربازان این مرز و بوم
دوستان مزیتهای داشتن لیسانس در دوران خدمت نسبت به کسانی که دیپلم دارن چیه؟
من به همین زودیها بایدبرم خدمت خیلی داغونم![]()
سلام بجه ها
من واسه ی معافیت پزشکی اقدام کردم که کمسیون پزشکی اول نظرشون معاف از رزم بود روی نظرشون اعتراض زدم کمیون دوم رفتم دکترای اونجا بعد از معاینه رای منفی روی اعتراض من زدن ممکنه که معاف از رزم من لغو بشه؟؟؟
معاف از رزم چیز خوبی هست اصلآ؟؟؟
چند تا برگه دست من دادن بعد از کمیسیون که ببرم یه اتاق دیگه تحویل بدم پاین اونا بصورت دستی نوشته بود تاریخ اعزام 19/11/91 نوزده برج یازده نود و یک دیروز کمیسیون پزشکیم بود به نظرتون چقدر طول میکشه تا برگ سفید و برگه سبز اعزام بیاد در خونمون؟؟؟
اگه کد محل اموزشی ارتش یا نیروی انتظامی باشه اشنا داشته باشیم تو سپاه میشه به سپاه تغیرش داد یا نه؟؟؟
چه عجب بالاخره دیدیم یکی از سازمان زندانها بیاد حرف بزنه ! نگاه میکنی همش سپاه و ارتشه دی:
اعزامیه چندی؟ من خودم اونجا بودم(هتل کچویی)
سوالی چیزی بود بپرس
نه معاف از رزم گه فکر نکنم لغو بشه
معاف از رزم هم بد نیست بستگی داره کجا باشی
شما مدارک رو که تحویل دادی چند روز بعدش برگ سبز میاد در خونه
ده روز مونده به اعزام هم برگ سفید میاد که توش ارگان خدمتی و محل اموزشی هست
وقتی برگ سبزت اومد یا رفتی المثنی ش رو گرفتی باید برای پذیرش تو سپاه اقدام کنی
وقتی برگ سفیدت اومد و کد خوردی دیگه هیچ کاریش نمیشه کرد.
مکر با پارتی سنگین در حد سردار
sent from my open source device
سلام کلا سربازی مزیتی نداره چه با لیسانس و چه با دیپلم به همه داره ظلم میشه. هم به دیپلمه و هم به لیسانس. اما حداقل به لیسانس ها توی سپاه کارای اداری سبک رو محول میکنن . در کل هدف از سربازی دقیقا بر عکس اون چیزی هست که میگن! (خودشون هم بهتر میدونن و هدفشون هم دقیقا همینه ) حدود 2 یا 3 سال آدم رو از زندگی عقب میندازه (( کاش فقط ادمو از زندگی عقب بندازه و اسیب روحی و روانی به ادم وارد نکنه که دو سال سربازی باعث یه عمر بدبختی بشه) خدا زده دیپلم جماعت هست که توی این دوره و زمونه باید بره و خودش رو به آفتابه معرفی کنه((خدا رو شکر که ما ندیدیم از این چیزا!)) اونوقت میخوای جوونا دل خوشی از اینا داشته باشن؟
داداش بدجور خرابم کردی
منظورت از اسیب روحی روانی چیه؟ مگه چه بلایی سر ادم میارن؟
روزی چند ساعت نگهبانی داره؟کلا یک روز از خدمت چجوری میگذره از چه ساعتی باید از خواب پا شی تا کی باید بیدار بمونی در طول روز چه بلاهایی سر ادم در میارن ؟؟
ممنون از شما![]()
سلام
کاربر فعال بخش آنتی ویروس که نباید اینقدر نا امید باشه(( چه دورانی داشت با ایدی قبلی
![]()
))
والا منظورم از اسیب روحی وروانی این بود که ادمو خل میکنه در بعضی از مواقع و در بعضی از مواقع هم روانی (( جدیه جدی)
یه کاری میگم امتحانش مجانی هست بعد شما خودت میتونی بفهمی که چه اسیب روحی میزنه و در چه حد میتونه وخیم باشه.
شما حدود دو ساعت برو توی خیابون شلوغ (نمیگم بر رو بیابون پادگان) و تنهایی برای خودت یه گوشه ای بشین ! بعد که دو ساعت تموم شد برو یه جای دیگه بازم دو ساعت بشین! این میشه یه پست و یه آماده! دوساعت استراحت کن (هر کاری میخوای انجام بده) بعد باز دوباره روال قبل رو تکرار کن!! به نظر خودت توی مدت زمان طولانی و خدای نکرده اگر در شهر غریب بیفتی این روال چه بلایی سرت میاره؟؟ اونم توی پادگان و بر و بیابون!!
توی پادگان ما کسی هست داره 12 ماه پست میده!! .
در بسیاری از مواقع سربازای پستی آرزو دارن توی نیروی انتظامی خدمت کنن! ( همون سربازای سپاه رو میگم که برادران نیروی انتظامی فکر میکنن هتله! )
البته من هنوز 12 ماه دیگه خدمت دارم ( خدا نابود کنه کسی که خدمت رو کرد 21 ماه) ولی از الان میدونم که فعلا فقط آرزوی کارت پایان خدمت دارم ولی بعد که گرفتمش!! میمونم و هزار راه نرفته!! . اگر شما لیسانس هستی و میخوای بیای خدمت حداقل گامی ازسربازای دیپلم جلو تری. ( چون مشخص نیست که شخص بعد از خدمت همون روحیه و تن و بدن قبل از خدمت رو داشته باشه و بتونه به هدفی که قبل از خدمت داشت برسه )
Last edited by noproblem; 08-01-2013 at 17:14.
هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)