آق ضد حال ناپيدايي؟!!مطلق السلطنه, ZEDEHAL DEGE
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
آق ضد حال ناپيدايي؟!!مطلق السلطنه, ZEDEHAL DEGE
رفته گل بچینه !!
به قول چاقال هستم تایپکو دنبال میکنم.داره پاییز میاد و باز باید برم سر کار .کمتر میتونم بیام
بعضیا خوشحال میشن
ولی روزی دو بار حتمی سر میزنم از کافی نت
حاجی چرا mexican bandana نمیخیری تا بری استخراج نفت؟عکسای این the witcher رو دیدم حسابی +18 هست.
![]()
Last edited by ZEDEHAL DEGE; 06-08-2009 at 01:28.
بحثو عوش کنیم بهتره ، امشب لول 53 میشم![]()
پس بیاین تا بنمون نکردن تاپیکو ببریم جلو
=====
من برای این که بتونم کارایی مثل Hunting grizzly bears رو باز کنم باید این ست رو بخرم:
Gray slouch hat.Flannel shirt,Black riding boots.Golden Indian necklace
من با خرید این کفشه Black riding boots مشکل دارم.بجاش میتونم ار gray work shoes استفاده کنم که 20 لیبور کمتر میره...
حالا بنظرتون 20 تا اسکیل حروم کنم بعد برگردونم بهتره یا این کفشه رو بخرم؟
اگه می گفتی به جای لباس اسکیل حروم کنک می گفت خوب باشه ولی اون کفش خیلی کفش خوبی است در آینده هم بهت خیلی لازم می شه در بسیاری از کارا اون کفش لیبورت را زیاد می کنه البته این کفش لول 33 می خواهد برای اون گفتم من تا لول 33 دنبال کارای پر تجربه نبودم بیشتر دنبال پول و دوئل بودمبعدش رفتم دنبال کارای پر تجربه
به نظرم فعلا تا لول 35 برو دوئلت را بکن و کارایی که بیشترین پول را بهت می دهند را انجام بده
كسي ميدونه سيستم قرار گرفتن products توي اينونتوري چطوريه؟! روي چه حسابي مرتب ميشن؟!
اینی که گفتی " روي چه حسابي مرتب ميشن؟! " یعنی چه ؟؟
اینی که گفتی " روي چه حسابي مرتب ميشن؟! " یعنی چه ؟؟
مثلا اين عكس! چرا اون تيكه گوشت ها قبل از چوب ها هست؟ چرا بعادشون نيستن؟! يا چرا اون كوزه ها بعد از زغال سنگ ها قرار گرفتن و چرا ... ؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)