یه یک ساعت خوب شد ، ولی دوباره همون آشه و همون کاسه. دوستان اندیشه اعلام وضعیت خواهشا.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
یه یک ساعت خوب شد ، ولی دوباره همون آشه و همون کاسه. دوستان اندیشه اعلام وضعیت خواهشا.
برادر
ADSL مخابرات از نظر فنی هیچیش شبیه سیستم اندیشه نیست.
حتی آی پی های مخابراتی از مسیر متفاوت از مسیر آی پی های اندیشه عبور میکنن
ممکنه شما اختلال داشته باشی و اندیشه نداشته باشه و برعکس
پورتهای مخابراتی رو سیستم هووای هست و اندیشه رو زایکسل
کلا متفاوته پس قیاس این دو تا با هم اشتباهه
سلام از رودسرم اینجامخابرات خیلی خوبه ولی یه مشکلاتی اینجا هست اول اینکه با ppoe اصلا خوب کار نمیکنه فقط bridge یه امتحانی کنین بد نیست و اینکه سرعتشم خیلی کم میاد پایین.
بنظر شما پارس وی بهتر بود یا اندیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ببخشید دوستان اینجا کسی از لاهیجان adsl مخابرات رو نداره ؟؟
سرعتش چطوره ؟؟ قطعی که نداره ؟؟
خط 256 با 512 نا محدود سرعت با قیمتش چنده ؟؟
اگه دوستانی که خط مخابرات رو دارن جواب بدن ممنون میشم
این اینترنت مخابرات نمیخواد درست بشه ؟
اعصابمو دیگه خراب کرده
مشکل؟؟کدوم شهرستان؟؟چه مدته خرابه؟؟
ویرایش : دوستانی که از مخابرات نت دارن ، سرعت دانلودتون برگشته به حالت اولیه؟؟؟از امروز غروب ، 15 تیر؟؟
Last edited by TimeWarp; 05-07-2012 at 23:24.
رشت
1 مگ نامحدود مخابرات خط 8 سرعت الان 4 روزه داغونه همش 10 20 نهایت برسه به 40
صحبت از سرویس مخابرات رشت شد خواستم ببینم تعرفه هاش به چه صورته رفتم داخل سایتش تعرفه ها رو که پیدا نکردم ولی یک چیز عجیب و خنده دار نظرم رو جلب کرد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه مگه میشه یک سایت دولتی تبلیغات بگیره ؟! اون هم نهادی که کلی درآمد داره .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر امکان داره لیست تعرفه ها رو قرار بدید . و همچنین سرعت آپلود سرویس 1 مگ نامحدود داخل مودم چنده ؟
بنده 17 روز پیش به مدت یه هفته نتم قطع شد و از 10 روز پیش که نصب شد ، سرعت خوب بود. رو 120 تا 150- 256 نامحدود-از امروز غروب شده همون قبلی یعنی 50 الی 40. البته بنده حومه ی رشتم. شما اول به پشتیبانی و بعد به مخابرات محدوده ی خودتون مراجعه کن و پیگیر باش ، چون اگه تو این جامعه به امید اینا بمونی ، از اینا آبی گرم نمیشه.
مثلا تو همون یه هفته که مال من قطع و وصل میشد ، هر روز رفتم پشتیبانی ( زنگم نمی زدم ) . یارو به من میگفت تو چرا اینقدر میای اینجا.اولش می گفت مشکل از خونه هستش و نویز و از این چرت و پرتا. تا آخرش قبول کرد که بله مشکل از سرورشونه.
دوستانی که از مخابرات adsl دارن یه زحمتی میکشن تعرفه خطای مخابراتو میگن چنده
راضی هستین ؟؟ من ساکن لاهیجان - لاهیجان چطوریاست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)