به غیر از یک به 10 ( که توصیه می کنم اصلا طرفش نری ) بقیه عین تعرفه های اندیشست. ما میریم تو قسمت کوایک تسک و عین یوزرهای اندیشه ، اینترنتی شارژ می کنیم.
البته من حومه ی رشتم و از کیفیت adsl مخابرات در لاهیجان اطلاع ندارم.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
به غیر از یک به 10 ( که توصیه می کنم اصلا طرفش نری ) بقیه عین تعرفه های اندیشست. ما میریم تو قسمت کوایک تسک و عین یوزرهای اندیشه ، اینترنتی شارژ می کنیم.
البته من حومه ی رشتم و از کیفیت adsl مخابرات در لاهیجان اطلاع ندارم.
بالاخره یه همشهری اینجا دیدیم!دوست رودسری (mori_bsb) الان نت مخابراتت چطوره؟
بچه ها اینجا هم سرعت اومد پایین.......همچنان هم دی سی!
صبح بخیر دوست عزیز
مخابرات چند ساله خصوصی شده , خبر نداشتین؟
الان یک روزی هستش همه چی عادی شده .
با خوده مرده تو مرکز حرف میزدم گفتش قبلا همه سرعت ها 1به 3 بودش الان ولی همه را شیر 1به 10 کردن
راست میگفتش حرفش طرف مثلا 128 نامحدود داشت تو شوک بودم 240 تا دانلود میکردش و از زمانی هم که اینجوری شده بود پینگ داغون الان همه چی برگشته سر جای خودش 128 نامحدود 30 تا میگیره
512 محدود 155 تا
2 مگ هم شده همون 250 تا
آخه کجای دنیا همچین کاری می کنن؟؟!!!! شرایط برای ارائه ی یه اینترنت درست و حسابی مهیا باشه ، اونوقت همچین امکاناتی رو از یوزرها سلب کنن.واقعا جای تاسف داره.بعد میگن چرا میگی دزد. اسم این کار دزدی نیست ، پس چیه.!!!!
اسمشو نمیشه گذاشت ، خصوصی سازی.بیشتر با باند*بازی مترادفه تا خصوصی سازی.صبح بخیر دوست عزیز
مخابرات چند ساله خصوصی شده , خبر نداشتین؟
چاره چی هستش باید سوخت ساخت
دروغ میگن این دزدای .....الان وضعیت بدتر شده و اصلا مثل قبل بالا رفتن سرعتم نیست. اون موقع حداقل پینگ درست بود. الان تایم اوتش رفته بالا. احتمالا قبلا 1 به 8 بوده که الان کردن 1 به 10 .از اینا همه چی بر میاد.![]()
شب بخیر دوست گرامی
51 درصد سهام مال سپاه هست که دولتی هست . اگر تعرفه ها رو دارید بی زحمت قرار بدید.
استاد شما که ماشالله کاربر فعال اینترنتی هستی برو تو سایت اندیشه قیمتها رو ببین , اونجا نوشته.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)