تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1304 از 2199 اولاول ... 3048041204125412941300130113021303130413051306130713081314135414041804 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,031 به 13,040 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام به همه اساتید ارجمند

به مشکلی عجیب برخوردم که خیلی کارم گیر شده ! از همه اساتید اهل فن استدعا می کنم تجربیاتشون رو در اختیار بنده حقیر قرار بدن تا از این مشکل رهایی پیدا کنم.

من یک مودم 2 مگ وایمکس مبین نت خریداری کردم که یک ای پی استاتیک هم روی اون برام فعال کردند. حالا می خوام که این ای پی رو به یک وب سایت روی سیستم خودم وصلش کنم ، یعنی زمانی که ای پی رو توی اینترنت زدید به جای اینکه پنل ادمین مودم نشون داده بشه ، وب سایتی که توی iis خودم هاست شده ، نشون داده بشه !!!!!

به خدا خیلی دنبال گشتم ، از پشتیبانی و عاملین محترم ! مبین نت هم هر چی پرسیدم ، فقط گفتند چی چی می گی !!!

خواهش می کنم هر کسی هر تجربه و دانشی که داره به اشتراک بذاره . من و 6 تا دیگه از دوستام دقیقا چنین نیازی داریم ولی دریغ از !!

ممنون.
    این مسائل مربوط به شبکه میشه ,
    اگر Valid IP داری ،
    اگر فایروال تو مودم روشن هست , خاموش کنید ( غیر فعال )
    IIS که نصب کردین , در کامپیوتر خودتون با چه IP به سایتت دسترسی داری؟ همون IP را بده به دوستانت , تا از اینترنت به سایت شما دسترسی پیدا کنند. ( برای دونستن IP به whatismyip.com برو )
    اگر Invalid IP داری , براتون مقدور نیست . یعنی پورت فورواردینگ می خواد که فکر نمی کنم تو مودم های مبین نت باشه.
    نتیجه کار رو اطلاع بدین . ( علاقه مندم بدونم )
    ممنون

2. این کاربر از nix بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه javid_hector's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    JoNooB

پيش فرض

با تشکر از دوستان که جواب دادن
    می خواستم بدونم سرعت دانلود و پینگ 512 و 1 مگ ایرانسل و مبین نت چقدره ؟

درضمن از چیز پی ان هم می شه استفاده کرد مشکلی نداره ؟
    واسه من که کلا یوتیوب باز نمیشه با هرچی هم ک بگی تست کردم فایده نداره.(مبین نت)!!!

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

واسه من که کلا یوتیوب باز نمیشه با هرچی هم که بگی تست کردم فایده نداره.(مبین نت)!!!
    من به راحتی هر چه تمام تر با فری گیت دسترسی دارم.

5. 2 کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه salavan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

جدی میگی ؟ مگه میشه
    من 512 بهترین حالت سرعتم رو 100 میره شبی هم 1/5 گیگ میشه حدودا دانلود کرد

همین شماهایید حق مارو میخورید ))))))))))))
    آره برای یه شب هم نیست 1.5 ساله مبین نت دارم فقط حدود یکی دوماه بود سرعتم خیلی کم شده بود بقیش همیشه سرعته 70 رو میداد حتی شبا
    الان هم 1 به 4 طرح 512 رو دارم شبا 2.5 و حداقل 2 گیگ میگیره

7. این کاربر از salavan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

این مسائل مربوط به شبکه میشه ,
    اگر Valid IP داری ،
    اگر فایروال تو مودم روشن هست , خاموش کنید ( غیر فعال )
    IIS که نصب کردین , در کامپیوتر خودتون با چه IP به سایتت دسترسی داری؟ همون IP را بده به دوستانت , تا از اینترنت به سایت شما دسترسی پیدا کنند. ( برای دونستن IP به whatismyip.com برو )
    اگر Invalid IP داری , براتون مقدور نیست . یعنی پورت فورواردینگ می خواد که فکر نمی کنم تو مودم های مبین نت باشه.
    نتیجه کار رو اطلاع بدین . ( علاقه مندم بدونم )
    ممنون

دوست عزیز !
    همونطور که در متن سوال گفتم ، ای پی استاتیک یا همون ای پی ولید دارم.
    در حالت کلی کاری که باید انجام بشه اینه که شما بین سیستم سرورت و مودمت تنظیمات شبکه را به گونه ای قرار بدی که dhcp نباشه، که البته چون برای مودم یه ای پی استاتیک تعریف شده ، بنده نیز برای سیتسم سرورم یک ای پی استاتیک داخل شبکه 192.168.1.10 رو تعریف کردم و با ای پی داخل شبکه مودم که 192.168.1.1 هستش توی یک رنج ای پی داخلی قرار گرفتن و در حالت lan با هم شبکه شدند و به اینترنتش هم دسترسی دارم.

خوب حالا بریم سراغ اصل مطلب ! روی مودم هم عملیات پورت فورواردینگ رو انجام دادم و به ای پی و پورت وب سایتی که در iis است اشاره می کنه !

حالا اگه فرض کنیم که ای پی لوکال من ، یعنی سیستم سرور من ، یا همون سیستمی که iiis داره ، 192.168.1.10 باشه و پورت 7070 رو برای وب سایتم تعیین کرده باشم ، با ادرس 192.168.1.10:7070 روی لوکالم به وب سایت دسترسی دارم ، اما زمانی که میخوام از طریق وب و ای پی استاتیک تحت وبم xx.xx.xx.xx:7070 به وب سایت دسترسی پیدا کنم ، عملیات port forwarding انجام نمیشه !!!! و مطابق معمول google ooops میشه و چیزی پیدا نمیشه !!!

به نظر دوستان مشکل از چی می تونه باشه ؟ ضمنا انتی ویروسم رو کلا پاک کردم ، فایروال رو فعلا به صورت کامل غیر فعالش کردم ، پورت مورد نظر رو هم بازش کردم ، ضمنا یه چند باری هم همه را ریستارت کردم !!!!!!

9. این کاربر از billprogramer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

nix

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

دوستان خوشبختانه به یاری خدواند و ائمه اطهار و دیگر نیروهای ملکوتی ، مشکل حل شد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    جالب اینه که توی اینترنت به هیچ وجه راهنمای کاملی در این خصوص پیدا نکردم و بیشتر از 2 ساعت هم مکالمه تلفنی با پشتیبانی مبین نت داشتم که متاسفانه راهنمایی هاشون سردرگم کننده و ناکافی بود.

در هرحال در اولین فرصت این تجربه گرانقدر را در قالب یک اموزش کامل و جامع تحت عنوان راه اندازی هاست روی کامپیوتر شخصی از طریق وایمکس های مبین نت و ایرانسل ارائه می کنم تا دیگر دوستان و هموطنان عزیزم مثل من 36 ساعت تمام پشت سرهم و بدون معطلی مشغول کار روی این قضیه نشند.

فعلا تا بعدا ! انشاءالله همین که سرم خلوت شه میام و آموزش رو میذارم. به امید موفقیت همه بندگان خدا. موفق باشید.

11. 3 کاربر از billprogramer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه roxan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

جالب اینه که توی اینترنت به هیچ وجه راهنمای کاملی در این خصوص پیدا نکردم و بیشتر از 2 ساعت هم مکالمه تلفنی با پشتیبانی مبین نت داشتم که متاسفانه راهنمایی هاشون سردرگم کننده و ناکافی بود.

.
    یک بار دیگر هم قبلا گفته بودم , برای چی به پشتیبانی زنگ می زنید ,؟! به قول معروف اپراتورهایش فرق وبندوز و اینترنت را هم نمی دانند !

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست عزیز !
    همونطور که در متن سوال گفتم ، ای پی استاتیک یا همون ای پی ولید دارم.
    در حالت کلی کاری که باید انجام بشه اینه که شما بین سیستم سرورت و مودمت تنظیمات شبکه را به گونه ای قرار بدی که dhcp نباشه، که البته چون برای مودم یه ای پی استاتیک تعریف شده ، بنده نیز برای سیتسم سرورم یک ای پی استاتیک داخل شبکه 192.168.1.10 رو تعریف کردم و با ای پی داخل شبکه مودم که 192.168.1.1 هستش توی یک رنج ای پی داخلی قرار گرفتن و در حالت lan با هم شبکه شدند و به اینترنتش هم دسترسی دارم.

خوب حالا بریم سراغ اصل مطلب ! روی مودم هم عملیات پورت فورواردینگ رو انجام دادم و به ای پی و پورت وب سایتی که در iis است اشاره می کنه !

حالا اگه فرض کنیم که ای پی لوکال من ، یعنی سیستم سرور من ، یا همون سیستمی که iiis داره ، 192.168.1.10 باشه و پورت 7070 رو برای وب سایتم تعیین کرده باشم ، با ادرس 192.168.1.10:7070 روی لوکالم به وب سایت دسترسی دارم ، اما زمانی که میخوام از طریق وب و ای پی استاتیک تحت وبم xx.xx.xx.xx:7070 به وب سایت دسترسی پیدا کنم ، عملیات port forwarding انجام نمیشه !!!! و مطابق معمول google ooops میشه و چیزی پیدا نمیشه !!!

به نظر دوستان مشکل از چی می تونه باشه ؟ ضمنا انتی ویروسم رو کلا پاک کردم ، فایروال رو فعلا به صورت کامل غیر فعالش کردم ، پورت مورد نظر رو هم بازش کردم ، ضمنا یه چند باری هم همه را ریستارت کردم !!!!!!
    گرامی شما باید پورت 80 رو روی پورت 7070 و ip که گفتید فوروارد کنید.
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک portforwardingwimax.JPG  

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض استفاده همزمان از WIFI , کابل LAN با وایمکس مبین نت؟؟

اقا سعید سلام
    ببخشید یک سوال داشتم
    میخواستم ببینم همزمان میتونیم از LAN , WIMAX همزمان استفاده کنیم از اینترنت مبین نت استفاده میکنم،احتیاح دارم به بصورت همزمان هم WIFI داشته باشم و هم از طریق کابل LAN مودم من BM632 w هستش..
    ممنون

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

اقا سعید سلام
    ببخشید یک سوال داشتم
    میخواستم ببینم همزمان میتونیم از LAN , WIMAX همزمان استفاده کنیم از اینترنت مبین نت استفاده میکنم،احتیاح دارم به بصورت همزمان هم WIFI داشته باشم و هم از طریق کابل LAN مودم من BM632 w هستش..
    ممنون

بله شدنی است مشکلی نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •