تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1300 از 2199 اولاول ... 3008001200125012901296129712981299130013011302130313041310135014001800 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,991 به 13,000 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

چه سرویسی خریدید؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه bina22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

512 نا محدود 1به4

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان من 128 چهار گیگ دارم....وی پینگم 74...دانلود 30...آپلود هم 10 هست...خوبه به نظرتون؟ با دانلود منیجر هم 35 الی 40

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

اگه 24 ساعت فعال بود خوب میشد

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بچه ها اينكه ميگيند 2مگ داريد يا 1 ولي سرعت دانلودتون پايينمشكوكه قضيهچون من با مبين تست كردم با ايرانسل هم همينطورسرعت دانلود فيكس رو حد قرارداديش بودهشايد بخاطر وفايروال سرعت پايين اومدهمن با مودم مبين كار نكردم ولي فكر كنم با آپديت اين مشكل به مراتب حل ميشه چون خيلي ها با آپديت مودم ها مشكل كم بودن سرعتشون حل شده...
    قضیه مشکوک هست ولی از نه طرف کاربران که از طرف شرکت مبین‌نت. من خودم و هفت نفر از دوستان و اقواموشون که در سطح شهر تهران مبین‌نت داریم، توی چندین مدل کامپیوتر و ویندوزهای مختلف با مدلهای مختلف اینترنت‌سکوریتی چک کردیم و توی تمامشون در حال حاضر سرعت دانلود عادی هرگز با سرعت ادعا شده برابر نیست. گفتم سرعت عادی چون در برنامه‌هایی مثل IDM می‌شه کلک زد و بجای یه کانکشن تا ۱۶ تماس برقرار کرد و عملاً سرعت کم رو بیشتر کرد. اما اگه قرار باشه که دانلود رو خود ویندوز یا برنامه‌هایی که تنها یک کانکشن رو مجاز می‌دونن انجام بدن، کار به مصیبت دچار می‌شه.البته بسته به منطقه سرعت بالا و پائین هست و برای من که غرب‌نشین هستم بدترین حالت هست. اما حتی اونهایی که توی مناطق خلوت هم هستن باز سرعت راضی‌کننده نیست.درضمن مودمهای ماها قدیمی هستن و براشون آپدیتی نذاشتن. البته ایرانسل برای مدلهای ماها آپدیت داره، ولی می‌ترسم تنظیماتش مخصوص ایرانسل دستکاری شده باشه و آپدیت بدترش کنه.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

عاشورا شب در ساعت رایگان تو اهواز با اکانت 512 سرعت دانلود از همون شروع ساعت رایگان تا صبح از 90 تا 110 کیلوبایت برثانیه متغیر بود....برای اولین بار یه لحظه سرعت 126 ک بر ثانیه هم تو عمرم دیدم....وای که چه شب تکرار نشدنی و رویایی بود.... تا صبح اشک شوق ریختم و برای پایداری ابر کمپانی مبین نت دعا کردم....شب بعد به خودم اومدم و دیدم دیگه خبری ازون رویا نیست....ولی خداییش هرشب سرعتم بین 30 تا 50 متغیره و واقعا این سرعت تو ساعات رایگان عالیه نسبت به چند وقت پیش....برم 7هشت 10 کیلو اسپند دودبدم امشب سرعت برنگرده دایال آپ

واقعاً اسفندی که گفتین رو دود کنید، چون اینترنت من از یه روز مونده به تاسوعا هی سرعتش کم و کمتر شده و الان که دارم این مطلب رو می‌نویسم در حد حتی دایال‌آپ هم نیست و بین ۵۰۰ تا دو کیلوبایت سرعتش هست. اینقدر کند شده که حتی سایت تست سرعت speedtest.net رو نتونستم باز کنم که یه تست سرعت بگیرم. فقط منتظرم که زمان اکانتم تموم بشه و مبین‌نت رو بذارم کنار و برم همون ADSL عادی بگیرم.

داره خودمونی میشه javid_hector's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    JoNooB

پيش فرض

همین الان
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از دیشب بهتره بین 40/30/50 متغیره شدید.

ویرایش : بعد یع قطعیه چند دقیقه ای سرعت از 350 رد کرده تو شبانه o: کاش همش اینچور باشه
    Last edited by javid_hector; 02-12-2012 at 02:21.

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همین الان
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از دیشب بهتره بین 40/30/50 متغیره شدید.

ویرایش : بعد یع قطعیه چند دقیقه ای سرعت از 350 رد کرده تو شبانه o: کاش همش اینچور باشه
    برا منم قطع شد اول فکر کردم مشکل از منه،بعد آنتن اومد ولی نمی دونم چرا یک خط داره!!!صفحه باز نمیشه اصلا!!!

داره خودمونی میشه Citrix Systems's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مگه مودم مبین نت گارانتی داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
    کسی که مودم مبین نت بگیره گارانتی داره نه اینکه ایرانسل رو تبدیل کنه به مبین نت

10. این کاربر از Citrix Systems بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Citrix Systems's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

راستي. مودمهاي مبين نت مگه گارانتي ندارن
    تو فرمي كه واسه ايرانسل مي رفتن مودم ها هم گارانتي ميشن هم بيمه.(‌ هردوش يكي هست تقريبا)

والا من دو بار مودم ايرانسل رو دادم واسم عوض كردن. مودم هاي ايرانسل و مبين نت مال يه شركته فرقي نداره...
    شما رو چه حسابی این حرف رو میزنی ؟ کی میگه گارانتی ندارن ؟ پس چطوری برای اینهمه ملت مودم عوض شد ؟ هرکسی مودم مبین نت داشته باشه خراب بشه تماس میگیره 096790 براش فرم پیگیری میزنن درجا میان خونه مودم رو تعویض میکنن

12. این کاربر از Citrix Systems بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •