تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1304 از 1746 اولاول ... 304804120412541294130013011302130313041305130613071308131413541404 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,031 به 13,040 از 17452

نام تاپيک: League Of Legends

اگه نباشه جاش خالی می مونه Fiddle's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

شانس گند من همیشه این اتفاق تو رنکت میوفته تو نورمال همه چیز اوکیه ها رنکت که میرم دیسکنکت و لگ گند میزنه به همه چیز
    اصن دیگه مینیون ها تکون نمیخورن از گیم میام بیرون دوباره میرم تو میبینم همه چیز همون شکلیه هنوز مینیون ها سر جاشونن....
    نکنه مشکل از کلاینته ریپیر کنم درست میشه یا از نته کوفتیه ؟ یا از رایوت ه ؟
    کسی هست همین مشکل داشته باشه ؟
    فک کنم ایندفعه دیگه بان بشم مطمئن ام خیلی لیو خوردم امروز

داره خودمونی میشه Accursed Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

شانس گند من همیشه این اتفاق تو رنکت میوفته تو نورمال همه چیز اوکیه ها رنکت که میرم دیسکنکت و لگ گند میزنه به همه چیز
    اصن دیگه مینیون ها تکون نمیخورن از گیم میام بیرون دوباره میرم تو میبینم همه چیز همون شکلیه هنوز مینیون ها سر جاشونن....
    نکنه مشکل از کلاینته ریپیر کنم درست میشه یا از نته کوفتیه ؟ یا از رایوت ه ؟
    کسی هست همین مشکل داشته باشه ؟
    فک کنم ایندفعه دیگه بان بشم مطمئن ام خیلی لیو خوردم امروز

مشکل از نته .. پینگ زیاد .. گیر کردن .. لگ .. دیسی ها .. هزار تا مشکلات دیگه هم همش از این نت ماست .. امروز بعضی وقتا و ساعتا درست بود میشد بازی کرد ..

من خودم که نورمال رو مجبور نباشم بازی نمیکنم .. حالشو ندارم .. هر بلایی هم سرم بیاد تو رنک مشکلی نیست .. فقط این نت ما درست شه همه چیز رو میشه جبران کرد ..

نت درست شه با یکی دو تا از دوستای ترکیه ای که diamond o chalenger- DOU میریم سریع تا پلات میتونم بربم .. ولی لامصب درسته درست نمیشه که ادم با اطمینان کامل بره بازی شو بکنه ..

کاربر فعال انجمن زبان Dadashmohammad22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Music Land

پيش فرض

شاید به نظر مسخره بیاد ولی هروقت من با میتونم بدون هیتلر شکم با پروتکل https یوتیوب رو باز کنم یه بلایی سر Lol میاد

4. این کاربر از Dadashmohammad22 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

باور کن به پینگ نیست من پینگم همیشه بین 150 و 200 میچرخه نصف شبا که دانلود مجانی میشه پینگ پایین تر میاد ولی پر تایم اوته اصن نمیشه بازی کرد
    ولی اون موقه ها که فقط کم شدن hp رو میتونم ببینم و هیرو و مینیون ها تکون نمیخورن نه تایم اوته نه پینگ بالاست مشکل چیه پس!
    من خودم که نورمال رو مجبور نباشم بازی نمیکنم
    تو نرمال اصن نمیشه پیشرفت کرد اصلا نمیشه چون اونایی که باحات میوفتن همدیویژن و همسطح نیستن اصن منم هنوز خیلی باید یاد بگیرم هیچی بلد نیستم هنوز
    ---------
    من که دیگه زدم تو کاره بیخیالی دیگه جانگل رو ترک کردم چسبیدم به mid اونجوری mid رو اگه بتونم ببرم دیگه تمومه
    یه Nasihat (فارسیش سخته :|) اگه میخوای زود به دیویژن بالا برسی هیرو های aoe دمیج یا aoe سایلنس یا aoe استان بگیرین ( fiddle و kata خیلی خوبن مخصوصا اگه تو تیم morgana هم باشه اونجوری التیمیت ها cancel نمیشن) velkoz هم بد نیست
    ---------------------------
    امروز یه چیزی فهمیدم الان clinet unavailable بود تو گوگل سرچ کردم فهمیدم اگه بنویسیthereisnourflevel درست میشه ! چرا!

6. 2 کاربر از Fiddle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال hm741's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı

پيش فرض

عجب سرور مزخرفیه east تو هرچی تیم رفتم هیچکی ساپورت نمیشه. ده دقیقه وایستادم تو دوتا تیم هیچکی نیومد. همه شون میخوان کیل بگیرن بدبختای عقده ای. یه دست ساپورت رفتم یارو irelia تو لاین بالا بود 17 تا کیل گرفت از vayne که اونم رفته بود top. دو بار پنتا کیل گرفت ولی بازیو تموم نمی کرد. عقده ای میرفت قایم میشد فقط کیل بگیره حدود 32 تایی کیل گرفت. کیفیت بازی تو سرور وست خیلی بالاتره.

8. 2 کاربر از hm741 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pharm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستان یه مشاوره در مورد چمپ های جانگل میخوام
    من حدود 50 تا بازی با rengar رفتم همه جانگل اکثر بازی هارو بردم و میخوام یه جانگل بهتر بگیرم به نظرتون بهترینش کدومه
    اکثرا میگن Lee ولی واقعا udyr به نظرم بهتره نه//؟
    بعد این مشکل که فقط میشه جونه چمپ ها و مینیون ها که کم میشه رو دید من هم دارم نمیدونم مشکل سراسریه یا نه؟

10. این کاربر از pharm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Accursed Prince's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

باور کن به پینگ نیست من پینگم همیشه بین 150 و 200 میچرخه نصف شبا که دانلود مجانی میشه پینگ پایین تر میاد ولی پر تایم اوته اصن نمیشه بازی کرد
    ولی اون موقه ها که فقط کم شدن hp رو میتونم ببینم و هیرو و مینیون ها تکون نمیخورن نه تایم اوته نه پینگ بالاست مشکل چیه پس!

تو نرمال اصن نمیشه پیشرفت کرد اصلا نمیشه چون اونایی که باحات میوفتن همدیویژن و همسطح نیستن اصن منم هنوز خیلی باید یاد بگیرم هیچی بلد نیستم هنوز
    ---------
    من که دیگه زدم تو کاره بیخیالی دیگه جانگل رو ترک کردم چسبیدم به mid اونجوری mid رو اگه بتونم ببرم دیگه تمومه
    یه Nasihat (فارسیش سخته :|) اگه میخوای زود به دیویژن بالا برسی هیرو های aoe دمیج یا aoe سایلنس یا aoe استان بگیرین ( fiddle و kata خیلی خوبن مخصوصا اگه تو تیم morgana هم باشه اونجوری التیمیت ها cancel نمیشن) velkoz هم بد نیست
    ---------------------------
    امروز یه چیزی فهمیدم الان clinet unavailable بود تو گوگل سرچ کردم فهمیدم اگه بنویسیthereisnourflevel درست میشه ! چرا!
    نورمال عصاب میخواد ! کلا چرته !

راستشو بخوای .. اگه میخوای سریعتر بری بالاتر .. باید با یه dou ه حرفه ای وارد شی .. بعدش هم دوتاتونم تو پست هایی که لازمه بازی کنین هیروهایی بردارین که تو تیم فایت خیلی خیلی موثر باشن -(یکی مید یا تاپ و یکی جانگل ترجیها) دو تا هیرو که باشید خون رو نصف میکنید و استان و اینا هم میزنید و بقیه چقدر هم نوووب باشن ادما رو میکشن .. این روشه که تو eloboost و بقیه جاها به کار میبریم .. برای رسیدن به دایمند و اینا ..

بعدشم east سروری هست که از نظر عقلی صفر ان بازی کن هاش .. اونجا بتونی دایمند باشی یعنی خدایی ..

در مورد جانگل هر دوتای این هیرو ها خدان .. هم Lee هم Udyr .. جانگل های دیگه ای هم داریم که خیلی خوبن مثل :

Jax

بازی باهاش بلد باشی خیلی خوبه .. هم tf هم تکی و gank
    Hecarim

هیرو باحالیه .. استان داره ..
    Kha'Zix

فقط خون و کم میکنه و سرعت و میاره پایین ..
    Pantheon

هیرو خوبیه .. استان داره ..
    Xin Zhao

اینم خوبه .. تو خراب کردن تاور هم خوبه ..
    Vi

کلا برا جانگ ساخته شده با توجه به ability هاش ..
    Skarner

لامصب با ulti که داره تو جانگ خیلی شاخه .. بازی بلد باشی //
    Nocturne

اینم خیلی خوبه ..
    Maokai

جانگ خیلی باحالیه ..
    Elise

اینم عالیه ..

