تبلیغات :
ماهان سرور
دانلود فیلم جدید
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1302 از 2014 اولاول ... 3028021202125212921298129913001301130213031304130513061312135214021802 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,011 به 13,020 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

بچه ها به نظرتون بادامکی بازیکن خوبیه؟؟
    من تا حالا که تو پرسپولیس بوده فقط 1 بار یادمه خوب بازی کرده باشه اونم پارسال جلوی اس اهواز بود ولی تو بازیای دیگه مثل یه عامل بی اثره.نمیدونم چرا انقدر بازی میکنه!
    خوب نبوش توي اوايل فصل مث نبود آقايي و آشوبي به چشم ميومد

بيشتر از گلزني پارسال هماهنگيشون خوب بود و يه وزنه بودن

آخر فروم باز MoJtaBa.R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

محسن خلیلی:
    دو ماه دیگر به میدان بر می گردم
    ايول داره مياد

پس کم کم مشکل خط حملمون : از دست دادن کرور کرور موقعيت تو هر بازي ، حل ميشه

ايشالله زود رو فرم بياد

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

من نمیدونم عابدزاده با این دربازه بانا چی کار میکنه که اینقدر مصدوم میشن... چند وقت دیگه حتما حقیقی و الیاسی هم مصدوم میشن!

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

خیلی خوب بابا غلط کردم گفتم بهتر شده اصلا گندتر شده حالا خوب شد؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خیلی خوب بابا غلط کردم گفتم بهتر شده اصلا گندتر شده حالا خوب شد؟
    این حرفا چیه اصلا چیزا غلط کردن

بهتر که شده ولی خب خودمونیم تو این چند تا بازی خیلی اشتباه می کرد

آخر فروم باز فاطـمه's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

بادامکی: تغییر تاکتیک پیروانی پرسپولیس را نجات داد!تهران-خبرگزاری ایسکانیوز: هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: تغییر تاکتیک پیروانی پرسپولیس را از شکست در مقابل حریفان نجات داد.حسین بادامکی در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، خاطر نشان ساخت: برای ادامه روند موفقیتمان نیازمند پیروزی برابر سایپا هستیم و من از اینکه این تیم نیم فصل دوم را با شکست آغاز می کند متأسفم.
    وی ادامه داد: در چند بازی گذشته و پس از جدایی قطبی از پرسپولیس با سیستم 2-4-4 به مصاف حریفان رفتیم که نتوانستیم نتایج مطلوبی را نیز کسب کنیم.
    وی افزود: به عقیده من بازیکنان پرسپولیس با سیستم جدید بهتر بازی می کنند و بهترین روزهایمان را سپری می کنیم چراکه در سه بازی پایانی نیم فصل اول از 9 امتیاز ممکن 7 امتیاز را بدست آوردیم.
    وی در خصوص وضعیتش به ایسکانیوز گفت: در حال حاضر از شرایط بسیار خوبی برخوردار هستم که می توانم پرسپولیس را در نیم فصل دوم یاری کنم.
    بادامکی در خصوص بازی این هفته مقابل سایپا اظهار داشت: تیم سایپا از مهره های خیلی خوبی برخوردار است و به دنبال آن هست تا بتواند از اولین بازیش در نیم فصل دوم نتیجه قابل قبولی را کسب کند.
    وی افزود: تنها به کسب سه امتیاز و نزدیک شدن به صدر جدول به مصاف سایپا می رویم .
    وی در خصوص عملکرد پیروانی در چند بازی گذشته به ایسکانیوز گفت: به اعتقاد من وی یکی از مربیان آینده دار ایران خواهد بود و عملکرد او در این چند بازی نشان داده است که می تواند به موفقیت های زیادی با پرسپولیس در لیگ برتر و جام باشگاه های آسیا دست یابد و برای رسیدن به این موفقیت ها باید به او بیشتر زمان دهیم./158/120

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

باقری ها: پرسپولیس به جایگاه اصلی خود باز می گرددتهران-خبرگزاری ایسکانیوز: مدافع تیم پرسپولیس تهران گفت: در نیم فصل دوم و با ادامه روند رو به رشد تیم، به جایگاه اصلی خود در جدول باز می گردیم.نبی اله باقری ها در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، تصریح کرد: در اوایل فصل ساختار دفاعی پرسپولیس آسیب پذیر نشان می داد و خیلی راحت گل می خوردیم که در ادامه مسابقات لیگ این مشکل برطرف شد و خط دفاعی پرسپولیس در آینده به نقطه قوت تیم تبدیل خواهد شد.
    وی با ابراز رضایت از حضور پیروانی در پرسپولیس افزود: وی یکی از جوانترین مربیان لیگ محسوب می شود که از نظر علم فوتبال بسیار با دانش است و مطمئنا پرسپولیس با حضور ایشان در لیگ موفق خواهد شد.
    باقری ها خاطر نشان ساخت: پرسپولیس از نظر مهره و بازیکن از بهترین تیم های لیگ است و در ادامه نشان خواهیم داد که در آسیا نیز به قهرمانی فکر می کنیم چون چیزی برای رسیدن به هدفمان کم نداریم.
    وی در پایان در خصوص بازی با سایپا به ایسکانیوز گفت: با حضور مایلی کهن در این تیم شرایط این تیم متفاوت شده و با این شرایط بازی حساسی را پیش رو داریم ولی فقط به سه امتیاز فکر می کنیم./158 ...........................................

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خرسندی: با شکست استقلال از بحران خارج می شویمتهران- خبرگزاری ایسکانیوز:مهاجم تیم ابومسلم مشهد گفت: مطمئن باشید با شکست استقلال از بحران خارج می شویم.احسان خرسندی روز شنبه در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری ایسکانیوز، افزود: همانطور که با شکست پرسپولیس از بحران ابتدای فصل خارج شدیم اینبار هم با شکست استقلال از بحران خارج خواهیم شد.
    وی ادامه داد: خوشبختانه با آمدن ناصر خان حجازی و پیروانی شرایط کلی تیم رو به بهبود است و امیدوارم هرچه سریعتر از این بحران رهایی یابیم.
    وی با با تاکید بر اینکه بازی حساسی مقابل استقلال خواهند داشت، تصریح کرد: استقلال در این فصل نتایج بسیار خوبی گرفته و این روزها بازی های خیلی زیبایی را ارائه می دهد و از این حیث بازی بسیار سختی مقابل این تیم داریم.
    مهاجم ابومسلم مشهد افزود: البته استقلالی ها باید بدانند که بازی در مشهد سوای بازی در دیگر شهر هاست و تاریخ نشان داده که ابومسلم در زمین خودش به راحتی به هر تیمی باج نمی دهد.
    وی در خصوص شرایط بدنی خودش به ایسکانیوز گفت:خوشبختانه در شرایط مطلوبی قرار دارم و امیدوارم در بازی مقابل استقلال در ترکیب باشم و بتوانم برای تیمم گلزنی کنم.
    مهاجم فصل گذشته پرسپولیس تهران در ادامه با اشاره به جدایی قطبی از سرخ پوشان گفت: به شخصه از رفتن قطبی خوشحال شدم چرا که اطمینان داشتم شخصیت قطبی به درد فوتبال ایران نمی خورد.
    وی افزود: متاسفانه قطبی شخصیتی دو رو و شکاک داشت که با اخلاقش همه را فریب می داد اما در ظاهر چهره ای دیگر از خود نشان می داد.
    خرسندی در پایان با اشاره به اینکه فقط به بازگشت به پرسپولیس فکر می کند، تاکید کرد: تماتم تلاش خود را به کار می گیرم تا با درخشش در ابومسلم فصل آینده دوباره به خانه ام پرسپولیس برگردم./158/110

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

می خواستیم عقیلی را جذب کنیم / انتقاد از مدافع پیشین پرسپولیسمسئولان باشگاه النصر در ابتدای فصل جاری رقابتهای لیگ امارات قصد داشتند هادی عقیلی را جذب کنند اما به دلیل وجود برخی مشکلات مدافع پرسپولیس را به خدمت گرفتند.به گزارش خبرنگار مهر، کارشناس برنامه ورزشی الشوط الثالث (نیمه سوم) که شب گذشته از شبکه دبی اسپورت امارات پخش شد، به شدت از عملکرد محمد نصرتی مدافع تیم فوتبال النصر امارات انتقاد کرد.
    "علی آل ثانی" مهاجم پیشین تیم فوتبال امارات که در جام جهانی 1990 هم به میدان رفته است، در مورد عملکرد مدافع ایرانی تیم فوتبال النصر گفت: " نباید به این بازیکن در تیم بزرگی مانند النصر بازی داد. حتی باید وی را تا پایان مدت قراردادش به تیم نوجوانان النصر بفرستند زیرا این مدافع نتوانسته است انتطارات را برآورده کند."
    وی ادامه داد: " نصرتی که در بازی با عجمان مامور مهار علی سامره ایرانی بود، نتوانست وظیفه خود را به خوبی اجرا کند و با اشتباه وی بود که سامره گل نخست بازی را به ثمر رساند."
    کارشناس برنامه ورزشی الشوط الثالث خاطر نشان کرد: " در ابتدای فصل قرار بود هادی عقیلی مدافع تیم سپاهان که نائب قهرمان آسیا بود، به النصر بیاید اما به علت زمان اندک باقیمانده تا پایان فصل نقل و انتقالات، محمد نصرتی به این تیم آمد."
    علی آل ثانی همچنین با بیان اینکه مدیران النصر باید یا مهاجم جذب کنند و یا مدافعی سوپر استار و در شان این باشگاه جذب شود، تاکید کرد: " درست است عنایتی و معدنچی هم در این فصل اصلا انتظارات را برآورده نکرده اند، اما آنها سال گذشته عملکرد بسیار خوبی در تیم های الامارات و الشعب داشته اند."

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

واحدي نيکبخت:‌ تنها به موفقيت پرسپوليس فکر مي کنم
    عليرضا واحدي نيکبخت" مهاجم تيم پرسپوليس گفت:‌ تنها به موفقيت تيم باشگاهي خود فکر مي کنم.
    نيکبخت واحدي عصر پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار مرجع خبری افزود :‌ هم اکنون به تيم ملي فوتبال ايران فکر نمي کنم بلکه تمام تمرکز خود را معطوف به موفقيت پرسپوليس کرده ام.
    مهاجم تيم پرسپوليس در مورد نيمکت نشيني خود در بازي برابر راه آهن اظهار داشت :‌ هر زماني که سرمربي تيم صلاح بداند در ترکيب پرسپوليس حضور خواهم يافت.
    واحدي نيکبخت تصريح کرد:‌ با مسائل حاشيه اي کاري ندارم،‌ تنها تلاش مي کنم بازيکن مثمرثمري براي پرسپوليس باشم.
    تيم پرسپوليس عصر پنجشنبه در هفته هفدهم ليگ برتر باشگاه هاي ايران با نتيجه دو بر يک از سد راه آهن شهر ري گذشت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •