خیلی ببخشیدا ! اما مگه صبانت اُسکُله این همه مشتری جمع کرده ، و حالا بیاد یه هویی مشتری هشو از دست بده ؟
یه خاطره و یا سابقه بد کلی از کسایی رو که هم میخان صبا بگیرن حالا فرض میکنیم بهترین سرویس رو داشنه باشه مردم اعتماد نمیکنن !
خیلی ببخشیدا ! اما مگه صبانت اُسکُله این همه مشتری جمع کرده ، و حالا بیاد یه هویی مشتری هشو از دست بده ؟
یه خاطره و یا سابقه بد کلی از کسایی رو که هم میخان صبا بگیرن حالا فرض میکنیم بهترین سرویس رو داشنه باشه مردم اعتماد نمیکنن !
ذرسته
اگه ساکت باشیم محدودیت شبانه رو تا جایی که بتونن ادامه میدن!
دقیقا !
بهرحال به نیمه پر لیوان نگاه کنین 18 تا مون جمعیم![]()
من هم باشما موافقم ، هرچند سرعته من وضع بهتری داره ( 2 مگ دارم الان با سرعته 30-40 ) میگیرم و شبای پیش 200 تا 250 هم بود .
ولی اگه تعداد معترضین زیاد باشه رسدگی میکنن .![]()
من الان سرعت شبانه عالی دارم اما چون همین امروز 3 گیگ شارژ کردم شک دارم شاید به گفته نمایندگی اصفهان تا 6 گیگ فقط سرعت بالا هستم و بعدش محدود بشم.و گرنه اتفاقا سرعت دانلود از سرور خارجیم در کل 3 ماه گذشته الان بیسابقه است.به خدا دیگه گیج شدم.موندم چکار کنم.هیچ راهی نیست تا صبر کنم ببینم روزهای آینده چطور خواهد بود.آخه من الان اینقدر حجم دانلود شبانم کمه که اگر بخواهم این 6 گیگ رو مصرف کنم باید 6 روز صبر کنم چون فعلا هیچی برای دانلود ندارم.برای همین گیج شدم.تنها راه صبر کردن است.
Last edited by david-ebi; 02-09-2014 at 01:49.
کلا این شرکت هیج حساب و کتابی نداره!
یه جا بیشتر از سرویس سرعت میده و یه جا مثل اصفهان و ... حق مصرف کننده رو ضایع و کم فروشی میکنه!
(الان چند شبه همه دانلودام مونده و اوضاعم بهم ریخته!)
کامل بخونید لطفا
خواهشا فردا یه زنگ به صبانت بزنید و بگید اینجوریه.
گفتن سیاستمونه،
بگو : چرا توی سایتتون نزدین که اینجوری شده . یا زیر تعرفه هاتون نوشتین رایگان؟پس چرا روشن توضیح ندادید که رایگان یعنی پول بده یه زره شبانه بخر ؟ بگو باید بزنید تو سایتتون تا یوزها بدونند و هرکی میخواد نخره . باید بزنید.
وقتی اینترنت رو به تموم شدنه چطور خبر میدین داره تموم میشه بخرین، ولی خبر نمیدین شبانه محدود شده . بگو رایگان هم چیزی نیست که هر موقع بخواین بتونید بردارید (یسری میگن اینا لطف میکنن شبانه رایگان میدن) یه یوز اینو به عنوام مزایا و امکانات شما نصبت به شرکت های دیگه دیده و ازتون خریده وگرنه سمتتونم نمیاد. چیزی نیست که هر موقع بخواین بتونید بردارید. لااقل بزارید مدت یه یوزر به آخر برسه و بهش خبر بدین که اگه برای شبانه رایگان از شما میخره بدونه اینجوریه و نخره. دارید کلک میزنید به مشتری . چیزی دارید میگید میدین، که با اون چیزی که توی ساییتون به عنوام جذب مشتری نوشتید فرق میکنه
Last edited by palet; 02-09-2014 at 02:24.
نمایندگی یا تهران؟
"آ" رو از "ب" تشخیص نمیده
چه برسه تخصصیش کنیم![]()
چه جالب اون 2 شبی که اعلام کردی سرعتت کم شده سرعت من زیاد شده بود حالا که میگی سرعتت زیاد شده باز برا من کم شده .
بعد 2 شب که سرعتم خوب شده بود الان سرعتم 15 شده با سرویس 128
خب متاسفانه این طور که مشخصه گفته ی دوستان صحت داره
-واقعا خیلی کارشون زشت هستش حتی سرور های داخلی معروف هم محدود شدن.
-تست ها رو همین حالا گرفتم 12مگ صبا.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)