لطفا وقتی تاپیک میره جلو، پستهای قبل رو توی نقل و قول بزارین!!!
سقف بودجه؟؟؟
لطفا وقتی تاپیک میره جلو، پستهای قبل رو توی نقل و قول بزارین!!!
سقف بودجه؟؟؟
سلام
دوربین کنون برای عکاسی طبیعت چه مدلی پیشنهاد میکنید؟
تا 2 میلیون
به نظرتون میارزه بگم ار آلمان بیارن واسم؟
مرسی
با سلام به دوستان عزیز
با توجه به قیمت نزدیک دو مدل کنن 550D و نیکون 3100D کدوم گزینه ارجحیت داره؟البته دانسیته پیکسل کنن در مقایسه با این مدل نیکون کمتر هست ولی تکنولوژی جدیدتر D3100 باعث کمتر شدن نویز در عکس نشده؟
ممنون میشم از نظر کیفیت عکس و فیلم یکی از این دو مدل رو پیشنهاد بفرمائید.
با سپاس فراوان
پیروز و پاینده باشید
من یه دوربین عکاسی دیجیتال می خوام که بتونه تصویر رو زنده روی لپ تاپ نمایش بده و هر وقت که خواستم توسط لپ تاپ با دوربین عکس بگیرم(اینکار رو می خوام با نرم افزار متلب انجام بدم)
ممنون میشم اگه یه مدل که بتونه اینکار رو انجام بده بهم پیشنهاد بدید
با تشکر
Last edited by jij; 20-06-2012 at 14:58.
سلام. فکر نکنم با دوربین عکاسی بتونید این کار رو انجام بدید. (چون اصلا سخت افزارش واسه این کار طراحی نشده)
ساده ترین راه ارتباط یک وب کم با نرم افزار متلب هست.
مرسی از جوابت ولی من یه چیز دیگه میخواستم بدونم که اولا واقعا قضیه این تفاوت قیمتها چیه ؟دوم واقعا کدوم یکی بهتره؟سوم نظرتون راجب a2200چیه کسی باهاش کار کرده؟
چهارم دوربینهای سونی ساخت کجاست؟
سلام.. با تشکر بابت راهنماییتون به نظر شما اگه یه دوربین با اتصال ieee1394 داشته باشیم بازم نمیتونیم تصویر رو online توی نرم افزار متلب ببینم؟؟
میشه بیشتر بابت این موضوع توضیح بدین آخه پیشبرد پروژم به این بستگی داره که بتونم چنین دوربینی رو پیدا کنم...
ممنون
میشه چند تا سایت خوب جهت معرفی و قیمت دوربین ها قرار بدید. البته ایرانی
مرسی از جوابت ولی من یه چیز دیگه میخواستم بدونم که اولا واقعا قضیه این تفاوت قیمتها چیه ؟دوم واقعا کدوم یکی بهتره؟سوم نظرتون راجب a2200چیه کسی باهاش کار کرده؟
چهارم دوربینهای سونی ساخت کجاست؟
خواهشا اگه کسی میتونه راجع سوالی که داشتم کمکم کنه به من بگه چیکار کنم...؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)