فکر کنم لینک غیر مستقیمهنوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم لینک غیر مستقیمهنوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان.من بازی stalker clear sky رو که نصب میکنم ،وقتی میخوام اجرا کنم این ارور رو میده:
![]()
بیا کرک و سریال این سایت رو دانلود کن ببین کارت راه می افته:
[/QUOTE]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا این فایلها باز نمیشن
سلام بر دوستان....
بازی frozen throne ایراد پیدا کرده و سط بازی شروع میکنه به لگ انداختن هی گیر میکنه...
میخواستم از دوستان گل کسی هست که بتونه این ایرادو برا ما برطرف کنه.؟؟؟![]()
http://www.gamespot.com/pc/action/mafia2/videos.html?mode=all&page=0
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:06 PM ----------
سلام من یه مشکلی داشتم .
بعد از اینکه بازی رو نصب میکنم . وقتی روش کلیک میکنم این اررور رو مینویسه :
please insert the correct cddrive _ select ok and restart aploction
فکر کنم میخواد سی دی بازی رو برایم ولی بازی اولا که دی وی دی هستش بعدش هم هرچی سی دی
رو هم میزارم قبول نمیکنه .. نظرشما چیه ؟؟
باید کرک بازی رو دانلود کنید
دوستان سلام
من با دستور العمل های شما بازی Prince Of Persia و سپلینترسل جدید رو در ویندوز 7 نصب کردم نشد که نشد
ولی در اکس پی با پاک کردن انتی ویروس کامل نصب میشه و مشکلی هم نداره ، جریان چیه ؟
اخه من کارت گرافیک بالا با سیستم بالا خریدم که بتونم از ویژگی های ویندوز 7 استفاده کنم
ولی غیر بازی battle field نتونستم هیچ بازی دیگه نصب کنم
انتی ویروس نود 32 است و همیشه غیر فعالش میکنم
کاشکی یکیتون میدونست که اشکال از چیه
دوست عزیز برای SC دقیقا مثل این پست عمل کن:نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرضمن برایPOP هم باید به همین روش عمل کنی....تقریبا برای همه جواب داده برای شما هم خوب باید جواب بده!!
سلام . کرکر رو از خود سی دی ریختم ولی بازم نشد . حتما باید از اینترنت دانلود بکنم ؟؟؟
---------- Post added at 11:31 AM ---------- Previous post was at 11:29 AM ----------
اسم بازی هم اساسینس کرید هست دوستانی که بلدن راهنمایی بکنن .
کرک هم ریختم ولی باز نشد . اگهباید از جای دیگه دانلود بکنم ادرسشو بدین ممنون میشم .
Assassins Creed 1 یا 2 ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)