تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1303 از 2014 اولاول ... 3038031203125312931299130013011302130313041305130613071313135314031803 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,021 به 13,030 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز فاطـمه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مرجع خبری پرسپولیس(13:25): كاپيتان تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: دنبال رسيدن به عنوان آقاي گلي نيستم و هدفم از گلزني، موفقيت تيم است.
    كريم باقري پس از برتري پرسپوليس مقابل راه آهن اظهار داشت: يك روز خوب را سپري كرديم و به 3 امتيازي رسيديم كه هميشه براي گرفتنش در مقابل راه آهن مشكل داشتيم. بايد دقت خود را در حمله بيشتر كنيم تا به گل‌هاي بيشتري برسيم و تا دقيقه 90 استرس نداشته باشيم.
    كاپيتان پرسپوليس ضمن تشكر از حضور هواداران در ورزشگاه تصريح كرد: دنبال آقاي گلي نيستم و فقط مي‌خواهم به فكر تيم باشم؛ ولي از موقعيت‌هايي كه روي دروازه حريف دارم نهايت استفاده را مي كنم تا تيم به برتري برسد.
    وي ادامه داد: عليرغم موقعيت‌هاي متعدد، كم دقت بوديم اما مطمئن باشيد در بازي‌هاي آينده بهتر مي‌شويم.
    باقري در خصوص كمتر صحبت كردن خود پايان خاطر نشان كرد: به تمام خبرنگاران احترام مي‌گذارم؛ اما فقط به خاطر سوال‌هاي حاشيه‌اي كه از من مي‌پرسند، سعي مي‌كنم كمتر مصاحبه كنم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مرجع خبری پرسپولیس(13:25): هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: اگر مي خواهيم در ليگ برتر، جام حذفي و ليگ قهرمانان به جام برسيم، بايد در آينده بهتر و قدرتمندتر ظاهر شويم.
    به گزارش مرجع خبری علي كريمي پس از ديدار پرسپوليس مقابل راه آهن در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در نيمه اول بازي معمولي به نمايش گذاشتيم؛ اما در نيمه دوم خيلي بهتر بوديم و بايد گل‌هاي بيشتري به ثمر مي رسانديم.
    وي ادامه داد: در نيمه اول با دستور كادر فني تغيير پست داده و به عنوان مهاجم بازي كردم و به همين دليل نمي‌توانستم زياد به عقب برگردم؛ اما در نيمه دوم فضاي بيشتري در اختيار من گذاشتند. خوشحالم كه توانستيم سه امتياز حساس مقابل يكي از تيم‌هاي سختكوش ليگ را به دست آوريم.
    هافبك پرسپوليس با تاكيد بر اين نكته كه با هم تيمي‌هايم در پرسپوليس هيچ مشكلي ندارم، گفت: اجازه راهنمايي‌ جوانترها را دارم چون مي خواهم تجربياتيم را در اختيار بازيكناني جوان مثل عليرضا محمد و سايرين قرار دهم.
    وي افزود: تيم‌هايي كه مقابل ما قرار مي‌گيرند برنامه‌ريزي‌هاي زيادي دارند و سعي مي‌كنند با يك نتيجه قابل قبول جو تيم خود را در يك روز تغيير دهند، به همين دليل ما بعضي اوقات دچار مشكل مي شويم.
    كريمي تاكيد كرد: نيم فصل اول به پايان رسيد و بايد بدانيم براي كسب جام‌هاي آسيايي و ليگ برتر و حتي جام جذفي، بايد در نيم فصل دوم متفاوت‌تر بوده و با قدرت‌تر ظاهر شويم. بي شك حريفان آسيايي ما قدرتمند هستند و براي ليگ قهرمانان برنامه‌ريزي‌هاي زيادي كرده‌اند. همچنان اعتقاد قلبي دارم كه پرسپوليس مي‌‌تواند در سه جام موفق شود.
    کریمیر در خصوص خداداد عزیزی گفت: برخورد خداداد عزیزی با خبرنگار شیرازی را هیچ کس تایید نمی کند اما از همه کسانی که در این ماجرا نقش دارند درخواست می کنم برای قضاوت در مورد خداداد جانب انصاف را رعایت کنند.

علی کریمی ضمن ابراز تاسف از حادثه بوجود آمده در پایان دیدار پیام مشهد با مقاومت سپاسی شیراز گفت: نباید چون خداداد بازیکن بزرگی بوده و در فوتبال ایران از محبوبیت زیادی برخوردار است در خصوص برخوردش با خبرنگار شیرازی بزرگنمایی شود. به هر حال خداداد نیز مانند همه مردم ممکن است گاهی اوقات دچار اشتباه شود اما قضاوت در مورد وی باید مانند دیگران صورت گیرد.
    وی از طرفداران فوتبال و رسانه‌های گروهی خواست تا با آرامش بیشتری با این موضوع برخورد کنند و خاطر نشان کرد: از همه می خواهم جانب انصاف را در این مورد نگاه داشته و هیجان‌زده با آن برخورد نکنند. برای حاکم شدن نظم بیشتر، بهتر است در این مورد با آرامش بیشتری تصمیم گیری شود.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

براي خوشحالي پس از گل 6 جلسه با توره تمرين كرديم!
    مرجع خبری پرسپولیس(13:25):
    مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: براي خوشحالي بعد از گل 6 جلسه با توره تمرين كرده و با يكديگر هماهنگ بوديم.

به گزارش مرجع خبری به نقل از فارس سپهر حيدري پس از برتري دو بر يك پرسپوليس مقابل راه آهن در جمع خبرنگاران اظهار داشت: قسمت اين بود كه مثل بازي مقابل سپاهان باز هم عاملي براي پيروزي تيمم شوم. گلي كه من به ثمر رساندم، حاصل زحمات تمام بازيكنان بود و فكر كنم ما مي‌توانستيم گل هاي بي‌شماري را به ثمر برسانيم. غير از ضربه پنالتي كه به گل تبديل شد، بازيكنان راه آهن فرصتي براي گلزني نداشتند و اگر بازي تا صبح ادامه پيدا مي‌كرد، نمي‌توانستند گل بزنند.
    مدافع پرسپوليس تاكيد كرد: ياوري استاد من و يكي از مربيان بزرگ فوتبال ايران است. تيم وي نسبت به اول فصل دگرگون شده است؛ اما بازيكنان ما در اين بازي فقط به سه امتياز فكر مي كردند وبا قدرت به هدف خود رسيدند.
    حيدري در خصوص عدم گلزني مهاجمان پرسپوليس گفت: بهترين مهاجمان ايران را داريم و مطمئن باشيد در بازي‌هاي بعدي آنها دوباره خود را ثابت مي‌كنند. سه هفته است كه متاسفانه مهاجمان در گلزني كم فروغ شده‌اند و خوشحالم كه مدافعاني مثل باقري‌ها و من اين كمبودها را جبران مي‌كنيم؛ اما فراموش نكنيد كه دفاع پرسپوليس نيز مستحكم‌تر شده است.
    حيدري در خصوص خوشحالي عجيب بعد از زدن گل خود تصريح كرد: براي خوشحالي بعد از گل با توره كاملا هماهنگ بودم. براي انجام اين حركت كه سنگالي ها پس از گل آن را انجام مي دهند، 6 جلسه با يكديگر در هتل تمرين كرده بوديم. توره يكي از بهترين دوستان من است و در بازي‌هاي بعدي اگر باز هم گل بزنيم شايد خوشحالي‌هاي عجيب‌تري را انجام دهيم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

حکم سرمربیگری پیروانی صادر شده است
    مرجع خبری پرسپولیس(13:27): مدیرعامل باشگاه پرسپولیس حضور دوباره علی سعیدلو در این باشگاه را مغتنم شمرد و خود را کارمند وی خواند.
    به گزارش مرجع خبری به نقل از مهر داریوش مصطفوی ضمن بیان این مطلب افزود: حضور دوباره آقای سعیدلو در باشگاه پرسپولیس را گرامی و مغتنم می شماریم. بدون شک تیم ما مشکلاتی دارد که با حضور ایشان برطرف خواهد شد. ما از سعیدلو به عنوان رئیس مجمع باشگاه پرسپولیس استقبال می کنیم و پذیرای ایشان خواهیم بود. آقای سعیدلو در باشگاه پرسپولیس صاحب کار هستند و ما نیز کارمند ایشان هستیم.
    وی در خصوص عملکرد تیم فوتبال پرسپولیس در دیدار مقابل راه آهن شهرری گفت: تیم پرسپولیس در این مسابقه، هم خوب بازی کرد و هم نتیجه خوبی به دست آورد. ما در این بازی می توانستیم بیش از 2 گل بزنیم و با اختلاف بیش از یک گل صاحب برتری شویم اما روی کم دقتی و بدشانسی مهاجمان‌‎مان مسابقه را با برتری 2 بریک به پایان رساندیم.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس از عملکرد راه آهن مقابل تیم فوتبال این باشگاه به نیکی یاد کرد و گفت: راه آهن بازی خوبی را به نمایش گذاشت اما ما موقعیت‌های بیشتری را روی دروازه این تیم خلق کردیم و شایسته پیروزی بودیم. من به آقای یاوری تبریک می گویم، او تیم خوبی ساخته است.
    مصطفوی با ابراز خرسندی از کسب دومین پیروزی پی درپی تیم فوتبال پرسپولیس در لیگ برتر، افزود: به پیروزی در مصاف با راه آهن احتیاج داشتیم. متاسفانه تا به امروز در مسابقات لیگ برتر آنچه که حق پرسپولیس بوده است را نداده‌اند. امیدوارم بازیکنان تیم ما این شرایط را درک کنند و بدانند در تیم بزرگ و محبوب پرسپولیس چه وظیفه سنگینی برعهده خواهند داشت.
    چگونگی همکاری افشین پیروانی با تیم پرسپولیس و صدور حکم سرمربیگری وی برای هدایت این تیم پرسش دیگر سوال خبرنگار مهر از داریوش مصطفوی بود که وی در پاسخ به آن تصریح کرد: از روزی که افشین پیروانی را به عنوان سرمربی تیم انتخاب کردیم حکم سرمربیگری وی صادر شد و از همان روز حقوق پیروانی بر اساس این حکم محاسبه شده است.
    وی در خصوص انتخاب دستیاران افشین پیروانی در تیم فوتبال پرسپولیس اظهار داشت: من به پیروانی گفته‌ام که با تفکر و تفحص گزینه‌های مناسبی را برای حضور در کادر فنی پرسپولیس انتخاب کند. وی در هفته پیش رو گزینه‌های مورد نظر خود را معرفی خواهد کرد تا باشگاه برای عقد قرارداد با آنها اقدام کند.
    مصطفوی با تشریح برنامه‌های تیم فوتبال پرسپولیس در فاصله تعطیلی نیم فصل مسابقات لیگ برتر خاطرنشان کرد: برنامه ریزی برای تعطیلات نیم فصل برعهده کادر فنی است و هرآنچه که پیروانی بخواهد باشگاه به اجرا در می آورد. در عین حال من به وی توصیه کرده ام برای برپایی اردوی میان فصل یکی از مناطق داخلی کشورمان را انتخاب کند.
    وی با اشاره به بازگشت سیدمحمد علوی به تیم فوتبال پرسپولیس گفت: علوی بازیکن تیم پرسپولیس بود و ما او را قبول داشتیم . علوی، سید تیم ما بود اما به ناگاه تصمیم به جدایی گرفت. او با جدایی خود هم برای ما مشکل درست کرد و هم خودش را به دردسر انداخت. امیدوارم طی روزهای آینده مشکل این بازیکن برطرف شود و بتوانیم از وجودش در ترکیب تیم استفاده کنیم.
    مدیرعامل باشگاه پرسپولیس در خصوص برنامه‌های آماده سازی تیم فوتبال این باشگاه برای حضور در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا تاکید کرد: برای حضور پرقدرت در این مسابقات برنامه‌های ویژه ای داریم. در همین راستا سعی می کنیم با همکاری سازمان لیگ برتر براساس نیاز خود بازیکنانی که بتوانند به تیم پرسپولیس کمک کنند را به ترکیب تیم اضافه کنیم.
    چگونگی تسویه حساب با افشین قطبی آخرین پرسش خبرنگار مهر از داریوش مصطفوی بود که وی در پاسخ به این سئوال گفت: ما مشکلی با افشین قطبی نداریم و طی هفته پیش رو با او مطابق مقررات تسویه حساب خواهیم کرد.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مرجع خبری پرسپولیس(13:35): تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس با ارائه مدارک و تکمیل فرم‌های مخصوص afc آمادگی خود را برای شرکت در نخستین دوره مسابقات لیگ حرفه‌ای فوتبال آسیا در سال 2009 اعلام کردند.

به گزارش مرجع خبری به نقل از مهر، دو باشگاه استقلال و پرسپولیس با تکمیل فرم‌های مخصوص از سوی afc که در آن اطلاعات مربوط به باشگاه‌ها، ورزشگاه‌های محل برگزاری مسابقه، زمان پیشنهادی برای برگزاری مسابقات، مقررات ضد دوپینگ و ... قید شده را به کمیته روابط بین الملل ارائه و رسما آمادگی خود را برای حضور در فصل جدید مسابقات لیگ حرفه ای فوتبال آسیا اعلام کردند.

تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس در حالی فرم‌های ویژه afc را تکمیل و به فدراسیون فوتبال تحویل داده‌اند که دو باشگاه صبای قم و سپاهان اصفهان هنوز مدارک خود را به فدراسیون ارائه نکرده‌اند.

کنفدراسیون فوتبال آسیا تا دوشنبه 15 دسامبر (دوشنبه 25 آذر) به تیم‌های شرکت کننده در لیگ حرفه‌ای فوتبال آسیا فرصت داده است تا با تکمیل فرم‌‎های ویژه آمادگی خود را برای شرکت در لیگ حرفه‌ای فوتبال این قاره اعلام کنند.

فصل جدید مسابقات لیگ حرفه‌ای فوتبال آسیا از اواخر بهمن ماه جاری با حضور 32 تیم برترباشگاه‌های آسیا آغاز خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

pnnc : فقط مصطفوی در جشن بازیکنان شرکت کرد
    اعضاي هيئت مديره باشگاه پرسپوليس، پس از پيروزي برابر راه آهن شهرري، در جشن بازيكنان شركت نكردند.
    فوتبال پرسپوليس در هفته هفدهم ليگ برتر موفق شد كه تيم فوتبال راه آهن شهر ري را 2 بر يك شكست داده و با كسب 3 امتياز، در رتبه چهارم جدول قرار بگيرد.
    در پايان مسابقه، داريوش مصطفوي در جشن و پايكوبي بازيكنان شركت كرد؛ ‌اما مجيد فرخزادي و حسين هدايتي، عضو هيئت مديره شركت نكرده و 8 دقيقه قبل از به پايان رسيدن مسابقه، ورزشگاه را ترك كردند. آنها در ديدار قبلي هم چنين كردند.
    بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس در پايان مسابقه با راه آهن به دستور كادر فني، در ورزشگاه آزادي تمرين ريكاوري انجام دادند. پس از به ثمررسيدن گل دوم پرسپوليس، داريوش مصطفوي مديرعامل، محمود خوردبين سرپرست تيم را در آغوش گرفت. همين واكنش، عاملي شد كه هواداران به شدت مصطفوي را مورد تشويق قرار دهند.

pnnc: برنامه‌هاي پرسپوليس براي تعطيلات نيم فصل اعلام شد
    برنامه‌هاي تيم فوتبال پرسپوليس از سوي افشين پيرواني و باشگاه براي تعطيلات نيم فصل اعلام شد.
    برنامه‌هاي اين تيم تهراني براي تعطيلات نيم فصل از سوي سرمربي اعلام شد. در اين برنامه، چند پيشنهاد از تيم‌هاي استاني براي ديدارهاي دوستانه مانند كوثر لرستان، ‌نماينده اراك و مازندران وجود دارد.
    قرار است پرسپوليس با قدرت در جام ولايت شركت كند.
    اردوي تداركاتي تيم فوتبال پرسپوليس در خارج از كشور نيز به طور قطع لغو شد. قرار است در جلسه‌اي كادر فني پرسپوليس با هيئت مديره، حضور در استان‌ها بررسي شود و احتمال حضور در چند استان با برگزاري اردوي چند روزه، وجود دارد.

pnnc: بازيكنان پرسپوليس 400 هزار تومان پاداش مي‌گيرند
    با اعلام مدير عامل پرسپوليس، بازيكنان اين تيم به دليل كسب برتري مقابل راه آهن، هر يك مبلغ400 هزار تومان پاداش مي‌گيرند.
    با توجه به تصويب هيئت مديره باشگاه پرسپوليس در خصوص پيروزي هاي اين تيم، بازيكنان هر يك مبلغ 400 هزار تومان پاداش خواهند گرفت. همچنين نفرات تيم مبلغ 400 هزار تومان نيز براي برتري مقابل استقلال اهواز دريافت خواهند كرد. به گفته مسئولان باشگاه، مبلغ 800 تومان فوق تا سه روز آينده در محل تمرين به بازيكنان پرداخت مي‌شود.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مرجع خبری پرسپولیس(14:27): عليرضا نيك‌بخت واحدي گفت: نمي‌دانم چرا خبرنگاران چه زماني كه بازي مي كنم و چه وقتي که بازي نمي كنم مدام در اين رابطه سوال مي‌كنند كه باعث عصبانيت من مي‌شوند.
    مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس پس از پيروزي دو بريك تيم پرسپوليس گفت: بازي خوبي بود و خوشحالم كه توانستيم امتياز لازم را كسب كرده و دل هواداران را شاد كنيم. ما مديون اين هواداران هستيم و بايد با بردهاي متوالي آنها را خوشحال كنيم.
    وي افزود: تيم راه‌آهن هم خوب بازي كرد اما پرسپوليس از آنها سرتر بود و حتي مي‌توانستيم گلهاي بيشتري به آنها بزنيم. اميدوارم با اين پيروزي همچنان در ميان تيم‌هاي بالايي جدول باشيم و با موفقيت در بازيهاي آ‌تي صدرنشين ليگ برتر شويم.
    وي در پاسخ به سوال خبرنگاران مبني بر حضور بيست دقيقه‌اي اش در تركيب پرسپوليس گفت: اين سوال مرا عصباني مي‌كند نمي‌دانم چرا هر زمان بازي مي‌كنم مي‌گويند چرا بازي كرده‌اي و هر وقت بازي نمي‌كنم باز هم علتش را مي‌پرسند، خوب اين تشخيص مربي بوده و به من ربطي ندارد و ما هم با يكديگر هيچ مشكلي نداريم.
    وي در پاسخ به سوال ديگري مبني بر حضورش در تيم ملي گفت: اكنون بيشتر از تيم ملي به پرسپوليس فكر مي‌كنم و صحبت ديگري در اين زمينه ندارم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

عابدزاده: سالها تجربه دارم/ در کار پیروانی دخالت نمی کنم
    مرجع خبری پرسپولیس(18:06):
    مربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: بايد در نيم فصل اول قهرمان مي‌شديم و با اشتباه خود به اين هدف نرسيديم.
    احمدرضا عابدزاده پس از برتري 2 بر يك پرسپوليس مقابل راه آهن، اظهار داشت: عليرضا حقيقي يك روز خوب را درون دروازه پرسپوليس سپري كرد و نبايد فراموش كنيم كه او با مصدوميت درون دروازه قرار گرفت.
    وي ادامه داد: بازيكنان پرسپوليس بازي برتري ارائه كرده و موقعيت‌هاي زيادي به دست آوردند؛ اما در زدن ضربات آخر دقت نداشتند، در غير اينصورت بيش از 2 گل به ثمر مي رساندند.
    مربي دروازه بانان پرسپوليس در خصوص درگيري لفظي‌ با داور چهارم گفت: با هيچكس دعوا نداشتم و فقط سعي كردم با داور چهارم در مورد مسائل فني گفت و گو كنم.
    وي افزود: در سمنان اجازه گرم كردن پشت دروازه خود را نداشتيم چون تماشاگران توهين مي‌كردند؛ ولي در اين بازي با اجازه داور بازيكنان را براي آماده شدن و رفتن داخل زمين، پشت دروازه فرستاديم و اين مسئله‌اي بود كه من با داور چهارم بازي در ميان گذاشتم. بايد نكاتي را نيز با هماهنگي پيرواني به عليرضا محمد گوشزد مي كردم و متوجه نشدم كه كمي داخل زمين رفتم.
    عابدزاده با تاكيد بر اين نكته كه قصد دارد تجارب چندين ساله‌اش در فوتبال را در اختيار بازيكنان جوان قرار دهد،‌ گفت: در كار پيرواني دخالت نمي‌كنم. با هم سال ها در يك سنگر براي پرسپوليس و تيم ملي جنگيده‌ايم و حالا مي‌خواهيم بازيكنان را براي جنگيدن و پيروزي آماده كنيم.
    وي در پايان خاطر نشان كرد: بايد در نيم فصل اول قهرمان مي‌شديم و اشتباه خودمان بود كه به اين هدف نرسيديم. با اين حال چيزي تمام نشده و مي توانم در پايان فصل قهرمان شويم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

: توره: هماهنگی ام با پتروویچ بیشتر می شود
    مهاجم تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: از گلزني مقابل راه آهن خوشحالم؛ اما بايد بيش از يك گل به ثمر مي رساندم.
    ابراهيم توره پس از برتري 2 بر يك پرسپوليس مقابل راه آهن، در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خوشحالم كه با گلزني، در پيروزي تيمم شريك بودم. راه آهني‌ها براي بازي مقابل ما و از بين بردن قدرت هجومي پرسپوليس برنامه‌ريزي كرده بودند؛ اما نتوانستند به هدف خود برسند.
    وي در خصوص هماهنگي‌اش با پتروويچ تصريح كرد: ايوان يكي از بازيكنان خوب پرسپوليس است و به خوبي با حركات من آشنايي دارد. با يكديگر هماهنگ هستيم و مطمئن باشيد در بازي‌هاي آينده بهتر نيز عمل خواهيم كرد.
    ابراهیم توره مهاجم سنگالي پرسپوليس در مورد عملكرد خود گفت: مي‌توانستم بيش از يك گل بزنم؛ اما كمي عجولانه عمل كردم و همين دليلي شد كه موفق نشوم بيش از يك گل بزنم.از تشويق هواداران پرسپوليس تشكر مي‌كنم. آنها مطمئن باشند در بازي‌هاي آينده سعي مي‌كنم براي اين تيم موثرتر باشم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

هافبك تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: برخلاف ديگر تيم‌ها كه مقابل ما به ضد فوتبال روي مي آورند،‌ راه آهن فوتبالي جوانمردانه بازي كرد.
    ايوان پتروويچ ژاظهار داشت: اكثر تيم ها براي اينكه مقابل ما حتي يك امتياز بگيرند دست به هر كاري مي‌ زنند، مانند استقلال اهواز كه 90 دقيقه در زمين خود دفاع مي كردند.
    وي افزود: راه آهن تيمي خوب و هجومي بود. بازي‌هاي اين تيم را آناليز كرده و مطمئن بوديم اگر در امر گل زني ناموفق باشيم آنها به ما ضربه بدي خواهند زد.
    هافبك صربستاني در خصوص عملكرد خود در اين بازي تصريح كرد: تا آنجا كه توانستم تلاش خودم را به كار گرفتم و از بازي خود تا حدودي راضي هستم؛ اما به هواداران قول مي‌دهم در بازي بعدي بهتر شوم.
    پتروويچ در پايان تاكيد كرد: مطمئن هستم بازيكنان ما براي قهرماني در آسيا و ليگ برتر انگيزه مضاعفي دارند. حتي ما بازيكنان خارجي نيز دوست دارند اين تيم پس از سال ها در آسيا به حقش برسد، چون مي دانم و با چشمان خود ديده ام كه پرسپوليس يكي از بزرگترين تيم هاي آسيا است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •