سرعت 5 کیلوبایت واقعا نابوده امشب
![]()
سرعت 5 کیلوبایت واقعا نابوده امشب
![]()
Last edited by sleeplessness; 02-09-2014 at 03:58.
ای بابا باز سرعت ما خوب شد یکبه شما بد شد.نکنه واقعا هر شب فیتیله یک مرکز مخابراتی رو میکشن پایین
.خدا بگم چکار کنه این صبانتو.خوب مرد و مردونه بیا مثل مبین نت تو سایتت اعلام کن حجم دانلود شبانه فقط دو برابر روزانه است.ملت از سردرگمی دربیان.عجبا.واقعا اگر چنین قانونی گذاشته صبانت بیاین همگی تخلیه کنیم.
به احتمال خیلی زیاد شیوه اکونتینگ جدید
دوستان همه با هم پیش به سوی سایت 195
پشتیبانی بیخیال شید
من سرعت شبانم از مخابرات رو 250 کیلوبایته و اینقدر همه گفتین صبانت شبی ده بیست گیگ دانلود منم اینقدر وسوسه شده بودم
دیگه چیزی نمونده بود درخواست تخلیه بدم بیام صبانت ولی با این وجود دیگه کاملا منصرف شدم و برمیگردم همون مخابرات و خدارو شکر میکم![]()
به جرات میگم بهت شما هیچ کار نمیتونین بکنین .. این راهیه که نباید صبانت شروع میکرد که کرد.
خیلی از شرکت ها همین کار رو کردن و گنده تر از ماها هم نتونستن جلوش رو بگیرن.
شاتل اولی بود پارس آنلاین آسیاتک و حالا هم صبا نت ..
خوشی به ایرانی جماعت نیومده
کاری از دست ماها ساخته نیست چون بیشتر مشترکین یعنی تقریبا 80 درصد اصلا دانلود شبانه رایگان انجام نمیدن برای همین این شرکت هم اصلا رو دانلود رایگان درست حساب کتاب نمیکنه
Last edited by ghnjfg; 02-09-2014 at 04:42.
این راه برای جمع کردن مشتری شروع کرد که بهش رسید الان بارش بسته براش مهم نیست. اما نباید به همین راحتی قسر بره زمانی انقدر از پارس در 195 و حتی صفحه وزیر شکایت کردن تا یه ذره تکونی خورد حالا نوبت صباست
پشتیبانی مشهد هم با کمال افتخار این موضوع رو تایید کرد متاسفم برای اینترنت ایران دلیلش هم اینه که میخوان ملت کم از اینترنت استفاده کنن و محدود بشن سرعت هم الکی زیاد میکنن که بگن میانگین سرعت اینترنت بالارفته ولی چه فایده وقتی برای هر گیگ 4 هزار تومان بدی سرعت 1 گیگابایت بر ثانیه هم نباشه فایده نداره سیاست دامن اینترنت هم گرفته مطمئن باشین کم کم همه شرکت ها هم همینکار رو میکنن برای شبانه شون تو ایرانه که اینترنت خانگی رو حجمی میفروشن هیچ جا این طور نیست فعلا تنها راه چاره مخابراته![]()
شیراز سرعت دانلود شبانه 15 کیلوبایت
کل حجم دانلود شده از ساعت 2 تا 6:20 فقط 230 مگ
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)