فکر میکردم بعد از این قطعی 6ساعته اوضاع بهتر بشه...(مثل اواخر اردیبهشت که پینگ زیر 200 اومد!)
ولی نگو هیچ غلطی نکردن....
![]()
وضعیت سرور خارجی هنوز خرابه!! فعلا دارن اینترنت ملی بهمون میندازن....![]()
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
فکر میکردم بعد از این قطعی 6ساعته اوضاع بهتر بشه...(مثل اواخر اردیبهشت که پینگ زیر 200 اومد!)
ولی نگو هیچ غلطی نکردن....
![]()
وضعیت سرور خارجی هنوز خرابه!! فعلا دارن اینترنت ملی بهمون میندازن....![]()
والا وضع ما هم از مشا بهتر نیست ... ولی پینگ بهتره ...
میگم یه سوال : سرعت نامحدود ها دیگه ربطی به سرور کدوم کشور باشه نداره ؟ داره ؟ داخلی یا خارجی یکی هست ؟
پینگت چنده؟
از اونجا که اسیاتک سرعت سرور خارجی رو زیر 130 بسته و 2مگ نامحدود بیشتر از 1 مگ نمیتونه دانلود کنه فرقی نمیکنه از کدوم سرور دانلود کنی....البته لینکت باید قوی باشه!
من الان نامحدودم! سرعتم 11 کیلوبایته! با IDM
256 برنزی
مهدی قطع کردن که سرورا خنک بشهخبری نیست فعلا... مطمئن باش اگر بهبودی حاصل بشه، آسیاتک از آخرین شرکت هایی هست که بهره میبره...
![]()
الان زنگ زدم که جمع آوری کنم
بعد 6 دقیقه خود به خود قطع شد....
آسیاتک دوباره داره از من دزدی می کنه...یه یک ماهی بود که بعد از اعتراض شدید به مسئولین آسیاتک تهران سرعت من را به مقدار اسمی آن یعنی 32 کیلو ثابت برگرداندند ( 256 نامحدود برنزی ) ، اما اکنون دوباره یه دو سه روزیه که سرعتم پایین تر اومده... خدا لعنتشون کنه که کم فروشی می کنند ! از فردا دوباره زنگ میزنم تهران و سروصدا می کنم...
سرعت منم افتضاحه (256 برنزی)
Last edited by ShadowDragon; 12-07-2013 at 17:41.
همیشه از این حرفها می زنند!
درود
دوستان از صبح هی این دکمه wlan مودمم خاموش میشه دیگه هیچ سایتی باز نمیشه در صورتیکه دکمه های adsl و اینترنت روشنه!!! حتی با سیم هم کار نمیکنه!!!بعداز 20دقیقه و روشن خاموش کردن مودم دوباره کار میکنه!!! نمیدونم چش شده!!؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)