تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: این بازی تا چه اندازه تونسته جای Tribal Wars رو براتون بگیره

راي دهنده
289. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • زیاد

125 43.25%
  • متوسط

53 18.34%
  • کم

20 6.92%
  • تریبال رو ترجیح میدم!

91 31.49%
صفحه 1302 از 1903 اولاول ... 3028021202125212921298129913001301130213031304130513061312135214021802 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,011 به 13,020 از 19021

نام تاپيک: The West ، شاهکاری دیگر از  InnoGames

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

اگه منافع رو در نظر بگيري رفتن به اونجا اشكالي نداره!!
    فعلا منافع میگه توی همین شهر بمونم .
    در کل اینو گذاشتم تا بدونید اون تعداد کم افراد خوبی هم که توی سیلور میان چطوری از اینجا جدا میشن .

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

چاقال تو هم داری ما را می فروشی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    راستی هر وقت به رنک دلخواهت توی بازی رسیدی بیا به این ملت بدبختی که روزی 60 تا تلگرام به من میدن کمک کن تا هر روز کنک نخورن . بعد بیا در مورد آدم فروشی و یا جزو سیلور بودن صحبت میکنیم .

کاربر فعال انجمن بازیهای آنلاین و شبکه ای vitamin2002's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

پس یک کاری بکنیم اسم شهر را عوض کنم بشیم میدیلی ؟؟ الان ببین بری میدیل کی را می خواهی بزنی ببین لولت می رسه تا این سیلوری ها را بزنی اگه منافع را نظر داشتی بهترینش اینه که در سیلور بمونی و از میدیل ها تجربه کسب کنی چون از سیلور ها نمی تونی تجربه کسب کنی چون همشون مردند من نمی دونم چرا این همه شهر هست ولی آدم درست حسابی توش نیست

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

پس یک کاری بکنیم اسم شهر را عوض کنم بشیم میدیلی ؟؟ الان ببین بری میدیل کی را می خواهی بزنی ببین لولت می رسه تا این سیلوری ها را بزنی اگه منافع را نظر داشتی بهترینش اینه که در سیلور بمونی و از میدیل ها تجربه کسب کنی چون از سیلور ها نمی تونی تجربه کسب کنی چون همشون مردند
    من که تو پست قبلیم گفتم تا وقتی بتونم از اونا استفاده کنم جایی نمیرم !!
    جایی هم برم میدلتون نیستش .

من نمی دونم چرا این همه شهر هست ولی آدم درست حسابی توش نیست
    تلگرامی رو که گذاشتم نخوندی ؟ نه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

چرا نخوندم خوندم من خودم به اون لول که بخوام برسم می رسم بعد میرم میدیل ها را بزنم بعد که دیدم دیگه تجربه خوبی ازشون به دستم نمی رسه می روم سیروس برای اونه که الان این بانکی که در شهرش هستم تموم بشه مشنگ را می برم به سیروس تا اونجا را بسازه و تموم کنه

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

گفتی :
    من نمی دونم چرا این همه شهر هست ولی آدم درست حسابی توش نیست
    اینم جوابش :
    have you got any help from them? - Almost all talented active players I know left the Federation

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

خوب مگه میدیل ها چه کمکی به همدیگه می کنند ؟؟؟
    مثلا به همدیگه پول واریز می کنند ؟؟؟
    اکثر این میدیل ها و چینی ها به شهر های خودشون بین هم آتاک میدن تا تجربشون بره بالا و لول دوئلشون بره بالا الان اگه بری ببینی خیلی از شهر های چینی را نگاه کنی همشون کمش 4 تا بن دارند که از دیروز که این قوانین جدید اضافه شده دارند یکی یکی بن می شوند چون به همدیگه کمک می کنند الانم وست این قانون را گذاشت که نتونند یوزر ها به همدیگه کمک کنند
    بری ببینی اونقدر لول بالا بن شده که نگووووو
    خودشم وست گفته 1 هفته فرصت می ده برای ریپورت دادن و بن ببین اینا چه کارایی که کردند که وست دیگه گفته الان همشون را بن کنیم بره پی کارشون
    حتما از زمانیکه اون قوانین جدید را دیدند گفتند 1 هفته برامون بسه ولی کور خوندند

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

بهترینش ما ایرانی ها هستیم فکر نکنم این چینی ها بشینند با همدیگه مثل ما حرف بزنند
    زنده باد ایرانی و ایرانی بودن و وست بازان ایرانی

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

یکم ترکوندم

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خوب مگه میدیل ها چه کمکی به همدیگه می کنند ؟؟؟
    این دیگه از اون حرفا بود ! نه تنها میدل ها به هم دیگه کمک میکنن بلکه به خوبی از متحدان خودشون هم کمک میگیرن بسیار حرفه ای و با برنامه .

اکثر این میدیل ها و چینی ها به شهر های خودشون بین هم آتاک میدن تا تجربشون بره بالا و لول دوئلشون بره بالا الان اگه بری ببینی خیلی از شهر های چینی را نگاه کنی همشون کمش 4 تا بن دارند که از دیروز که این قوانین جدید اضافه شده دارند یکی یکی بن می شوند چون به همدیگه کمک می کنند الانم وست این قانون را گذاشت که نتونند یوزر ها به همدیگه کمک کنند
    بری ببینی اونقدر لول بالا بن شده که نگووووو
    تکذیب میشه !
    من یه سری لول بالا میشناسم که از اول بازی تا الان هنوز همش در حال رفت و آمد توی میدل و چانگان هستن .
    حتی بعضی ها توی ورد های دیگه هم توی رنکینگ بالا هستن .
    اگه فکر میکنی همه مثل ما هستن که هر کدوم 10 تا کاراکتر داشته باشیم باید بگم داری اشتباه میکنی .
    اونا خیلی سالم تر از ما بازی میکنن .

===
    اونا خیلی حرفه ای 3 تا شهر رو دارن اداره میکنن و تقریبا میخوان دو تاش کنن که هم کنترل راحت تر باشه هم هماهنگی .
    ولی سیلور با 15 شهر توان مقابله با این 2 شهر رو نداره ! دلایلش هم که کاملا مبرهنه .
    من طرفدار میدلتون نیستم ولی از سبک بازیشون خوشم میاد و دارن حرفه ای کار میکنن
    به نظرم داری یکطرفه به قضیه نگاه میکنی و طرفداری کورکورانه (اصلا قصد توهین ندارم ! اگه توهین شده من معذرت میخوام )

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •