هیچ کس بخاطر یک اشتباه بن نمیشه مگر اینکه فحش بده . اگر شما میپذیرید کسی به عزیزان شما فحش بده و چون کاربر فعاله بن نشه تا مفید باشه برای فروم . به چشم . من کلی کاربر فعال میارم تو فروم تا از صبح تا شب از خجالت شما در بیان .
هیچ استرسی نیست اگر به قوانین خیلی محدود انجمن توجه بشه . مطمئن باشید استباهات معمول مشکل ساز نیست ( فوقش یه اخطار ) راستی پست هایی که پاک میشن و تاپیک هایی که ترش میشن هم اشتباه هستند .
راستش من برای این مثال نقض دارم البته نه برای شما برای سینا خان.ایشون یکی از کاربر های خیلی مهم در زمینه کنسول رو به مدت 1 ماه بن کردن که مشکلاتی رو به وجود آورد...خود اون کسی که بن شد وقتی باهاش صحبت کردم میگفت هیچ کاری نکردم خود سینا جان هم جوابی ندادن که چرا بنش کردن
خوب لینک رو که میتونن بدن !بله قطعا کمک میشه . اما هزینه خیلی زیادی داره این کار ( پهنای باند بالایی میخواد .) منبع درآمد صرفا فروشگاه هست و تک و توک آگهی ها . در ضمن مدیریتش هم خیلی سخته . چون انجمن در قبال فایل ها اون وقت مسئول میشه و کلی نیرو میخواد بشینن این ها رو دانلود کنن و ببینن در سته یا نه .
پی سی ورد هرگز 15000 آنلاین نداشته . اون یک باگ بود که 15000 رو نشون داده . بازدید تقریبا همونیه که بوده . البته با محدود شدن متفرقه کمی از بار انجمن کم شد ( چه خوب )
در هر صورت قبلا خیلی بیشتر بوده تا الان
ممنون از جواب دادنتون......