تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1303 از 2199 اولاول ... 3038031203125312931299130013011302130313041305130613071313135314031803 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,021 به 13,030 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض ای پی استاتیک مبین نت !!!!!!!!!!

با سلام به همه اساتید ارجمند

به مشکلی عجیب برخوردم که خیلی کارم گیر شده ! از همه اساتید اهل فن استدعا می کنم تجربیاتشون رو در اختیار بنده حقیر قرار بدن تا از این مشکل رهایی پیدا کنم.

من یک مودم 2 مگ وایمکس مبین نت خریداری کردم که یک ای پی استاتیک هم روی اون برام فعال کردند. حالا می خوام که این ای پی رو به یک وب سایت روی سیستم خودم وصلش کنم ، یعنی زمانی که ای پی رو توی اینترنت زدید به جای اینکه پنل ادمین مودم نشون داده بشه ، وب سایتی که توی iis خودم هاست شده ، نشون داده بشه !!!!!

به خدا خیلی دنبال گشتم ، از پشتیبانی و عاملین محترم ! مبین نت هم هر چی پرسیدم ، فقط گفتند چی چی می گی !!!

خواهش می کنم هر کسی هر تجربه و دانشی که داره به اشتراک بذاره . من و 6 تا دیگه از دوستام دقیقا چنین نیازی داریم ولی دریغ از !!

ممنون.

اگه نباشه جاش خالی می مونه abtin1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام
    من الان اینترنت adsl صبا دارم داریم جا به جا می شیم در جای جدید پورت خالی نداره واینترنت مخابرات هم خالی نداره چون دانشجو هستم شدیدن به اینترنت نیاز دارم . می خوام وایمکس بگیرم . می خواستم بدونم نظر شما چیه وایمکس خوبه ؟
    بین مبین و ایرانسل کدام بهتره ؟
    نامحدود هم داره ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام
    من هم مبین نت دارم و هم ایرانسل
    برای هیچ کدوم هم نمیخوام تبلیغ کنم.
    من یک سرویس 512 ایرانسل دارم و یک سرویس 2 مگ مبین نت. الحق و الانصاف سرویس دهی و انتن دهی ایرانسل برای من بهتر بوده ، اگرچه که پهنای باندش کمتره ولی تقریبا برابر می کنه.
    ضمنا در بحث وایمکس ها به طور کلی شاید دو نوع طرح وجود داشته باشه یکی محدود و دیگری نامحدود.
    اگه میزان دانلود شما زیاده توصیه می کنم که نامحدود حجمی رو خریداری کنید و برمبنای اعتبار حسابتان می تونید از اینترنت استفاده کنید و هر وقت که نیاز بود شارژش کنید. البته در حالت محدود هم این را دارید اما تفاوت اساسیش اینه که در تعرفه های نامحدود معمولا جشنواره های زیادی نظیر ترافیک رایگان شبانه اهداء می کنند که روی سرویس های محدودشون ارائه نمی کنند.

اگه سوال دیگه ای بود در خدمتم

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

سلام
    من الان اینترنت adsl صبا دارم داریم جا به جا می شیم در جای جدید پورت خالی نداره واینترنت مخابرات هم خالی نداره چون دانشجو هستم شدیدن به اینترنت نیاز دارم . می خوام وایمکس بگیرم . می خواستم بدونم نظر شما چیه وایمکس خوبه ؟
    بین مبین و ایرانسل کدام بهتره ؟
    نامحدود هم داره ؟
    آقا سؤالتو به این راحتی نمیشه جواب داد. فکر کنم بهترین راه اینکه که از کاربرای منطقه ی فعلی بپرسید. در ضمن باید در مورد پوشش منطقه ی سکونتت هم اطلاعات کسب کنی. من مبین نت رو ترجیح میدم به ایرانسل، چون ساعات رایگانش بیشتره و شهرهای خیلی بیشتری رو تحت پوشش داره و تا حالا هر شهری که رفتم هیچ مشکلی نبوده.
    ایرانسل نامحدود 24 ساعته داره که ظاهراً کیفیت مناسبی داره (البته من فقط از دوستان شنیدم). مبین نت نامحدود 24 ساعته داره که ضریب اشتراکش 1 به 10 هست و بر طبق شنیده ها افتضاحه، و البته نامحدود 12 ساعته ی (8 صبح تا 8 شب) 1 به 4 هم داره که باز بنا بر گفته های دوستان قابل قبوله. از طرف دیگه تعرفه های ایرانسل اصلاً متنوع نیست و انتخاب های زیادی نداری، اما مبین نت اینطور نیست.
    باز از طرف دیگه هزینه ی ترافیک اضافی در مبین نت بالاس و تا 12 تومن هم میرسه، اما در ایرانسل در کلیه ی طرح ها هزینه ی ترافیک اضافی حدود 6 تومنه. خلاصه نیاز خودت را بسنج و بهترین گزینه رو انتخاب کن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 2 کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آقا سؤالتو به این راحتی نمیشه جواب داد. فکر کنم بهترین راه اینکه که از کاربرای منطقه ی فعلی بپرسید. در ضمن باید در مورد پوشش منطقه ی سکونتت هم اطلاعات کسب کنی. من مبین نت رو ترجیح میدم به ایرانسل، چون ساعات رایگانش بیشتره و شهرهای خیلی بیشتری رو تحت پوشش داره و تا حالا هر شهری که رفتم هیچ مشکلی نبوده.
    ایرانسل نامحدود 24 ساعته داره که ظاهراً کیفیت مناسبی داره (البته من فقط از دوستان شنیدم). مبین نت نامحدود 24 ساعته داره که ضریب اشتراکش 1 به 10 هست و بر طبق شنیده ها افتضاحه، و البته نامحدود 12 ساعته ی (8 صبح تا 8 شب) 1 به 4 هم داره که باز بنا بر گفته های دوستان قابل قبوله. از طرف دیگه تعرفه های ایرانسل اصلاً متنوع نیست و انتخاب های زیادی نداری، اما مبین نت اینطور نیست.
    باز از طرف دیگه هزینه ی ترافیک اضافی در مبین نت بالاس و تا 12 تومن هم میرسه، اما در ایرانسل در کلیه ی طرح ها هزینه ی ترافیک اضافی حدود 6 تومنه. خلاصه نیاز خودت را بسنج و بهترین گزینه رو انتخاب کن:
    مشکل اینجاست که همه ایه یاس می خونن . من همه شرکت ها رو دیدم . ایرانسل. مبین نت . شاتل و.......... همه بد می گن. من الان خودم صبا دارم خیلی هم راضی هستم 256 صبا سرعت دانلود از 70 پایین نمی یاد متوسط 85 هست حتی تا 140 هم بالا می ره فقط ایرادش حجمی بودنش هست . ولی می خوام جابه جا شم جایی که می خوام برم صبا پورت خالی نداره . مخابرات هم خالی نداره .چند تاشرکتی که اسمشون معروف نیست خالی داشتن .

تصمیم گرفتم وایمکس بگیرم . هردو شزکت ایرانسل و مبین نت اونجا رو پوشش می دن . می خوام نا محدود 1 مگا بگیرم کدام بهتره؟

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

مشکل اینجاست که همه ایه یاس می خونن . من همه شرکت ها رو دیدم . ایرانسل. مبین نت . شاتل و.......... همه بد می گن. من الان خودم صبا دارم خیلی هم راضی هستم 256 صبا سرعت دانلود از 70 پایین نمی یاد متوسط 85 هست حتی تا 140 هم بالا می ره فقط ایرادش حجمی بودنش هست . ولی می خوام جابه جا شم جایی که می خوام برم صبا پورت خالی نداره . مخابرات هم خالی نداره .چند تاشرکتی که اسمشون معروف نیست خالی داشتن .

تصمیم گرفتم وایمکس بگیرم . هردو شزکت ایرانسل و مبین نت اونجا رو پوشش می دن . می خوام نا محدود 1 مگا بگیرم کدام بهتره؟
    در مورد وايمكس نميشه دقيقا نظر داد.
    چون سرويس به صورت بي سيم هست ثبات كيفيت رو مثل سرويس هاي كابلي نداره.
    دقيقا مثل اينكه بخوايم خط ثابت رو با خط مبايل مقايسه كنيم.
    خط ثابت هميشه يه كيفيتي رو داره (‌ مثال درستي نيست ولي حدودا) ولي سرويسي بي سيم و مبايل ممكنه يه جا خوب آنتن بده يه جا بد. واسه كسي كه توي نقطه ي كور يا جاي خاصي هست ممكنه خط همراه ايرانسل بد آنتن بده و راضي نباشه. يكي هم ممكنه كاملا راضي باشه..

ولي به صورت كلي بين مبين نت و ايرانسل هر كدوم كيفيت ها و امتيازهاي خاص خودشون رو دارن...
    مثلا ايرانسل:
    كيفيت خوب. مودمهاي ارزون. تعرفه هاي متفاوت با ترافيك بالا ، پهناي باند خوب ، قعطي كم (‌ من در طول اين 2 سالي كه از وايمكس استفاده ميكنم شايد روي هم رفته 5 ساعت قطعي داشتم.) .

مبين نت : پوشش بيشتر شهرهاي ايران ، پشتيباني خوب و سرعت عمل بالا براي راه اندازي سرويس. تعرفه هاي نامحدود زماني ،‌ قيمت خوب تعرفه هاي بلند مدت يك و دو ساله . دانلود شبانه (‌ تو طرح پاييزه ايرانسل هم دانلود شبانه هست ولي براي مبين نت كلي هست) ،

و باز در مورد سرويس وايمكس اصلا نميشه از تجربه هاي ديگران به صورت كلي بهره برد. برداشت ها از هر سرويس ميتونه خوب يا بد باشه.
    مثلا من از وايمكس ايرانسل بسيار راضي هستم.
    دوستم كه الان در شمال كشوره از مبين نت بسيار راضي هست.

شما اول چك كن ببين در منطقه ات پوشش شبكه داري يا نه.

به نظر من وايمكس بخاطر قابليت پورتابل بودنش خيلي از ADSL بهتره.

مثلا
    من چند وقت پيش رفته بودم شمال. مودم مبين نتم رو با خودم بردم اونجا رفتم نت.
    خيلي خوبه. بعضي وقتا كار راه اندازه...

8. 2 کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

دوست عزیز همه آیه ی یأس نمیخونن. یه قاعده ی معروف هست که میگه اونا که راضی هستن به خودشون زحمت نمیدن بیان بگن راضی هستن. اما ناراضی ها به قدرت تمام نارضایتی شونو اعلام میکنن که حقم دارن. من خودم به شخصه کاملاً راضی هستم. البته فعلاً. شما اگر بودجه ی کافی داری و میتونی ماهی 83 تومن بدی، بهتره ایرانسل رو انتخاب کنی (مودم هاشم ارزونتر از مبین نته). البته این فقط نظر شخصی منه.

10. 3 کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

با تشکر از دوستان که جواب دادن
    می خواستم بدونم سرعت دانلود و پینگ 512 و 1 مگ ایرانسل و مبین نت چقدره ؟

درضمن از چیز پی ان هم می شه استفاده کرد مشکلی نداره ؟
    Last edited by abtin1; 03-12-2012 at 22:28.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

در مورد مبین نت پینگ سرور تهران بین 100 تا 50 میلی ثانیه س. سرعت دانلود استاندارد 512 64 و 1 مگ 130 کیلوبایت در ثانیه س که بسته به منطقه ممکنه بالاتر یا پایین تر باشه. در مورد ایرانسل هم فکر نمی کنم تفاوت چندانی وجود داشته باشه.
    از هر چیزی ام که بخوای میشه استفاده کرد.

13. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

ميتوني از اين تاپيك استفاده كني. بچه ها مشخصات اكانتشون رو با سايت SpeedTest چك ميكنن و با هم مقايسه ميكنن.

از چيز پي ان هم ميشه استفاده كرد. مشكلي نداره...
    ولي قبلش بايد از طرف بپرسي بعضي ها جواب نميده انگار.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •