شما باید وصل بشی به live و در قسمت market place تو یک قسمتی به اسم games add on یا همچین چیزی بود اونجا میتونی بری theme ها رو ببینی و قیمت هاشون هم هست و بخری
تو خود dashboard گزینه نداره
headphone هم قیمتش حدودا 5 تومانه
شما باید وصل بشی به live و در قسمت market place تو یک قسمتی به اسم games add on یا همچین چیزی بود اونجا میتونی بری theme ها رو ببینی و قیمت هاشون هم هست و بخری
تو خود dashboard گزینه نداره
headphone هم قیمتش حدودا 5 تومانه
کسی نگفت به ما این کد 0130 چیه که بعضی وقتها کنسوله من میده![]()
جدا جالبه و جای تاسف داره که 2 تا از بازی هایی که اتفاقا گرافیک بسیار زیبایی دارن رو اینطوری به تمسخر میگیریاگر می خوای اوج مسخرگی و بی کیفیتی گرافیک در بازی رو ببینی :
Halo 3
Halo ODST
حالا این که شما تعریف گرافیک رو نمیدونی اون بحثش جداست و میتونی نظر شخصیت رو برای خودت نگه داری
مظمنا شرکت مسخره ای هست که اگه نبود paltform ضعیف و مسخره pc رو support نمیکرد که اسمش بشه گند زننده به دنیای بازیولی یه نصیحتی بهت بکنم :
این ماکروسافت شرکت مسخره ایست . یک بازی انحصاری می ده بیرون یک ماه بعد رو PC می آید .
الان Alan wake هم گفته شده بعد چند ماه رو PC می آید .
حدود 10 - 11 تا بازی این شرکت یا بعد از چند ماه رو PC اومده یا با PC مشترک بوده .
سر همین من X360 را فروختم و تا هفته دیگه یک PS3 خواهم خرید !
مساله همینجاست و برتری 360 هم همینجا
نمیدونم این مزخرفات و توهمات رو کی به شما گفته که نسخه pc گرافیک عالی تر داره چون در عمل کاملا برعکسه
شاید معنی و مفهمو port شدن از leader رو نمیدونی که اگه
شما یک Serach تخصصی میزدی بد نبود تو دنیای فروم های تخصصی
حالا این به کنار
این که شما میای میگی game play روان تر دیگه نشون داد همه چیز رو
( تو همین فروم خودمون تو تاپیک ها یک چرخ کوچیک میزدی امار دستت می اومد )
مهم برای 39 میلیون gamer صاحب این ابر کنسول اینه که بازی رو با بالاترین کیفیت و بهترین راحتی چندین و چند ماه زودتر از سایر به اصطلاح platform ها بازی میکنن و این یعنی سروری کردن
این که قراره یک سری واسن دست به دهن و هر روز به فرومها سر بزنن و لذت بردن باقی افراد رو ببینن که دارن یک بازی بزرگی رو بدون کوچکترین مشکلی بازی میکنن
و اونها باید ماه ها انتظار بکشن و با یک سری عنوان cheap که exclusive یک سری Developer مجهول هست که فقط رو PC توانایی کار دارن , سر کنن
و این رو هم میدونن که اون عنوان مطمنا چند ماه بعد که قراره به شکل اسف باری Port بشه هیچ رقمه تجربه لذتی اینچنین که console gamer ها میبرن رو به اونها نمیده ( همون طور که تاحالا بار ها و بار ها این طور بوده حتی تو نسل قبل ) , به نظر من از فحش سنگین تره
حال این ماله اون title هایی بود که شرکتش میاد و تاییدش میکنه با تاخیر و ملتی جشن میگیرن از خوشحالی
دنیای عظیمی از ابر title های console ها همیشه exclusive موندن که این از اون قبلی هم سنگین تره
این بازی ها اگه روی همون به اصطلاح platform یعنی pc میاد دلیلش اینه که MS صاحب Windows هست و در حقیقت میشه دوباره برای Microsoft
پس میشه انحصاری
اگه تعریف exclusive رو نمیدونستی اون بحث دیگس
بحث 360 نبردش با اون یکی سر این صنعت یعنی sony و ps3 هست نه یک cheap platform
شخصا سیستمی دارم که با maximum quality بازی ها رو هم میتونم تست بگیرم و اونچیزی که راجع به compare گفتم کاملا صادقه
حالا اگه شما خوشت میاد و این طوری راحتی که روی pc با اون وضعیت اسف بار بازی کنی و تو خیال خودت احساس gamer بودن کنی در عین خرچ چند 100 هزار تومانی , به قول معروف :
As u Wish , take your time
ولی نمیتونی بیای تو فروم راهنمای کنسول و دیگران رو گمراه کنی
این 39 میلیونی که این ابر کنسول رو دارن و اکثرشون هم از لطف MS در Cut price کردن صاحب این پدیده شدن و به سرعت دارن اضافه میشن , با همون لیست انحصاری قوی زندگی خواهند کرد تا 2014 و رقابت با انحصاری هایی همچون :
Last rebellion با 3.5 امتیار
Ps3 در کل این 4 سال حضورش 4 بازی داره که ارزش بازی داره و میشه بهش گفت بازی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Metal Gear Solid 4
Uncharted
God of war 3
Heavy rain
نمیدونم این بحث ها کی باید تمام بشه
اگه تو سال اول launch این کنسول این بحث ها میشد منظقی بود نه دیگه 5 سال بعد از سروری کردن و این همه موفقیت دست نیافتنی
اون از مسایل 3 چراغ شدن و خرابی ها
اینم از این
خوش باشی buddy
یعنی به همون سوکتی میخوره که به کییس وصل میکنیم ؟؟؟
ممنون پدرام جان که همیشه راهنمایی می کنید
فقط در این مورد خواستم بگم که من از دو مغازه قیمت گرفتم یکی گفت 15 هزار یکی هم 18 هزار !!!!!!! من منظورم هدستی هست که واسه Live استفاده میشه . خواستم بدونم قیمتی که گفتید روش مطمئن هستید؟headphone هم قیمتش حدودا 5 تومانه
ضمنا از مطلبی که در مورد توانایی محض بهترین کنسول حال حاضر دنیا یعنی Xbox360 گفتید واقعا لذت بردم![]()
Last edited by konami-pes; 03-04-2010 at 17:26.
قیمتی که اونها گفتن کذایی هست
شما میتونی از جاهایی مثل بازارچه سایت BC بگیری که همین چند روز پیش 5 تومان میدادن
من تو بازار 10 تومان هم دیدم ولی نمی ارزه این قیمت
مقایسه گرافیک
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by omidkk; 03-04-2010 at 17:33.
پاک بشه ادیت شد
ایکس باکس 360 250 گیگ فورزا پک 420 تومنه بنظرتون اینو بگیرم یا الیت ؟
نه دوست عزیز
برای اتصال ایکس باکس 360 به مانیتور 2 راه دارید
1-استفاده از کابل VGA
2-استفاده از کابل HDMI to DVI
برتری کابل VGA به HDMI to DVI اينه كه كار كردن باهاش راحت تره
و برتری HDMI to DVI به VGA اینه که بازی با کیفیت بهتری به نمایش در میاد
تصویر کابل HDMI to DVI
تصویر کابل VGA
![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)