vps یکی از شرکتای مشهد هست.
راستی محمد مخابرات شما اگر اینترنت ملی میده حتما برو بگیر....خبرش رو بهم بده!
![]()
vps یکی از شرکتای مشهد هست.
راستی محمد مخابرات شما اگر اینترنت ملی میده حتما برو بگیر....خبرش رو بهم بده!
![]()
یعنی قبل خریدن انتظار داشتم پارس مثل بار قبل این بلارو سرم بیاره !!! لامصب ها !!! اگه فردا جمع نکردم !!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره...شما فقط بپرس و خبرش رو بهم بده!!بعدا بهت میگم
فقط بدون اگر بگیری به نفعته.
![]()
مهدی قضیه اینترنت ملی چیه ؟؟؟
یادت باشه من بهش دسترسی دارم
![]()
قضیه همون اکانت ای دانلود هست...
گویا مخابرات هم اینترنت ملی بصورت جدا میفروشه..
اگر به کاربر خونگی بدن هزینه کمتری برای اینترنت میدیم!حالا فردا قراره اطلاعات بیشتری در این مورد بدست بیارم. دی:
====
اگر با بقیه سرورا هم پینگت بالاست احتمال زیاد بخاطر اینه که مخابرات شهر شما کمبود پهنای باند داره.(همون وضعی که چند ماه پیش مخابرات ما + های وب داشت!)
![]()
پینگ داخلی تو ام زیاده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینگت با tabriz.ir چقدره ؟
مال من دار سر به فلک میکشه !!! 450اعصابم بدجوری خورد شده !!!! 8 روزه این رو خریدم و همش پینگ داخل بالای 100
![]()
یعنی اگه با خارج همم همین کیفیت و ثبات رو داشتیم زندگی شیرین بود !ولی حیف که اینجا بن بسته تش !! خشبختیم پشم .........!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (منبع : نود آی سی تی )
نود آی سی تی - با روی کار آمدن دولت جدید، شرکت زیرساخت در نامه ای کتبا از شورای عالی فضای مجازی خواست تا این مصوبه را لغو کند.
مصوبه VPN قانونی در زمان تصدی دبیر سابق شورای عالی فضای مجازی تصویب و مقرر شد از آن پس پورت های VPN بسته شوند و تنها VPNهای قانونی برای استفاده باز باشند.
اما پس از بسته شدن پورت های VPN و آغاز مراحل ثبت نام برای VPN قانونی، مشکلات این طرح نمایان شد.
به طوری که بنابر اعلام مسوولان وقت پس از میلیاردها تومان سرمایه گذاری توسط شرکت ارتباطات زیرساخت تنها 25 سازمان دولتی برای دریافت VPN قانونی مراجعه کردند که در نهایت شرکت ارتباطات زیرساخت این طرح را شکست خورده اعلام کرد.
البته مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت تاکید کرد که تجهیزات نصب شده می توانند در جای دیگر مورد استفاده قرار گیرند.
Last edited by isbn; 08-01-2014 at 00:58.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)