تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1302 از 1421 اولاول ... 302802120212521292129812991300130113021303130413051306131213521402 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,011 به 13,020 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

چند شبه سرعت دانلود ساعت رایگانم اومده رو 60 قبل از این بالای 210 بود کسی این مشکلو داره یا فقط منم ؟ چطور درستش کنم ؟
    تو روز دانلودش خوبه ولی صفحه رو خوب لود نمیکنه :(
    اینترنت 2 مگ گرفتم خیر سرم
    مال منم همینه ، بابا اینا مشتری جذب کردنشون همین هست ، همه شرکت ها همینه ، اول خوبن بعد بد میشه ، امکان نداره همیشه خوب بمونن ، منم 5 مگ دارم ساری هستم سرعت دانلودم شده 150 ، دوستم آسیا تک داره خیلی راضی هست ، یکی پارس آنلاین داره سرعت دانلودش یک مگ هست

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

مال منم همینه ، بابا اینا مشتری جذب کردنشون همین هست ، همه شرکت ها همینه ، اول خوبن بعد بد میشه ، امکان نداره همیشه خوب بمونن ، منم 5 مگ دارم ساری هستم سرعت دانلودم شده 150 ، دوستم آسیا تک داره خیلی راضی هست ، یکی پارس آنلاین داره سرعت دانلودش یک مگ هست
    اقا پارس گوه لاین که رسما به فاک رفت همه دارن قطع رانزه میکنن منم ساری هستمو پارس افلاین دارم البته فقط تا 10 اذر بعد اون میرم یکجای دیگه دارم میگردم کجا برم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

نگفتی سرعت دانلودت چند هستش؟؟؟
    ولی اگه سرعت دانلودت 640 باشه . یک فایل 1GBرا در 41.6 (چهل و یک دقیقه و شش ثانیه) میتونی دانلودکنی.
    بنابراین با حداکثرسرعت و ازساعت 1 تا 7 صبح فقط 8.5 میتونی دانلودکنی.
    دیگه به10 گیگ و 11 گیگ نمیرسه...!!!!
    3600*7*0.63=13.608 GB
    پس من خیلی کم هم دانلود کردم , نه اینکه زیاد دانلود کرده باشم !
    والا توی این سه شب جمعا 32 گیگ گرفتم البته پریشب از ساعت 2 دانلود کردم و 5 ساعت دانلود داشتم
    که همین باعث شد متوجه بشم توی ساعت های اول هر چی تعداد لینکها بیشتر باشند سرعت دریافتی کامل تر میشه و به 630 نزدیکتر میشید
    این تقصیر هیچ سایتی نیست و به تنظیمات مخابرات برمیگرده واسه همین من دیشب و پریشب 5 تا لینک گذاشتم و تونستم با اینکار دیشب بالای 11 گیگ دانلود کنم

4. این کاربر از alexdelpiero1989 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه poria_sola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    mazandaran

پيش فرض

فعلا همه ی شرکتا همینن شاتل که رایگانو محدود میکنه مخابراتم که رو یه سری از سرویسا رایگانو بسته
    این طرح جدید کاهش قیمت به جا اینکه هزینه ها رو برا مصرف کننده پایین بیاره بالا برده شرکتا رایگانو بستن تا سود و درامد کلی کم نشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

آقا مخابرات نگیرین همه تخلیه کنین برین آسیاتک ، از من گفتن
    چرا ؟؟؟ سرویس 5 مگ فوق العاده هستش .... از من گفتن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

چند شبه سرعت دانلود ساعت رایگانم اومده رو 60 قبل از این بالای 210 بود کسی این مشکلو داره یا فقط منم ؟ چطور درستش کنم ؟
    تو روز دانلودش خوبه ولی صفحه رو خوب لود نمیکنه :(
    اینترنت 2 مگ گرفتم خیر سرم
    زنگ بزنید 2020 اطلاع بدید.
    اگه حل نشد زنگ بزنید دیتا شهرتون...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

شما خطتت مشکل داره . زنگ بزن پشتیانی باید خطتت رو تست کنن. بیشتر کاربرا این مشکل را دارند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

3600*7*0.63=13.608 GB
    پس من خیلی کم هم دانلود کردم , نه اینکه زیاد دانلود کرده باشم !
    والا توی این سه شب جمعا 32 گیگ گرفتم البته پریشب از ساعت 2 دانلود کردم و 5 ساعت دانلود داشتم
    که همین باعث شد متوجه بشم توی ساعت های اول هر چی تعداد لینکها بیشتر باشند سرعت دریافتی کامل تر میشه و به 630 نزدیکتر میشید
    این تقصیر هیچ سایتی نیست و به تنظیمات مخابرات برمیگرده واسه همین من دیشب و پریشب 5 تا لینک گذاشتم و تونستم با اینکار دیشب بالای 11 گیگ دانلود کنم
    من دیشب ازساعت 2.5 تا 7صبح 8.5 gb دانلود کردم.
    دانلود هم همه تک لینک بود و اصلا زیر 580 نمیومد.
    امشب از ساعت 1 دانلود میزنم ببینم 13 گیگ میتونم دانلود کنم. یا نه ؟؟؟

10. این کاربر از mojtaba89101 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

فعلا همه ی شرکتا همینن شاتل که رایگانو محدود میکنه مخابراتم که رو یه سری از سرویسا رایگانو بسته
    این طرح جدید کاهش قیمت به جا اینکه هزینه ها رو برا مصرف کننده پایین بیاره بالا برده شرکتا رایگانو بستن تا سود و درامد کلی کم نشه
    خوب هرشرکتی سیاست خاص خودشو داره دیگه...

ولی بنظر من سرویس های اینترنت هم ارزون تر شده و هم سرعت بالاتر رو با قیمت ارزونتر دارن میدن.
    (با کم کردن ترافیک قیمت ها رو پایین اوردن)
    اونایی هم که می خوان دانلود شبانه رایگان داشته باشن . قرارداد یکساله ببندند.
    قرارداد یک ساله به این معنی نیست که پولش رو یجا باید پرداخت کنی که . مثل همون سابق هستش بجای اینکه هزینه رو توی پنل بدی روی قبض میدی.

قرارداد یک ساله خاطر مخابرات را از این مطمئن میکنه که کاربرش تا یک سال باید پیشش بمونه و هرماه هزینه سرویسش رو بده.
    Last edited by mojtaba89101; 22-11-2014 at 12:50.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

برنده های کمپین تابستانه رو اعلام نکردن هنوز؟ قرعه کشی لپ تاپ، هارد اکسترنال و یه جایزه ویژه هم داشت واسه کسایی که در ماه رمضان ثبت نام کردن. خبری از قرعه کشی و برنده ها نیست انگار !
    Last edited by j-f; 22-11-2014 at 13:59.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •