برای من یوتیوب و فیس بوک بازه
عزیز شما نتت خوبه خدا رو شکر مشکل اینه که اکثر کاربران های وب ناراضین و کیفیت نتشون متوسط رو ب پایینه و فقط فقط بخاطر ترافیک ارزونتر موندن.شاتل کیفیتش عالیه شاتل لند هم ک رایگان اسیاتک هم شبانش از های وب خیلی بهتره در کل کسی که مصرفس تو روز پایینه دلیلی نداره بیاد های وب.
اگه کسی میخواد بیاد های وب فقط وضعیت یک نفر رو در نظر نگیره وضعیت اکثر ما متوسط رو به پایینه و این چند روزه با تایم اوت های متعدد اعصاب برامون نذاشته
والا های وب نه به اون داغونی هست که بعضیا اینجا پست میزرن و بد میگن - نه به اون عالی بودنی که باز بعضیا اینجا میگن !
کاملا معمولیه
ولی حداقل از بعضی isp ها مثل اسیا تک بهتره
از نظر قیمت هم برای کسی که مصرفش بالاست بهترینه
YouTube بازه
صبح فیس هم باز بود
با DNS خود های وب؟ یوتیوب واسه من refused connection میده بدون قند شکن
پ.ن دیروز از ساعت ۹ تا ۱۱ پنج بار نت قطع شد :\ هر قطعی بین ۵ تا ۱۰ دقیقه طول کشید. ( چراغ DSL ثابت بود چراغ خود اینترنت قطع برق بود)
همین الان هم ۲ دقیقه قطع شد
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Last edited by Aria.A97; 14-06-2016 at 11:51.
اره ......................![]()
اولا که با اون خرجی که شما کردی ، باید بالای 10 ترا دانلود کنی!!! من با 20 تومن تو شاتل ، حدود 250 گیگ از چیزایی که نیاز داشتمو دانلود کردم ( و میتونستم تا 1 ترا هم دانلود کنم! )
دوم اینکه اگه کیفیت نت شما خوبه ، بنا نمیشه که برای همه خوب باشه! کیفیت هر شرکتی مرکز به مرکز و شهر به شهر فرق میکنه! من خودم تا چند ماه پیش های وب داشتم و اتفاقا کیفیت خوبی هم داشت ( به جز مبحث سرعت دانلودش که سرعتو رو 2.5 مگ ست میکنن!! ) ولی نیومدم به همه بگم که بیاین از های وب بگیرین و خوبه و فلان!!
و در آخر اینکه نمیدونم چرا از موقعی که های وب بابت معرفی کاربر 40 تومن هدیه میده ،همه خیر خواه شدن و به فکر نت بقیه افتادن و دوست دارن بقیه هم از کیفیت بالای های وب بهره ببرن!!!!
من امروز از شیراز مشترک های وب شدم.
روز اول استفاده.
خطم رو روی 2 مگ بستن!! در حالی که باید 8 مگ باشه.
کدوم سرویس رو گرفتین ؟ اگه سرویس سرعت بالا باشه بالاتر میبندن مشکلی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)