ولی یه شکایت هم شما بنویس در اینمورد بع سایت های زیر
195.ir
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک نفر هم غنیمته بازم ! شاید فرجی شه و تغییرنظر بدن و مجدد تمدیدش رو بذارن
ولی یه شکایت هم شما بنویس در اینمورد بع سایت های زیر
195.ir
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک نفر هم غنیمته بازم ! شاید فرجی شه و تغییرنظر بدن و مجدد تمدیدش رو بذارن
واقعا یک سری رکوردهای مخصوص همین مخابراته (هم توی خوب بودن و هم بد بودن!)
نتیجه پینگ همین الان از سرور خارجی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها من از سرور خارجی با سرعت 18 تا 35 دانلود می کنم!!!!
سایتای ایرانی که چیزی نداره برای دانلود.
سرویسای شما چطوره؟
سرور داخلی عالی,خارجی مثل شما افتضاح.
دانلود از سرویسهای خارجی شبانه الان خیلی افتضاح شده ولی قبلا روی 10 کیلو بود الان به زور به 30 میرسه ولی برای سایتای ایرانی تا 270 دانلود داره
طرح من طلایی
دانلود از سرویسهای خارجی شبانه الان خیلی افتضاح شده ولی قبلا روی 10 کیلو بود الان به زور به 30 میرسه ولی برای سایتای ایرانی تا 270 دانلود داره
طرح من طلایی
نوشتم ..
اما بعید میدونم به این شکایت ها ترتیب اثری داده بشه
چند روز پیش خبرگزاری مهر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داده بود که کاربران مشهدی از این که حجم اینترنتشون به صورت نامتعارف کم میشه ناراضی هستند. میخواستم بدونم این رو دوستان مشهدی تایید میکنند؟ من خودم مشهدی نیستم اما از اینترنت مخابرات استفاده میکنم و حجم اینترنتم به شکل خیلی مشکوکی کم میشه که در طول 15 سال استفاده از اینترنت شرکت های مختلف سابقه نداشته. زیاد اهل دانلود بازی و فیلم و حتی موسیقی نیستم. و برای وبگردی های معمول خودم همیشه 2 گیگ برام کافی بود. اما الان که از اینترنت مخابرات استفاده میکنم و ناچارا عکس ها و فلش ها رو هم غیر فعال کردم 5 گیگ کفاف 15 روز رو نمیده و زود تموم میشه! برای اطمینان پسوردم رو هم تغییر دادم و حسابم رو به MAC Address سیستمی که استفاده میکنم تغییر دادم. و تمام نرم افزار ها و خود ویندوز رو چک کردم و مطمعا شدم که اپدیت خودکار هیچ کدوم فعال نیست. و چراغ ACT مودم رو هم که رد و بدل شدن دیتا رو نمایش میده دائم زیر نظر دارم و فعالیت غیرعادی نداره اما همچنان حجم اینترتم مثل برق و باد کم میشه! دیگه شک ندارم که کاسه ای زیر نیم کاسه این مخابرات هست.
آقا این باگ یوتیوب اگه هنوز بسته نشده به ما هم بگو چطوریاس، فراموش کردم. فک کنم باید با فایرفاکس میرفتیم و یه حرکتی میزدیمویدیو هاشم میشد با IDM و بدون قندشکن دانلود کرد یا نه؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)