من تو های وب خیلی کم به این مشکل برخورد کردم که اول کلا صفحه سفید بیاد بعد با رفرش باز بشه
ممکنه مشکل شما از MTU یا dns باشه
نرم افزار mtu test رو دانلود کنید
شاید مشکلتون با پیداکردن mtu مناسب و تنظیم اون تو مودم حل بشه (mtu مال من 1480 هست)
من تو های وب خیلی کم به این مشکل برخورد کردم که اول کلا صفحه سفید بیاد بعد با رفرش باز بشه
ممکنه مشکل شما از MTU یا dns باشه
نرم افزار mtu test رو دانلود کنید
شاید مشکلتون با پیداکردن mtu مناسب و تنظیم اون تو مودم حل بشه (mtu مال من 1480 هست)
یعنی شما این مشکل رو ندارین !؟ اخه دوستان چند صفحه پیش گفتن برا اونام این مشکل هست
از امروز صبح خوب شده بنظرم
محتوای مخفی: Ping 8.8.8.8
محتوای مخفی: Ping 4.2.2.4
whatbox
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مشکل صفحه سفید رو ندارم فقط بعضی وقت ها 1 درصد مواقعی که وب باز میکنم پیغام Content encoding error میاد که با رفرش باز میشه
البته من سرویسم دینامیت (8 مگ) هست و روی mtu و dns و... هم خیلی تنظیمات انجام دادم که بهینه باشه و کمتر مشکلات اینجوری پیش بیاد
از نرم افزار Throttle هم میتونید برای بهینه سازی اینترنتون استفاده کنید خودش مقادیر مناسب رو تنظیم میکنه
آره امروز نسبتا وضعیت بهتر شده ولی هنوز نرمال (مثل 1 هفته قبل) نیست (امروز پکت لاست بیشتر از 5 درصد نبود سرعت تک کانکشن هم از 80-90 کمتر نشد)
من 1ماه مشکل شما رو داشتم بعد حل شد و دو هفته است درسته
اون مدت پشتیبانی میگفت هم پهنای باند کم داریم هم اینکه داریم توی استان تغییرات میدیم که حل شد
دقیقا منم مشکل شما رو دارم
حدود 2 یا 3 ماهه
من فکر میکردم ممکنه از نسخه جدید کروم باشه، ولی به احتمال زیاد مشکل از های وب هست
منم تقریبا همین مشکل رو دارم. در واقع این مشکل های وب هست
وقتی یه سایت رو میخوایید باز کنید یه صفحه سفید میاد چون همون موقع ارتباط با سایتی که باز کردید پینگ به تایم اوت میخوره. و بعد دو سه ثانیه پینگ نرمال میشه که با یه بار رفرش کردن صفحه باز میشه
سلام خدمت عزیزان!
اینم تست سرعت
ایران:المان:ایران:آمریکا:
دوست عزیز, لطفا ذکر کنید از چه نوع سرویسی استفاده میکنید...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)