اگه 5 مگ یکساله بگیریم و پولش هم روی قبض بیاد ماهی چقدر میشه؟
اگه 5 مگ یکساله بگیریم و پولش هم روی قبض بیاد ماهی چقدر میشه؟
منم یه 2-3 شبی میشه که سرعت دانلود در ساعت رایگان اومده زیر 100! مثل اینکه تو مراکز شلوغ کمبود پهنای باند دارن...![]()
گفتن 5 تومن شارژ اولیه داره و بعد از شارژ مجدد، 5 تومن دیگه هدیه داده میشه
18900 تومن
قرار هم نبود سرعت دانلود در ساعات رایگان برابر با سرعت اسمی سرویس خریداری شده باشه![]()
مدل این مودم زایکسل چیه ضمنا6ماه کمپین دان رایگان شبانه داره اگه از پنل خرید کنیم ترافیک اضافه لحاظ میشه خواهشا دوستان مطلع جواب بدن ممنون
60 گیگ توی فقط 7 شب
Last edited by dslbehzad1; 22-11-2014 at 18:09.
من اهل ساری ام سرعتم پایینه با اینکه برام مراکز مخابراتی پروفایل 5 مگ تعریف کردن
اونایی که بابلی هستن سرعتشون تغییر نکرده ، ولی سارویا سرعتشون پایین اومده
اینقدر کاربر تو ساری زیاد شده که سرعتا اومده پایین ، بالاخره هر مراکز مخابراتی یک مقدار پهنا باند داره کاربر زیاد ثبت نام کنن سرعت میاد پایین
به زودی تو بابل هم همین اتفاق می افته
تو ایران هیچوقت سرعت اینترنت خوب نمیشه
چون فرهنگ سازی نکردن هنوز ، الان فرض کنین سرعتای همه افراد اینترنت تو ایران بشه 10 مگابایت ، سرعت دانلود 2 مگابایت ، همه شب تا صبح میشینین فیلم دانلود میکنن ، ترافیک کل شبکه رو تموم میکنن،حالا اروپا اینجوری نیست ، هر چیزی که نیازشون باشه میرن از اینترنت میگیرن،شمایی که 11 گیگ شبی دانلود میکنی یعنی حدودا 12 13 تا فیلم سینمایی ، وقت میکنی بشینی روزی 13 تا فیلم نگا کنی؟یا فقط آرشیوتو داری زیاد میکنی ، به کجا چنین شتابان؟واقعا یکم فک کنین متوجه میشین چی میگم
نمونش پست بالایی ، بنده خدا گفته : 60 گیگ توی فقط 7 شب
خوب آدم چی بگه؟مخابرات یا هر آی اس پی های دیگه همین بی جنبه بازی هارو میبینن میگیرن اینترنت نامحدود رو برمیدارن ، یا فقط اگه میگن 1 تا 7 صبح رایگان منظورشون این نیست که بزنی شیره ترافیک شبکه رو خالی کنی .
Last edited by evil_hackerz2000; 22-11-2014 at 19:08.
داداش من خطتون گنجایش سرعت بالا رو نداره ما باید جواب گو باشیم
من رشتم طراحی صنعتی نرم افزار های طراحی که دانلود میگنم حجم بالا هست بازم باید جوابگو باشم
در کشورهای اروپایی کسی دانلود زیاد نمیکنه چون حق کپی رایت دارن بازم باید جوابگوش ما باشیم
اینترنت مخابرات مازندران جوایگوی سرعت بالا هست نترس کفگیرش ته دیگ نمیخوره به شما هم اش میرسه
شما قیمت اینترنت اروپا و سرعتشون رو با ایران مقایسه کن متوجه میشی که هم سرعتشون ده برابر ایران هست و هم قیمتشون خیلی خیلی کمتر
اون موقعی که اروپا اینترنت داشتن تمام کاربراش ایرانی ها هنوز اینترنت پر سرعت رواج نگرفته بود اونا دارن برای هر کاربر خانگی چندین مگابابیت سرعت میدن ولی ایران دیال آپ
پس این مقایسه خوبی نیست
ولی در مورد اینکه بی جنبه بازی در میارن ببین هر کسی طبیعتا یه پولی میده یه سرویسی میخره و بستگی به اخلاق و نیازش داره که چجوری مصرف کنه اینی که مخابرات سرعتش پایینه ربطی به کاربر نداره مخابرات از بس بدهی داره نمیتونه پهنای باند بخره و تو شبکه بفرسته و دلیلش هم برای همینه
چرا فقط کاربر اینترنت رو مثال میزنی؟
ایران تو رانندگی فرهنگ داره؟راهنما سمت چپ میزنه ولی سمت راست میره
اگه صحبت فرهنگ باشه ایران هیچ وقت نمیتونه پیشرفت کنه فقط بحث اینترنت نیست
الان شما یه ماشینی رو بخرین و به شما بگن مثلا حق دارین روزی 1 لیتر بینزین مصرف کنی یا مثلا روزی 1 ساعت با ماشینت راه بری شما اینکار رو انجام میدین؟میگین نه من ماشین خریدم هر طوری که دوست دارم ازش استفاده میکنم
جناب evil_hackerz2000 همشهری.... مثال بدی زدی شما میگی 60 گیگ الان من اگه بخوام اساسین کرید دانلود کنم باید حدود 0 4 گیگ دانلود کنم یا نرم افزارهای جدید اتوکد یا فتوشاپ بالای 2 گیگ حجمشونه اونم برا نسخه 32 بیت من که تازه رفتم 64 بیت خب میشه بالای 3 گیگ... ویندوز 64 بیت واقعا بهتره همچنین اپدیتهای ویندوز 64 بیت دوبرابر 32 بیت حجم دارن همینارو بیرون میخوان خدا تومن بفروشن خب من 30 تومن میدم برا 3 ماه اینارو دانلود میکنم و به کارای دیگه هم میرسم بعضیها فقط فیلم دانلود میکنن بعد میگیرن میفروشن... ربطی به فرهنگ نداره این سرویس دهنده ها کاری میکنن ادمو یاد این مثل که یک مو از خرس بکنی بازم قنیمته میندازن خب طبیعیه کابرا هم اینکار رو میکنن خب شاید این مثال منم زیاد درست نباشه ولی ما به هرحال خدا تومن داریم پول میدیم ولی سرویس دایل اپی میگیریم پراز لگ و قطعی و انونم 90 درصد سایتها فیلتره و هزار و یک مشکل دیگه باهاشه خب با بی انصافی هرچه تمومتر بدترین سرویس رو با بالاترین قیمت و منت دارن به میفروشن و با پرروئی میگن همینه که هست میخوای بخواه نمی خوای نخواه (04)
میشه یکی لطف کنه بگه اینترنت 2 مگ مخابرات طرح یک ساله تابستون سرعت دانلودش چنده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)