دوستان من با مودم acorp w430g مشکل دارم... وارد قسمت تنظیمات مودم نمیشه... هم با کابل و هم از طریق wlan
192.168.1.1 رو میدم و یوزر و پسورد هم admin ولی وارد نمیشه... مودم آکبنده... ریست هم میکنم ولی بازم نمیشه... ممنون میشم راهنمائیم کنین
دوستان من با مودم acorp w430g مشکل دارم... وارد قسمت تنظیمات مودم نمیشه... هم با کابل و هم از طریق wlan
192.168.1.1 رو میدم و یوزر و پسورد هم admin ولی وارد نمیشه... مودم آکبنده... ریست هم میکنم ولی بازم نمیشه... ممنون میشم راهنمائیم کنین
Last edited by leilash; 18-12-2011 at 00:57.
اگه صفحه ی وارد کردن یوزر و پسورد میاد دوباره ریست کن مودمو . شاید کم نگه میداری دکمه ی ریست رو . . چون مشخصات همیناست که گفتی . capslock و زبان کیبورد رو چک کن . ممکنه از اون باشه . در نهایت با یک سیستم دیگه چک کن . اونم با لن .
یوزر نیم و پسورد میخواد که admin میدم قبول نمیکنه... ریست هم کردم زیاد هم نگه داشتم...
با سیستم دیگه و لپ تاپ هم تست کردم ولی بازم نشد...
براي دريافت دفتچره راهنما به اين لينك زير مراجعه كنيد:
اين دفترچه راهنما توضيحاتي در مورد كانفيگ كردن مودم بهتون ميگه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد رست كردن مودم هم به صورت زير عمل كنبد:
ابتدا مودمتون رو خاموش كنيد.
دكمه رست پشت دستگاه رو فشار بديد و همين طور نگه داريد.
حال مودمتون رو روشن كنيد و تا 30 ثانيه همونطور دكمه رست رو نگه داشته باشيد.
بعد از 30 ثانيه مودمتون رو خاموش و مجدداً روشن كنيد.
شاد باشيد![]()
کسی نبود این مورد رو بدونه؟؟؟
وارد تنظيمات مودمتون بشيد.
بريد به قسمت تنظيمات پيشرفته (Advanced Settings)
روي گزينه Lan كليك كنيد
در اين قسمت ميتونيد IP مودمتون رو عوض كنيد.
شاد باشيد![]()
با سلام مجدد
همونطور كه عرض كردم وقتي از طريق كانكشني غير از كانكشني كه خود درايور ايجاد ميكنه وصل ميشم وصل نميشه و خطاش به اينصورت هست :
در ضمن آيكون يك شبكه داخلي هم در كنار ساعت پديدار ميشه كه بايد disable بكنم....
من قبلا با این پلتفورم کار کردم
نمیشه غیر از کانکشن خودش کانکت شد ! (البته نتیجه ای که 5 6 سال پیش گرفتم )
ولی انواع مختلف درایور داره !
راستی چرا disebal میکنین؟
توی نتورک منینجر چیا دارین الان ؟
اين اخطار مربوط به زماني ميشه كه شما روي سيستمتون كارت شبكه رو نصب نكرده باشيد.
از اونجايي كه شما با كابل USB به مومتون اتصال پيدا ميكنيد با نصب درايور يه كارت شبكه به ليست Network Connection اضافه ميشه.
شما وارد قسمت Network Connection بشيد.
گزينههايي كه وجود دارند چه چيزهايي هستند؟
يه تصويري از اونجا هم بزاريد بد نيست.
شما گفتهايد كه چيزي را Disable ميكنيد؟
اون چه چيزيه؟
شاد باشيد![]()
سلام دوستان
من حدود 6 ماه است كه ADSL گرفته ام با مودو CNET. حدود 2 ماه است كه در اتصال به شبكه با مشكل مواجه هستم و با ارور 678 مواجه ميشوم اين مشكل اكثراً شبها پيش ميآيد. تمام تنظيمات مودم را هم چك كردهام و حتي كارشناس شركت نيز آمده و دوباره از نو تنظيم كرده است. حالا من نميدانم ايراد از مودم است يا مخابرات يا شركت. اگر راهنمايي كنيد ممنون مي شوم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)