خیلی بد شانسی فرشاد اون از شبانه اینم از IBS من جات بودم ترافیکو مصرف میکردم دوباره با 10مگ شانسمو امتحان میکردم همونجا حضوری بگو نگاه کنن با شبانه بهت بدنیا شبانه بهت بدن که کلی فرق داره
![]()
خیلی بد شانسی فرشاد اون از شبانه اینم از IBS من جات بودم ترافیکو مصرف میکردم دوباره با 10مگ شانسمو امتحان میکردم همونجا حضوری بگو نگاه کنن با شبانه بهت بدنیا شبانه بهت بدن که کلی فرق داره
![]()
فرشاد صبح زنگ بزن بهشون بگو میشه شبانه مفتی بهم بدین؟ یه وقت دیدی منظورو بد گرفتن خوش به حالت شداون موقع دیگه قید نتو میزنی حی میری تو شبانه مفتی
![]()
آخه اینا میگن دست ما نیست از مخابرات این چیزا تنظیم میشن هر وقت وارد ibs میشم اعصابمو خورد میکنه او نوشته nofree
تا شبانه بهم ندن ولشون نمیکنم شنبه میرم خود مخابرات و تنظیم مقررات باید شبانه به اکانتم اضافه کنن وقتی بعضیا شبانه دارن بعضیا ندارن این تخلف حساب میشه اول میرم مخابرات اگر درست نشد تنظیم مقررات
البته مثل اینکه مخابرات دوباره داره شبانه رو حذف میکنه ممکنه تا 1ماه دیگه هر کی تمدید کرد nofree باشه
آره دقیقا نباید فرقی بین اکانتا باشه یا همه شبانه دارن یا هیشکی نداره راحت میتونی ازشون بگیری شبانه رو
کسی میدونه ibs کدوم قسمت مخابراته؟یعنی پیش کی برم که به ibs دسترسی داشته باشه و درستش کنه؟
من اونروز پیشه یکی از رییس های مخابرات بودم زنگ زده بود تهران داشت ترافیک شهرستان های خوزستان رو از پنل چک میکرد فکر کنم تا اونجایی که خودم دیدم از اهواز نباشه... اگرم باشه تو ساختمون اصلی مخابرات...
هزینه خرید تجهیزات وایرلس حداقل چقدر هست ؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
در انواع معمولی ۲۷۰- ۳۰۰ تومن
Sent from my iPhone using Tapatalk
فرشاد جان دیشب 8گیگ دانلود کردم جات خالی![]()
فکر کنم شما بودی 10 مگ شبانه داشتی. درسته؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Last edited by saminem; 24-07-2014 at 13:34.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)