WW

برا خوردن adc با هر دو بیلد ad و ap به درد بخوره و تنها جانگیه که بدون هیچ کمکی و استفاده از heal میتونه از اول blue رو بگیره .. خیلی op هست این ww )

Twich

اینم جانگ باحالیه .. این روزا مد شده .. )
    اونم سراسریه ..
    Last edited by Accursed Prince; 12-07-2014 at 14:10.

12. این کاربر از Accursed Prince بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Dark_Priest's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

هیرو برای رنک با این وضع نت ؛ Lux خوبه؛ براش 40% کولکدان ببندید و فقط زرت و زرت ult بزنید هر جا دیدین دشمن هست ult بزنید و عقدتون رو خالی کنید

14. این کاربر از Dark_Priest بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    حکومت خود مختار پشت کامپیوتر

پيش فرض

دوستان یه مشاوره در مورد چمپ های جانگل میخوام
    من حدود 50 تا بازی با rengar رفتم همه جانگل اکثر بازی هارو بردم و میخوام یه جانگل بهتر بگیرم به نظرتون بهترینش کدومه
    اکثرا میگن Lee ولی واقعا udyr به نظرم بهتره نه//؟
    بعد این مشکل که فقط میشه جونه چمپ ها و مینیون ها که کم میشه رو دید من هم دارم نمیدونم مشکل سراسریه یا نه؟
    اول باید بگم که خدا رنگار رو رحمت کنه چمپ خوبی بود ولی بعد از نرف حرفی برای گفتن نداره مخصوصآ اگر تیم حریف حرفه ای باشه هیچکاری باهاش نمیشه انجام داد. قبل از نرف وقتی ult رنکار رو استفاده میکردی کل تیم حریف دو پا داشتن دوتا قرض می گرفتن فرار ولی الان میگن اگه جرات داری میگن رنگار خودت رو نشون بده (الان بیشتر رنگار بازها از ult برای فرار استفاده می کنند تا برای حمله). و یکی از عوامل نرف رنگار خودم هستم چون اینقدر بازیها رو تنهایی با رنگار نتیجه اش رو مشخص کردم که ریوت نرفش کرد.

اولآ باید عرض کنم Lee در اینکه چمپ خوبیه شکی درش نیست ولی بازی باهاش یک کم سخته و Gank زیاد خراب میکنه و تیم فایت متوسطی داره و به خاطر LS ابیایتیش خوب میشه تو جانگل فارم کرد. البته من Lee رو TOP ترجیه میدم چون هرچی زودتر و بیشتر فارم کنه شاختره.

البته از نظر من انتخاب چمپ برای جانگل بیشتر به مهارت مرتبط هست و کارایی چمپ در مبارزات 1VS1 و تیم فابت بستگی داره.

به ترتیب انتخاب های من بر اساس تجربه شخصی به این صورت هستش.( البته چمپ ها از Lvl 6 به بعد در نظر گرفته شدند.)

1. Xin : فارمینگ خیلی خوب، یک به یک خوب، تیم فایت متوسط (بستگی به Build داره اگه tank بسازی خوب) و گنک با موفقیت بالا.
    2.Warwick : فارمینگ خوب، یک به یک عالی، تیم فایت متوسط (بستگی به Build داره اگه tank بسازی خوب) و توانایی گنک بالا با توجه به Ulti.
    3.Nocturne: فارمینگ خوب، یک به یک خیلی خوب، تیم فایت متوسط (بستگی به Build داره اگه tank بسازی خوب) و توانایی گنک بالا با توجه به Ulti و cc عالی.
    4. Amumu : فارمینگ متوسط، یک به یک متوسط، تیم فایت عالی، توانایی گنک خوب.
    5. fiddle : فارمینگ متوسط، یک به یک خوب، تیم فایت عالی، توانایی گنک عالی.
    6. Vi : فارمینگ خوب، یک به یک عالی، تیم فایت خوب، توانایی گنک خوب.
    7. Aatrox : فارمینگ خوب، یکی به یک خیلی خوب، تیم فایت متوسط ، توانایی گنک خوب. (البته بهتر به عنوان Top).
    8. Yi: فارمینگ عالی، یک به یک عالی، تیم فایت خوب، توانایی گنک متوسط.

البته باید عرض کنم یک سری چمپ دیگه هم هستن که میشه باهاشون جانگل رفت ولی تو top بهتر جواب میدن مثل Shyvana , voli , nasus, jax, tryn, trundle, ... .

البته مهمترین نکته تو موفقیت جانگلر هماهنگی lane ها با جانگلر موقع گنک هستش و بعدش اینکه سه تا lane همزمان نوب نباشن که هیچ کاری نمیشه کرد، اگر دیدی هر Lane قبل از اینکه 6 بشی بگه گنک کن بدون کارت خیلی سخته چون اگر بازیکن خوب باشن حداقل تا 10 دقیقه اول نیاز به گنک ندارن.

16. 2 کاربر از Soli_AK47 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

نورمال عصاب میخواد ! کلا چرته !

راستشو بخوای .. اگه میخوای سریعتر بری بالاتر .. باید با یه dou ه حرفه ای وارد شی .. بعدش هم دوتاتونم تو پست هایی که لازمه بازی کنین هیروهایی بردارین که تو تیم فایت خیلی خیلی موثر باشن -(یکی مید یا تاپ و یکی جانگل ترجیها) دو تا هیرو که باشید خون رو نصف میکنید و استان و اینا هم میزنید و بقیه چقدر هم نوووب باشن ادما رو میکشن .. این روشه که تو eloboost و بقیه جاها به کار میبریم .. برای رسیدن به دایمند و اینا ..

بعدشم east سروری هست که از نظر عقلی صفر ان بازی کن هاش .. اونجا بتونی دایمند باشی یعنی خدایی ..

در مورد جانگل هر دوتای این هیرو ها خدان .. هم Lee هم Udyr .. جانگل های دیگه ای هم داریم که خیلی خوبن مثل :

Jax

بازی باهاش بلد باشی خیلی خوبه .. هم tf هم تکی و gank
    Hecarim

هیرو باحالیه .. استان داره ..
    Kha'Zix

فقط خون و کم میکنه و سرعت و میاره پایین ..
    Pantheon

هیرو خوبیه .. استان داره ..
    Xin Zhao

اینم خوبه .. تو خراب کردن تاور هم خوبه ..
    Vi

کلا برا جانگ ساخته شده با توجه به ability هاش ..
    Skarner

لامصب با ulti که داره تو جانگ خیلی شاخه .. بازی بلد باشی //
    Nocturne

اینم خیلی خوبه ..
    Maokai

جانگ خیلی باحالیه ..
    Elise

اینم عالیه ..

WW

برا خوردن adc با هر دو بیلد ad و ap به درد بخوره و تنها جانگیه که بدون هیچ کمکی و استفاده از heal میتونه از اول blue رو بگیره .. خیلی op هست این ww )

Twich

اینم جانگ باحالیه .. این روزا مد شده .. )
    اونم سراسریه ..
    fiddle و evelynn و amumu رو یادت رفت چند تا دیگه هم ننوشتی با هر چمپی میتونی جانگل بری مهم اینه که استایلت چی میگه با چی حال میکنی من که با فیدل حال میکنم بچه ها بهم میگن فیدل عاشقشم ;S
    من یه زمان بود که فقط با udyr و rengar بازی میکردم جانگل
    rengar بخواطر التیمیتش خیلی دوس دارم خلی بدرد میخوره قبل ریورکش زیاد بازی میکردم الان بعد ریورک نمیدونم چجوری شده یه بارم باحاش بازی نکردم ولی انگار قوی تر شده قبلا میپرید همون اول یه دمیج بالا میزد تموم میشد الان انگار تا چند ثانیه دمیج بالا میتونه بزنه زیاد نمیدونم ولی قبلا نمیذاشتم adc از بیسشون تکون بخوره adc که ساپورتش باحاش نبود خوراکم بود سریع میکشتمش

18. این کاربر از Fiddle بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •