آخه تو ماکس نت تو عید 92 با 300 دانلود میکردم آگه مشکل از خط بود اون موقع هم با این سرعت دانلود نمیداد !!!!!!!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آخه تو ماکس نت تو عید 92 با 300 دانلود میکردم آگه مشکل از خط بود اون موقع هم با این سرعت دانلود نمیداد !!!!!!!!!
شما یه عکس از صفحه کنسول مودمت بذار
ادرس : 192.168.1.1
username: admin
password: admin
آقا من این همه صفحه رو خوندم یکی هم بالاخره جواب ما رو نداد.
من توربوی مخابرات
یه مدته شبا سرعت دانلود بیشتر از 50-60 نمیده
وبگردی هم به زور و دعوا صفحه باز میکنه.
برا همه اینطوریه یا فقط برا من؟
چون اینجا دوستان میان میگن شبا شونصد گیگ دانلود داریم با این سرویس تابستانی
من گیج شدم.
وضعیت من هم دقیقا مثل شما هست با این تفاوت که برای من 50-60 رو هم نمیده .آقا من این همه صفحه رو خوندم یکی هم بالاخره جواب ما رو نداد.
من توربوی مخابرات
یه مدته شبا سرعت دانلود بیشتر از 50-60 نمیده
وبگردی هم به زور و دعوا صفحه باز میکنه.
برا همه اینطوریه یا فقط برا من؟
چون اینجا دوستان میان میگن شبا شونصد گیگ دانلود داریم با این سرویس تابستانی
من گیج شدم.
فکر کنم از وقتی این سرویس تابستانی رو راه انداختن اینطوری شده وضعیت ! البته مطمئن نیستم ...
اینکه نویز و ... تاثیر داره هم درست ولی من با همارا هم نویزم همینقدر بود ولی مشکلی نداشتم ! روزا 200 میداد شبا هم 105 .
نویز فوقش باعث میشه دان استریم من پایین باشه و نتونم زیادش کنم یا مثلا باعث قطعی بشه نه اینکه سرعت شبانه بشه 10-20 کیلو ! اگه مشکل من از نویز زیاد هست پس چرا با فری گیت سرعت میره بالای 100 ؟
یا از سرور همارا چرا با 200 دانلود میکنه ؟
آقا اصلا از نویز نیست
از نویز باشه که روزا هم باید سرعتمون پایین باشه که نیست.
یا چرا اینهمه مدت درست بود این اواخر اینجوری شده.
کسی در اینمورد به پشتیبانی گفته؟
من یه بار به پشتیبانی گفتم اونام در جواب گفتن برای ما سرعت دانلود از سرور همارا ملاک هست ! اگه سرعت دانلود از همارا درست باشه یعنی اینکه پهنای باندی که به شما داده میشه درسته و مشکل از سرورهایی هست که دانلود میزارید !
شما لینک دانلود همزمانتون رو باید طوری قرار بدید که پهنای باندتون رو پر کنه
مثلا من خودم دیروز 5 تا لینک همزمان گذاشته بودم تا 9 گیگ دانلود کنه ورگنه سرعت از 200 بیشتر نمیرفت
آره این جواب میده تا حدی
رو 3 تا که میزارم 200 اینا تقریبا میزنه.
آقا خیلی ممنون اینو گفتی. دمت گرم داداش.
من قبلا با همارا همین کارو میکردم . مثلا دو تا لینک میزاشتم و هر کدوم با سرعت 50-50 دانلود میشه و 110 رو پر میکرد . یا مثلا سه لینک میزاشتم هرکدوم رو با 30-40 دانلود میکرد .شما لینک دانلود همزمانتون رو باید طوری قرار بدید که پهنای باندتون رو پر کنه
مثلا من خودم دیروز 5 تا لینک همزمان گذاشته بودم تا 9 گیگ دانلود کنه ورگنه سرعت از 200 بیشتر نمیرفت
ولی الان یکی از لینکها رو با 15-20 دانلود میکنه یکی رو با 0-5 یکی رو با 5-10 ... سرجمع 20-30 کیلو بایت بیشتر سرعت نمیده (تازه اونم با نوسان ! یعنی یهو سرعت 0 میشه بعد میره رو 5 بعد رو 10 بعد مثلا میاد رو 7 بعد میره رو 15 و .. ) اما فری گیت رو که باز میکنم تک لینک رو با 100-150 دانلود میکنه . جالبه با سوکس امتحان کردم ولی جواب نداد و فقط فری گیت جواب میده برام . البته مشکل فقط دانلود نیست حتی سایتها رو هم به سختی باز میکنه ! دو ساعت باید صبر کنی تا یه سایت لود بشه .
من دیروز ایتنرنتم وصل شد از شرکت همارا ، کلاسیک پلاس
ولی سرعت دانلود شبانه خیلی پایینه (10 تا 15) . برای شما هم همینطوریه . ؟
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)