فعلا منافع میگه توی همین شهر بمونم .اگه منافع رو در نظر بگيري رفتن به اونجا اشكالي نداره!!
در کل اینو گذاشتم تا بدونید اون تعداد کم افراد خوبی هم که توی سیلور میان چطوری از اینجا جدا میشن .
زیاد
متوسط
کم
تریبال رو ترجیح میدم!
فعلا منافع میگه توی همین شهر بمونم .اگه منافع رو در نظر بگيري رفتن به اونجا اشكالي نداره!!
در کل اینو گذاشتم تا بدونید اون تعداد کم افراد خوبی هم که توی سیلور میان چطوری از اینجا جدا میشن .
راستی هر وقت به رنک دلخواهت توی بازی رسیدی بیا به این ملت بدبختی که روزی 60 تا تلگرام به من میدن کمک کن تا هر روز کنک نخورن . بعد بیا در مورد آدم فروشی و یا جزو سیلور بودن صحبت میکنیم .چاقال تو هم داری ما را می فروشی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پس یک کاری بکنیم اسم شهر را عوض کنم بشیم میدیلی ؟؟ الان ببین بری میدیل کی را می خواهی بزنی ببین لولت می رسه تا این سیلوری ها را بزنی اگه منافع را نظر داشتی بهترینش اینه که در سیلور بمونی و از میدیل ها تجربه کسب کنی چون از سیلور ها نمی تونی تجربه کسب کنی چون همشون مردند من نمی دونم چرا این همه شهر هست ولی آدم درست حسابی توش نیست
من که تو پست قبلیم گفتم تا وقتی بتونم از اونا استفاده کنم جایی نمیرم !!
جایی هم برم میدلتون نیستش .
تلگرامی رو که گذاشتم نخوندی ؟ نه ؟من نمی دونم چرا این همه شهر هست ولی آدم درست حسابی توش نیست
چرا نخوندم خوندم من خودم به اون لول که بخوام برسم می رسم بعد میرم میدیل ها را بزنم بعد که دیدم دیگه تجربه خوبی ازشون به دستم نمی رسه می روم سیروس برای اونه که الان این بانکی که در شهرش هستم تموم بشه مشنگ را می برم به سیروس تا اونجا را بسازه و تموم کنه
گفتی :
اینم جوابش :من نمی دونم چرا این همه شهر هست ولی آدم درست حسابی توش نیست
have you got any help from them? - Almost all talented active players I know left the Federation
خوب مگه میدیل ها چه کمکی به همدیگه می کنند ؟؟؟
مثلا به همدیگه پول واریز می کنند ؟؟؟
اکثر این میدیل ها و چینی ها به شهر های خودشون بین هم آتاک میدن تا تجربشون بره بالا و لول دوئلشون بره بالا الان اگه بری ببینی خیلی از شهر های چینی را نگاه کنی همشون کمش 4 تا بن دارند که از دیروز که این قوانین جدید اضافه شده دارند یکی یکی بن می شوند چون به همدیگه کمک می کنند الانم وست این قانون را گذاشت که نتونند یوزر ها به همدیگه کمک کنند
بری ببینی اونقدر لول بالا بن شده که نگووووو
خودشم وست گفته 1 هفته فرصت می ده برای ریپورت دادن و بن ببین اینا چه کارایی که کردند که وست دیگه گفته الان همشون را بن کنیم بره پی کارشون
حتما از زمانیکه اون قوانین جدید را دیدند گفتند 1 هفته برامون بسه ولی کور خوندند
بهترینش ما ایرانی ها هستیم فکر نکنم این چینی ها بشینند با همدیگه مثل ما حرف بزنند
زنده باد ایرانی و ایرانی بودن و وست بازان ایرانی
یکم ترکوندم![]()
این دیگه از اون حرفا بود ! نه تنها میدل ها به هم دیگه کمک میکنن بلکه به خوبی از متحدان خودشون هم کمک میگیرن بسیار حرفه ای و با برنامه .خوب مگه میدیل ها چه کمکی به همدیگه می کنند ؟؟؟
تکذیب میشه !اکثر این میدیل ها و چینی ها به شهر های خودشون بین هم آتاک میدن تا تجربشون بره بالا و لول دوئلشون بره بالا الان اگه بری ببینی خیلی از شهر های چینی را نگاه کنی همشون کمش 4 تا بن دارند که از دیروز که این قوانین جدید اضافه شده دارند یکی یکی بن می شوند چون به همدیگه کمک می کنند الانم وست این قانون را گذاشت که نتونند یوزر ها به همدیگه کمک کنند
بری ببینی اونقدر لول بالا بن شده که نگووووو
من یه سری لول بالا میشناسم که از اول بازی تا الان هنوز همش در حال رفت و آمد توی میدل و چانگان هستن .
حتی بعضی ها توی ورد های دیگه هم توی رنکینگ بالا هستن .
اگه فکر میکنی همه مثل ما هستن که هر کدوم 10 تا کاراکتر داشته باشیم باید بگم داری اشتباه میکنی .
اونا خیلی سالم تر از ما بازی میکنن .
===
اونا خیلی حرفه ای 3 تا شهر رو دارن اداره میکنن و تقریبا میخوان دو تاش کنن که هم کنترل راحت تر باشه هم هماهنگی .
ولی سیلور با 15 شهر توان مقابله با این 2 شهر رو نداره ! دلایلش هم که کاملا مبرهنه .
من طرفدار میدلتون نیستم ولی از سبک بازیشون خوشم میاد و دارن حرفه ای کار میکنن
به نظرم داری یکطرفه به قضیه نگاه میکنی و طرفداری کورکورانه (اصلا قصد توهین ندارم ! اگه توهین شده من معذرت میخوام )
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)