افشين پيرواني: پـاسخ کسـانى را کـه بـه من اعتماد کـردند مـيدهم مقابل استقلال اهواز محکوم به پيروزى هستيم "علوي" را ميخواهم، اميدوارم بازگردد
سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس گفت: مقابل استقلال اهوازى که براى جبران شکست به آزادى ميآيد محکوم به برد هستيم.
به گزارش خبرگزارى دانشجويان ايران (ايسنا) افشين پيروانى پس از تمرين صبح امروز (دوشنبه) تيم فوتبال پرسپوليس گفت: خوشبختانه مشکل خاصى در تيم ما وجود ندارد و بچهها با شادابى و انگيزهى زيادى تمرين ميکنند و خودشان را براى مسابقهى حساس چهارشنبه برابر استقلال اهواز آماده ميسازند.
وى دربارهى اين ديدار گفت: استقلال اهواز تيم بسيار خطرناکى است. آنها بازى قبل را در خانهى خود واگذار کردهاند و قطعا براى جبران اين نتيجه به ورزشگاه آزادى ميآيند. اما در مقابل، تيم ما هم در اين مسابقه محکوم به برد است.
پيروانى دربارهى عملکرد پرسپوليس در بازى برابر پيکان نيز خاطرنشان کرد: بچهها بازى راضيکنندهاى را به نمايش گذاشتند. تغييراتى که ما در خط دفاعى در اين بازى داديم لازم بود اما سعى ميکنيم که ديگر خط دفاعيمان کمتر دچار تغييرات شود تا بازيکنان با هماهنگى لازم بازى کنند. از اينکه شعاع حرکتى بازيکنان در زمين وسيعتر شد و تغييرات سيستم در بازى برابر پيکان جواب داد خوشحال هستيم و روى اين مسايل باز هم کار ميکنيم.
سرمربى تيم پرسپوليس در رابطه با حمايت رييس سازمان تربيت بدنى از او گفت: بسيار خوشحالم که رييس ورزش ما به جوانها اعتماد ميکند و اين حرکت او در راستاى اعتماد کردن رييسجمهور به جوانهاست. من از اين اقدام بسيار خرسند شدم و اين اميدوارى زيادى به من داد. تمام تلاشم را به کار خواهم بست تا بتوانم پاسخ کسانى که به من اعتماد کردند را با نتايج خوب براى پرسپوليس بدهم.
وى دربارهى عملکرد عليرضا حقيقى نيز گفت: حقيقى يک از دروازهبانهاى بسيار خوب پرسپوليس است و شک نکنيد که او در آيندهى نزديک خودش را به همگان ثابت ميکند و جايگاه خوبى را در فوتبال ايران به دست ميآورد. ما به شدت نيازمند او هستيم و او را داراى تواناييهاى بسيارى ميدانيم.
پيروانى همچنين دربارهى بازگشت محمد علوى نيز گفت: درست است که علوى را خواستهام. او بازيکن بزرگ، مليپوش و توانمندى است که ميتواند در چندين پست براى ما بازى کند. من خواستهام که در صورت امکان او باز هم به پرسپوليس برگردد که اميدوارم اين مساله محقق شود.
سرمربى تيم فوتبال پرسپوليس دربارهى انتخاب دستيار براى خود تصريح کرد: قبول دارم که اين تيم نياز به يک مربى ديگر به عنوان دستيار سرمربى دارد؛ چرا که تمام تيمهايى که در ليگ برابر پرسپوليس بازى ميکنند با 7 يا 8 نفر در کادر فنيشان ظاهر ميشوند و بدون شک ما هم نيازمند يک مربى ديگر در تيم پرسپوليس هستيم. البته هنوز وضعيت خودمان به طور شفاف، مشخص نيست و صبر کنيد تا همهى مسايل روشن شود تا در ادامه يک نفر ديگر را هم به جمع کادر فنى اضافه کنيم.