حالا این مودمی ک میدن ارزش داره مدلش چیه چند میارزه ضمنا 6ماهها دانلود رایگان شبانه داره ممنون
حالا این مودمی ک میدن ارزش داره مدلش چیه چند میارزه ضمنا 6ماهها دانلود رایگان شبانه داره ممنون
سلام، منظورت اینه که به 2020 زنگ زدی یا شماره ی دیگه ای؟
منم پارس دارم مجبورم عوض کنم سرویسم رو دارم تحقیق میکنم.
یکی از دوستام پارسال مخابرات داشت میگفت قطعی زیاد داشته رفته شاتل. الان چطوره وضعیت خوبه ؟
و اینکه حتما باید شیش ماهه بگیریم تا رایگان شبانه داشته باشیم ؟ یا با تمدید ماهانه هم رایگان میدن بهمون ؟
در ضمن پینگ هم خیلی مهمه برام بخاطر بازی کردن. پینگش چطوریاست ؟ زیره دویصده ؟
Sent From my Nexus 7 2013 using Tapatalk HD
من 30 تومن برا 3 ماه میتونم بدم بیشتر از این این دایل اپ ارزش نداره پول حرومشون کنی تازه همینقذر هم از سرشون زیادیه نه ماهی 29 تومن
خوب دوستان دیشب IDM رو برای ساعت 1.10 تا 6.53 تنظیم کردم و همونجور که فکر میکردم تونستم 10.5 گیگ بگیرم البته اگه سروری که دانلود میکنید خوب باشه با دوتا لینک میتونید به حداکثر سرعت برسید با تک لینک نمیشه به حداکثر رسید من همیشه 3 تا لینک میزارم از سه تا سایت مختلف تا اگه واسه یکی مشکلی پیش اومد بقیه کار کنند!![]()
دوستان اگه کمپین از سایت بخرم مودم رایگان و دانلود رایگان داره؟
آره دادا مودم رایگان و سیمکارت رایگان داره فقط یادت باشه حضوری برو مخابرات تا ایرادی پیش نیاد
2020 کارش فقط پشتیبانی هستش
باید شماره بخش دیتا مخابرات شهرتون رو از مرکز مخابراتیتون بگیرید.
یا اگه توی شهرتون مخابرات با یکی از شرکت های خصوصی برای پشتیبانی با کانفیگ مودم برای مشتریان قرار داد بستش.
با اون شرکت تماس بگیریدشماره دیتا شهرتون رو بگیرید.
مسئول های اونجا هم حالیشونه و هم کار رو سریع راه میندازن
معمولا دانلودات ازکدوم سایته که این قدر دانلود میکنی ؟؟؟؟
سرعت دانلود شب ها زمان رایگان چند هستش ؟؟؟؟
بهتره بری مرکز مخابراتی ممکنه مشکل پیش بیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)