12 مگ مشهد
ظاهرا بره همه اینطوریه
خیالم یکم راحت شد
وقتی همه اینطورین یعنی مشکل از صباست
دیگه 15 خیلیه....جوش نزنین..درست میشه
12 مگ مشهد
ظاهرا بره همه اینطوریه
خیالم یکم راحت شد
وقتی همه اینطورین یعنی مشکل از صباست
دیگه 15 خیلیه....جوش نزنین..درست میشه
Last edited by WANG; 02-09-2014 at 01:19.
دوستان امشب یعنی 10 شهریور من الان ساعت 2:15 بامداد تست گرفتم سرعت لینک دانلود از سرور داخلی به همان 1.2 مگابایت برگشته است و سرعت لینک دانلود خارجی(لینک داخل امضام) هم به بالاترین مقدار ممکنه در ظرف 3 ماه گذشته یعنی بین 700 تا 800 کیلوبایت رسیده است.البته هنوز برای ذوق کردن زود است باید ببینیم در ساعات آینده به چه صورت خواهند بود اما خواستم داغ به داغ گزارش بدم
.این صبانتم مارو سر کار گذاشته.دو شب افتضاح میکنه باز یک شب پوزه کل 3 ماه گذشته رو میزنه.من موندم جریان چیه
.البته این نکته رو هم بگم من امروز حجم تموم کردم و 3 گیگ خریدم و اگر اون شایعه درست باشه میتونه علتش این باشه.که اینشالله اینطور نیست.بقیه دوستان 10 و 12 مگی مشهدی هم نتایجشونو بگن.تا معلوم بشه اون چیزی که نمایندگی اصفهان گفته درسته یا نه.
Last edited by david-ebi; 02-09-2014 at 01:28.
منم الان باسرویس 6 مگ سرعت با 32 کانکشن از لینک داخلی نهایتش 16 کیلو بایت از مشهد![]()
باید چیزیم بنویسم؟!
![]()
اقا اینا مشکل ندارن .خود شرکت داره اینکارو میکنه دیگه تابلو هست
ببین الان لین دانلود رو من یک بار ایست میزنم بعد دوبار ادامه میزنم سرعت چند ثانیه رو 300 هست بعد یهو میاد رو 24
متاسفم واسه این شرکت
--------+
بدون شک اخر ماه خطو جمع میکنم میرم یه شرکت دیگه ببینم چه شرکتی خوبه دانلود نامحدودش
چرا عزیز همینجور باقی میمونه تا اینقدر مشتری هاشون کم بشه که دوباره برای جذب مشتری سرعت رو ببرند بالا همه شرکت ها این چرخه خوب و بد شدن رو دارند که متاسفانه ما الان تو قسمت بدش قرار گرفتیم![]()
دوستان اصفهانی فردا یه زنگ به پیشگامان بزنید و بعد به تهران . نکنه میخواید همیشه یه نفر همه کارارو بکنه؟ یه زنگ بزنید تهران داخلی 3 امور استان ها بگین. تا خودتون نخواید اونا هم میدوشن.
خدایی اینقد چیزین؟
مگه دیوانست اینهمه رو محدود کنه اصلا واسه چی باید بکنه ؟؟؟
مگر اینکه بخاد ورشکست شه!
اگر هر سرویسی یک محدودیتی داشت یک چیزی
ولی وقتی همه اینطوری از 512 تا 12 مگ ........نهایتش چند روزه![]()
نهایت چی چند روزه گل پسر. سیاست جدیدشونه. خوب باشه مبارکشونم باشه. زورش اینه خبر نمیدن تو سایتشون. یا زیر پیکیج هاشون بنویسن که رایگان داریم ولی این مدلیه . اونوقت ببینم کسی میخره ازشون.
تلفن » 83853 (021)
داخلی 3
زنگ بزنید بگید اینجوریه . وقتی اینا این سیاست رو خودسر گزاشتن و تهران این کارو نکرده خودش و حتی میگن خبر نباید این کارو بکنن اسم صبانت رو دارن خراب میکنن پس از طرف تهران شاید بتونن کاری بکنن.
صبانت میخاد مشتریاشو از دست بده ! اره خب از پول بدشون میاد !با عقل جور در نمیاد...نمیدونم شایدم ...
خلوت شه خوبه که البته واسه ما که نزدیک نیم ترا ذخیره داریم تا یکی 2 ماه دیگه ساپورتیم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)