با سلام مجدد . لطفا در مورد وارد کردن همین آی پی که اشاره کردین یک کم بیشتر توضیح بدین. در مورد همه مودمهاست ؟ و کجا باید وارد کرد ؟ چون روشی رو که شما گفتین انجام دادم اما متصل نمیشه و فک میکنم باید تنظیمات آی پی رو هم انجام بدم که یاد ندارم .
با سلام مجدد . لطفا در مورد وارد کردن همین آی پی که اشاره کردین یک کم بیشتر توضیح بدین. در مورد همه مودمهاست ؟ و کجا باید وارد کرد ؟ چون روشی رو که شما گفتین انجام دادم اما متصل نمیشه و فک میکنم باید تنظیمات آی پی رو هم انجام بدم که یاد ندارم .
شما مودمتون رو با چه نوع كابلي به سيستم متصل نمودهايد؟
شاد باشيد![]()
با سلام مودمای dlink 200 یک کایل usb بیشتر نداره با همون کابل وصل میکنم
شما مودم تون روتر نیست ! فقط مودمه
درایور مودم تون
یوزر منوال مودم تونکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان تویه دوایس منینجر مودم تون رو به عنوان یک کارت شبکه شناخته ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از کجا میشه متوجه شد چند تا سیستم یه وایرلس شما متصل شدن
و چه جوری میشه رمز گذاشت
توی قسمت wpa2-psk رمز گذاشتم با سیتم که وصل میشم رمز نمیخواد ولی با موبایل رمز می خواد
لطفا راهنمای کنید
مرسی از راهنمایهاتون
یه سوال مهم داشتم و اون اینکه چراغ اینترنت روی مودم فقط وقتی اطلاعات رد و بدل میشه روشن خاموش میشه و چشمک میزنه؟چون من تازگیا میبینم وقتی پی سیم خاموشه وکسی وصل نیست واسه خودش چشمک ممتد میزنه یهو.میعنی ممکنه یکی مثلا همسایمون رمز من رو شکونده باشه و از وایرلس من به اینترنت وصل بشه؟
شما در هنگام ارتباط چه نوع اخطاري دريافت ميكنيد؟
شمارهي اخطار رو در اينجا بگذاريد يا در صورت امكان يه اسكرين شات بگذاريد.
درون مودم تمامي اتصالات به همراه با IP اونها نشون ميده.
شما با توجه به نوع مودمتون ميتونيد اين صفحه رو به سادگي مشاهده كنيد.
مك آدرس اونها هم نشون داده ميشه.
هنگامي كه شما با سيستم خودتون اتصال پيدا ميكنيد، درون پروفايل وايرلس، تنظيمات ذخيره شده هستند و همين مسئله باعث ميشه ازتون در هنگام اتصال سوالي پرسيده نشود.
در مورد گوشيتون نميدونم آيا توانايي ذخيره تنظيمات وايرلس رو دارد يا نه.
براي همين ازتون كلمه عبور ميخواد
براي اطمينان بيشتر شما وارد تنظيمات مودمتون بشيد و در اونجا بسته به نوع مودمتون ميتونيد اطلاعات دقيقتري داشته باشيد.
تمامي اتصالات درون مودم مشخص شده هست.
شاد باشيد![]()
من یک مشکلی با خطم دارم و اونم اینه که snr پایینه حدود 10 تا 14 و تضعیف هم شدید حدود 66- تا 70. می خوام بدونم چند درصد احتمال داره که مشکل از مخابرات و یا سیم کشی مربوط به مخابرات باشه. توی خونه دو تا تلفن داریم که قبل از هر دوی اونها اسپلیتر دارم. یکیش معمولی و یکیشم بی سیم سینوسه. خیلی وقتها قطعی ندارم اما یه دفعه تو یه روز اونقدر نویز بالا می ره که کانکشن فیکس نمیشه تا چند ساعت بعدش که دباره ردیف میشه.شاید تو هر ماه دو سه دفعه این طوری بشه
اینم عکس آمار مودم
ضمنا به نظر من فاصله ما تا مرکز مخابرتی که بعثته زیاده مرکز کنار ترمینال جنوبه و منزل نزدیک میدان خراسانه
![]()
Last edited by ak313; 17-12-2011 at 19:38.
تمامي اين موارد به فاصله ارتباطي شما با مركز مخابراتتون هست.
شما از لحاظ جابجايي نبايستي فاصله خود رو در نظر بگيريد. بلكه مسافتي كه كابل كشي انجام شده رو در نظر بگيريد.
مسيرتون چند كيلومتر هست؟ (من در شهر تهران زندگي نميكنم)
بهتره شما يه سيم تلفن خوب (مفتولي) بگيريد و از دم درب منزل مستقيم به مودمتون وصل كنيد.
تلفن منزل رو هم از دم درب منزل قطع كنيد و فقط مودم ارتباط داشته باشد.
حال تست كنيد كه چه شرايطي به وجود ميآد.
بيشتر به خاطر فاصله از مركز مخابراتي و نوع سيمهاي به كار رفته در سيمكشي ساختمانهاست.
شاد باشيد![]()
سلام
توی مودم TP-Link مدل TD-8811 اگه بخوام ای پی ورود به مودم رو عوض کنم باید از کدوم قسمت این کار رو بکنم؟
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)