پینگ ۱.۱.۱.۱ من ۹۶ هس
میخوای بگی چون بقیه پهنای باندشون رفته بالا برا شما خراب شده؟ میتونه کاملا بی ربط باشه یا با ربط
پینگ ۱.۱.۱.۱ من ۹۶ هس
میخوای بگی چون بقیه پهنای باندشون رفته بالا برا شما خراب شده؟ میتونه کاملا بی ربط باشه یا با ربط
آره دیگه. منم در حالت عادی 89-90 هست. بله ممکنه که از پهنای باند باشه.
خیلی دوست دارم از قضیه پهنای باند نباشه اما بعید می دونم با دادن اینترنت صد مگ اوضاع بقیه بد نشه.
علتش هم اینه که قبل از عید پینگ دی ان اس شاتل برای من بود 4-5, بعد که ویروس آمد شد 100(اون مدتی که پینگ همه خراب شده بود)
یک هفته بعدش پینگ ثابت شد روی 15-16 اما پهنای باند به شدت کاهش پیدا کرد و آمد روی 4-5 مگ.
بعد از اون دوباره پینگ شاتل خراب شد رفت روی 50-60 و گوگل و امثال شد 150-200 اما سرعت ثابت شد روی 16 مگ.
اما بعد از عید دیگه پینگ شاتل روی 5-6 بر نگشت و 15-16 موند و سرعت تک کانکشن هم به 5 مگ کاهش پیدا کرده.
بر اساس این اتفاقات من حدس می زنم میشه وضعیت شبکه رو از دی ان اس شاتل فهمید.
حالا باید صبر کرد و دید که چی میشه دیگه.
خیلی مسخرس ، خونه همسایمون اسیاتک ۴ مگ داره خطش روی ۱۲ مگه و سرعتش کاملا بازه بعد این شاتل همه سرویسا رو محدود کرده حتی اگه کشش خطت زیاد باشه بازم نمیتونی بیشتر بکشی ، تازه اون کیفیتش هم بهتره ، همیشه باید از جایی سرویس گرفت که خسیس نباشن و همیشه به مشتریاشون حال بدن
سلام در اسیاتک تا پایان اردیبهشت تا حداکثر کشش خط بهت اینترنت میدن.
ربطی به این قضیه نداره کلا اسیاتک بازه من قبل از کرونا هم تست کردم همیشه سرعتش بالای ده مگ بوده ولی سرویسش ۴ مگه
سلام
کسی مودم 9970 رو داره ؟ روی خود مودم vpn نصب میشه ؟ لطفا اگه تست کردین حتما جواب بدین نه اینکه از روی مشخصات دیدین
با تشکر
شل ناموص یه سرویس یه ساله نمیذارهشاید دقیقا 7 8 ماهه زیر نظر دارمش سرویسی من ندیدم یه ساله برا کاربراش بذاره
هرچی هست برای کاربرای جدیدشه
گل کاشته شاتل عجب تعرفه هایی دارهvdsl رو 20 گیگ ماهیانه و 240 گیگ سالیانه ارایه می ده .حداکثرش نصف حداقل مخابرات هست تازه خود مخابرات هم خیلی کمه!
دقیقا و تازه اگه این سرویسای 3 یا 6 ماه رو هم بگیری فقط حجم هر ماه تو همون ماه رو میتونی استفاده کنید
سلام
من مي خواستم از داتك بيام شاتل چون اصلا راضي نيستم و قيمت هاش بالا رفته مي خواستم بپرسم از شاتل راضي هستيد ؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)