تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: رتبه اين فصل پرسپوليس

راي دهنده
475. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام

144 30.32%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر

50 10.53%
  • قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی

18 3.79%
  • قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی

13 2.74%
  • قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا

16 3.37%
  • قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر

30 6.32%
  • قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی

20 4.21%
  • نـاکـامـی در هر سـه جـــام

184 38.74%
صفحه 1300 از 2014 اولاول ... 3008001200125012901296129712981299130013011302130313041310135014001800 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,991 به 13,000 از 20140

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه پرسپوليس: Persepolis F.C. News

پروفشنال f.kh0511's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

لیگ برتر باشگاه های ایران - هفته هفدهم (دور رفت)

پنجشنبه 16/9/87 ساعت 15:00 ورزشگاه آزادی تهران

حقی (68)(p)
    پایان بازی توره (34)
    حیدری (72)

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فقط مصطفوی در جشن بازیکنان شرکت کرد
    اخبار داخلی باشگاه

کانون هواداران پرسپولیس : اعضاي هيئت مديره باشگاه پرسپوليس، پس از پيروزي برابر راه آهن شهرري، در جشن بازيكنان شركت نكردند.
    فوتبال پرسپوليس در هفته هفدهم ليگ برتر موفق شد كه تيم فوتبال راه آهن شهر ري را 2 بر يك شكست داده و با كسب 3 امتياز، در رتبه چهارم جدول قرار بگيرد.
    در پايان مسابقه، داريوش مصطفوي در جشن و پايكوبي بازيكنان شركت كرد؛ ‌اما مجيد فرخزادي و حسين هدايتي، عضو هيئت مديره شركت نكرده و 8 دقيقه قبل از به پايان رسيدن مسابقه، ورزشگاه را ترك كردند. آنها در ديدار قبلي هم چنين كردند.
    بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس در پايان مسابقه با راه آهن به دستور كادر فني، در ورزشگاه آزادي تمرين ريكاوري انجام دادند. پس از به ثمررسيدن گل دوم پرسپوليس، داريوش مصطفوي مديرعامل، محمود خوردبين سرپرست تيم را در آغوش گرفت. همين واكنش، عاملي شد كه هواداران به شدت مصطفوي را مورد تشويق قرار دهند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مدارک پرسپولیس هم به AFC ارسال شد

کانون هواداران پرسپولیس : تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس با ارائه مدارک و تکمیل فرم‌های مخصوص AFC آمادگی خود را برای شرکت در نخستین دوره مسابقات لیگ حرفه‌ای فوتبال آسیا در سال 2009 اعلام کردند.
    دو باشگاه استقلال و پرسپولیس با تکمیل فرم‌های مخصوص از سوی AFC که در آن اطلاعات مربوط به باشگاه‌ها، ورزشگاه‌های محل برگزاری مسابقه، زمان پیشنهادی برای برگزاری مسابقات، مقررات ضد دوپینگ و ... قید شده را به کمیته روابط بین الملل ارائه و رسما آمادگی خود را برای حضور در فصل جدید مسابقات لیگ حرفه ای فوتبال آسیا اعلام کردند. تیم‌های فوتبال استقلال و پرسپولیس در حالی فرم‌های ویژه AFC را تکمیل و به فدراسیون فوتبال تحویل داده‌اند که دو باشگاه صبای قم و سپاهان اصفهان هنوز مدارک خود را به فدراسیون ارائه نکرده‌اند.

کنفدراسیون فوتبال آسیا تا دوشنبه 15 دسامبر (دوشنبه 25 آذر) به تیم‌های شرکت کننده در لیگ حرفه‌ای فوتبال آسیا فرصت داده است تا با تکمیل فرم‌‎های ویژه آمادگی خود را برای شرکت در لیگ حرفه‌ای فوتبال این قاره اعلام کنند.

فصل جدید مسابقات لیگ حرفه‌ای فوتبال آسیا از اواخر بهمن ماه جاری با حضور 32 تیم برترباشگاه‌های آسیا آغاز خواهد شد.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عليرضا محمد: نيم فصل دوم، دوباره ستاره مي شوم

کانون هواداران پرسپولیس : قبول داري که نتوانسته اي انتظارات را برآورده کني؟
    گمان نمي کنم عملکرد بازيکني که در ترکيب ثابت تيم پر مهره ليگ برتر قرار مي گيرد، زير سوال باشد. از بازي هايي که در اين چند مدت براي پرسپوليس انجام داده ام، راضي ام و اميدوارم در نيم فصل دوم از اين هم بهتر شوم.

اما انتظار از بهترين مدافع راست ليگ هفتم بيشتر از اين حرف ها است.
    شايد به خاطر عملکرد درخشاني که در ليگ گذشته داشتم، همه دنبال اين بودند تا يکي از سوپر استارهاي پرسپوليس و ليگ برتر شوم. اما شرايط جديدي که برايم پيش آمد، اين اجازه را از من گرفت که خودم را به عنوان يکي از ستاره ها مطرح کنم.

چه شرايطي؟
    "جو" حاکم بر تيم بزرگي مثل پرسپوليس با راه آهن و ساير تيم ها فرق زيادي دارد و من که در کانون توجه قرار نگرفته بودم، براي اخت شدن با حاشيه هاي پرسپوليس فرصت مي خواستم تا بتوانم بعد از آن با تمرکز لازم براي تيمم به ميدان بروم.

پس پرسپوليسي ها از اين به بعد منتظر "محمد"ي آماده تر باشند؟
    صد در صد! به همه قول مي دهم که در دور برگشت خودم را به عنوان بهترين مدافع راست ليگ برتر و يک ستاره معرفي کنم تا بتوانم هم در برنامه هاي تاکتيکي تيم تاثيرگذاري بيشتري داشته باشم و هم اينکه بالاخره توسط علي دايي به تيم ملي فوتبال دعوت شوم.

24 گل خورده در 17 بازي، اين آمار براي پرسپوليس نگران کننده نيست؟
    پرسپوليس و يا هر تيم ديگري که ادعاي قهرماني دارد، نبايد آمار گل خورده خود را تا به اين بالا ببيند. اما دريافت 24 گل دليل خوبي براي زير سوال بردن مدافعان و دروازه بان هاي پرسپوليس نيست.

به هر حال مدافعان و دروازه بان وظيفه اجراي برنامه هاي دفاعي تيم را دارند.
    اگر نگاهي به گل هاي خورده ما انداخته شود، مي بينيد که اکثر گل هاي به دست آمده توسط حريفان ما، يا به واسطه شوت هاي غيرقابل مهار و ناگهاني بوده و يا توسط خلاقيت بازيکنان حريف به ثمر رسيده است، درصد کمي از گل هاي خورده ما با تاکتيک حريفان به ثبت رسيده است.

البته اين حرف بيشتر يک توجيه است تا نظر کارشناسي و قابل قبول!
    باز هم تکرار مي کنم که اين آمار، آمار بسيار ضعيفي براي پرسپوليس است و ما بايد در ادامه ليگ برتر کاري کنيم تا گل هاي کمتري را دريافت کنيم.

" دو بر يک"، اين نتيجه مقابل راه آهن نتيجه راضي کننده اي بود؟
    وقتي قرار است در کورس مدعيان بجنگيم، مهمترين چيزي که بايد دنبال آن باشيم، سه امتياز است. خوشحالم که با شکست دادن تيم محمود ياوري سه امتياز با ارزش را به حساب خود واريز کرديم و در جدول يک رتبه بالاتر رفتيم.

اما هواداران مثل پيروزهاي استقلال، انتظار پيروزي با قاطعيت بيشتري دارند.
    به نظر من قياس کردن نتيجه هاي ما و استقلال نمي تواند منطقي باشد، هر تيمي شرايط خودش را دارد و مطمئن باشيد که استقلال براي شکست دادن حريفانش کار راحتتري نسبت به ما پيش روي خود مي بيند.

يعني آنها آماده تر هستند و کار چندان دشواري براي بردن ندارند؟
    منظورم اين نبود، تيم هايي که برابر ما بازي مي کنند سرتاسر انگيزه مي شوند و همين کار را براي ما مشکل مي کند و نمي توانيم به بردهايي قاطع برسيم.

اما همه ليگ برتري ها، برابر استقلال هم با انگيزه مي شوند.
    اصلا اين حرف را قبول ندارم، حضور بازيکناني چون کريم باقري، رحمان رضايي و علي کريمي تيم ما را به يک تيم بين المللي مبدل کرده و همين فاکتور پرسپوليس را به تيم متفاوتي حتي نسبت به استقلال تبديل کرده است.

آمادگي اين روزهاي پرسپوليس چه علتي دارد؟
    بعد از رفتن قطبي و سرمربي شدن افشين پيرواني سيستم تيم ما تغيير کرد و در بازي هاي اخير بازيکنان آزادي عمل بيشتري دارند، اين مهمترين عاملي است که در نتيجه گيري پرسپپوليس تاثير گذاشته است.

پس قطبي را دليل اصلي امتياز ازدست دادن هاي هفته هاي گذشته مي داني؟
    اصلا چنين منظوري نداشتم، افشين قطبي اگر کارش را بلد نبود، نمي توانست در حاليکه فيفا شش امتياز از امتيازاتش را کم کرده بود، پرسپوليس را به عنوان قهرماني ليگ برساند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

تکذبیه یک خبر // سپهر حیدری با معرفت تر از این حرف ها !

کانون هواداران پرسپولیس : سپهر حيدرى را هر وقت كه مى ديديم و هر گاه كه صدايش را مى شنيديم شاداب و با طراوت بود اما عصر پنجشنبه صداى او را آن سوى خط ارتباطى، «گرفته» و ناراحت دريافت مى كرديم. باورمان نمى شد اين، همان «سپهر»ى است كه بعد از زدن گل قهرمانى پرسپوليس در ليگ قبلى ميليون ها نفر را شارژ كرده بود.حيدرى به ابرار ورزشى گفت:«متأسفانه از قول من شيطنت هايى صورت گرفته و حرف هايى منتشر گرديده است كه روحم از آن خبر ندارد.»حيدرى ضمن تكذيب مصاحبه يكى از خبرگزارى ها كه متأسفانه بخش هايى از آن پريروز توسط ما هم چاپ شده [خبرگزاری رسمی و ثبت شده برنانیوز] ، قاطعانه اعلام كرد كه اگر اين شيطنت ها در قالب جعل حرف ها و يا انتشار مصاحبه هاى خيالى(از بيخ و بن) تداوم يابد از انتشاردهندگان آن شكايت خواهد كرد و اين كار براى ناشران مطالب كذب، عواقب حقوقى خواهد داشت. از سپهر حيدرى خواستيم در روزنامه ما منويات واقعى اش را بروز دهد.

مدافع مطرح فوتبال ايران و پرسپوليس گفت:«من براى تمام مربيانم از دوران نونهالى تاكنون احترام قائلم. باتوجه به مشى و شيوه رفتارى و گفتارى ام نه تنها عليه قطبى بلكه عليه هيچ يك از مربيانم بى احترامى نكرده و از اين پس نيز نخواهم كرد. الان هم براى آقاى افشين پيروانى فوق العاده احترام قائلم و آرزوى موفقيت مى كنم.»

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

عليرضا حقيقي:پرسپوليسي ها نگران دروازه نباشند

کانون هواداران پرسپولیس : دروازه بان اول پرسپوليس در بازي هاي اخير، با اشاره به آمادگي خود به هواداران تيمش اطمينان مي دهد که نگران دروازه نباشند،چون از آمادگي لازم براي حراست از دروازه پرسپوليس برخوردار است.
    عليرضا حقيقي بعد از بازي با راه آهن گفت:خوشحالم که با شکست دادن راه آهن از بحران خارج شديم و در حال حاضر اميدواري زيادي داريم تا با نتيجه گرفتن در نيم فصل دوم ليگ برتر، بالاخره صدرنشيني در اين مسابقات را تجربه کنيم.
    اين دروازه بان با اشاره به ديدار تيمش با شاگردان ياوري اظهار داشت: راه آهني ها با انگيزه بالايي بازي يم کردند و اين کار را براي شما مشکل کرده بود، اما در نهايت توانستيم با استفاده از توانايي هاي مهره هايمان که برتري محسوسي نسبت به بازيکنان حريف دارند، پيروزي شيريني را به دست آوريم و در جدول يک پله صعود کنيم.

حقيقي با اشاره به گل هاي خورده پرسپوليس مي گويد: من هم مي دانم که 24 گل خورده در 17 بازي نمي تواند آمار مناسبي براي تيم ما باشد، اميدوارم با تمريناتي که عابدزاده مي دهد و زحمتي که من و واعظي بايد متحمل شويم، در نيم فصل دوم جبران مافات کرده و آمار گل هاي خورده تيم را به حد ايده آلي برسانيم.
    پرسپوليس در چارچوب هفتنه هفدهم ليگ برتر، توانست راه آهن را با نتيجه دو بر يک شکست دهد و به با توجه به شگست سپاهان مقابل مقاومت سپاسي، به رده چهارم جدول رده بندي صعود کند.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

حيدري: براي خوشحالي پس از گل 6 جلسه با توره تمرين كرديم

کانون هواداران پرسپولیس : مدافع تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: براي خوشحالي بعد از گل 6 جلسه با توره تمرين كرده و با يكديگر هماهنگ بوديم. سپهر حيدري پس از برتري دو بر يك پرسپوليس مقابل راه آهن در جمع خبرنگاران اظهار داشت: قسمت اين بود كه مثل بازي مقابل سپاهان باز هم عاملي براي پيروزي تيمم شوم. گلي كه من به ثمر رساندم، حاصل زحمات تمام بازيكنان بود و فكر كنم ما مي‌توانستيم گل هاي بي‌شماري را به ثمر برسانيم. وي ادامه داد: غير از ضربه پنالتي كه به گل تبديل شد، بازيكنان راه آهن فرصتي براي گلزني نداشتند و اگر بازي تا صبح ادامه پيدا مي‌كرد، نمي‌توانستند گل بزنند. مدافع پرسپوليس تاكيد كرد: ياوري استاد من و يكي از مربيان بزرگ فوتبال ايران است. تيم وي نسبت به اول فصل دگرگون شده است؛ اما بازيكنان ما در اين بازي فقط به سه امتياز فكر مي كردند وبا قدرت به هدف خود رسيدند.

حيدري در خصوص عدم گلزني مهاجمان پرسپوليس گفت: بهترين مهاجمان ايران را داريم و مطمئن باشيد در بازي‌هاي بعدي آنها دوباره خود را ثابت مي‌كنند. سه هفته است كه متاسفانه مهاجمان در گلزني كم فروغ شده‌اند و خوشحالم كه مدافعاني مثل باقري‌ها و من اين كمبودها را جبران مي‌كنيم؛ اما فراموش نكنيد كه دفاع پرسپوليس نيز مستحكم‌تر شده است.

حيدري در خصوص خوشحالي عجيب بعد از زدن گل خود تصريح كرد: براي خوشحالي بعد از گل با توره كاملا هماهنگ بودم. براي انجام اين حركت كه سنگالي ها پس از گل آن را انجام مي دهند، 6 جلسه با يكديگر در هتل تمرين كرده بوديم. توره يكي از بهترين دوستان من است و در بازي‌هاي بعدي اگر باز هم گل بزنيم شايد خوشحالي‌هاي عجيب‌تري را انجام دهيم.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مسابقه بعدی:

پرسپولیس و سایپا کرج
    سه شنبه 19/09/87 ساعت 15
    مکان : ورزشگاه آزادی تهران

آخرین نتیجه : سایپا کرج 0 - پرسپولیس 1

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

افشين پيرواني:
    خادم و عاشق پرسپوليس هستم

جام جم آنلاين: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: به هواداران‌ قول مي‌دهم که با ارائه يک فوتبال زيبا و قدرتمندانه علاوه بر کسب دو جام قهرماني فوتبال ايران، به فينال ليگ قهرمانان آسيا نيز راه پيدا کنيم.
    به گزارش واحد مركزي خبر، افشين پيرواني پس از پيروزي 2 بر يک تيم پرسپوليس مقابل تيم راه‌آهن گفت: امروز از عملکرد تمامي بازيکنان چه آنهايي که بازي کردند، چه آنهايي که خودشان را گرم کردند و چه نيمکت‌نشينان پرسپوليس راضي هستم و اين موفقيت ارزشمند و کسب سه امتياز از تيم پر قدرت راه‌آهن را به آنها تبريک بگويم. همچنين به تيم راه‌آهن که فوتبال خوبي را ارائه کرد و محمود ياوري مربي و استاد با تجربه و تواناي آنها تبريک مي‌گويم.

وي افزود: ما در اين مسابقه راه‌هاي مختلفي را براي رسيدن به دروازه حريف از جمله ارسال سانتر از جناحين، فوتبال ترکيبي و شوت از راه دور کار کرديم و سرانجام موقعيت‌هاي زيادي روي دروازه راه‌آهن ايجاد شد که ثمره آن دو گل زيبا براي پرسپوليس بود.

وي درباره‌ بازي نکردن پژمان نوري و حضور بيست دقيقه‌اي نيکبخت‌واحدي در ترکيب پرسپوليس گفت: ما مهره‌هاي قدرتمند و حرفه‌يي زيادي داريم اما قانون به ما مي‌گويد که يازده بازيکن در ترکيب قرار گيرند، مطمئن باشيد کساني که بازي نکردند به دليل عدم شايستگي آنها نبود و من هيچ مشکلي با آنها ندارم. نوري و نيکبخت دو بازيکن بزرگ و ملي‌پوش ما هستند که تشخيص داديم نوري امروز بازي نکند و نيکبخت نيز در آن دقيقه از بازي به ميدان برود.

وي درباره‌ي تغييرات فني که پرسپوليس پس از رفتن قطبي به خود ديده است، نيز تصريح کرد: سعي کردم در تيم تغيير سيستم ايجاد کنم تا شعاع حرکتي بازيکنان بيشتر شود، به هر بازيکن اجازه دادم با توانايي‌هايي که دارد در هر پست آزادي عمل داشته باشد، حتي شما امروز ديديد خط دفاعي ما کمترين اشتباه را داشت و خوب بازي کرد.

وي افزود: ما پرسپوليس هستيم و محکوم به برد؛ اما اين نتيجه حاصل زحمت همه‌ دست‌اندرکاران، مربيان و بازيکنان پرسپوليس بود. اين سه امتياز بازي با راه‌آهن ارزش زيادي براي ما داشت و خوشحالم که آن را کسب کرديم. اميدوارم طي مسابقات آتي نيز بچه‌ها با همين شادابي بازي کنند و ما بتوانيم حريفان را يک به يک از پيش رو برداريم.

پيرواني همچنين درباره‌ اضافه شدن يک مربي به کادر فني پرسپوليس نيز گفت: تمام گزينه‌هايي که اين روزها در مطبوعات ورزشي در اين خصوص مطرح مي‌شود احتمال حضور در پرسپوليس را دارند اما با توجه به فشردگي مسابقات فکر نمي‌کنم هر مربي که به جمع ما اضافه شود بتواند کمک شاياني به لحاظ فني براي ما باشد.

ما دقت نظر خاصي روي اين مربي داريم و سعي مي‌کنيم از افراد بااخلاق، با سواد و مورد قبول تيم و هواداران باشد. فکر مي‌کنم به احتمال زياد او پيش از بازي پرسپوليس مقابل سايپا معرفي شود.

وي درباره‌ي حاشيه‌هايي که در اطراف پرسپوليس وجود دارد نيز خاطرنشان کرد: تيم بزرگي چون پرسپوليس مسلما حاشيه را رها نمي‌کند و حاشيه هم او را رها نمي‌کند اما معتقدم اين حواشي بايد به بهترين روش حل شود، در اين راستا به بازيکنان توصيه کرده‌ام که اجازه ندهيد اتفاقات پيرامون تيم به داخل آن نفوذ پيدا کند و باعث تحت تاثير قرار گرفتن فوتبال‌مان شود. ما اکنون همه‌ي تلاش‌مان را مي‌کنيم که فقط براي برد به ميدان رفته و به هدف بزرگمان يعني قهرماني دوباره در ليگ برتر دست يابيم.

خادم و عاشق پرسپوليس هستم

وي در مورد امضاي حکم سرمربيگري‌اش در تيم پرسپوليس گفت: من خادم و عاشق اين تيم هستم و به اين مسائل فکر نمي‌کنم، اين خصيصه را تا حدودي در دوران بازيگري‌ام نيز داشتم، حکم مهم نيست حالا اگر مسوولان پرسپوليس اين حکم را دادند از آنها ممنون هستم و اگر ندادند نيز بازهم ممنون آنها هستم، تنها سعي مي‌کنم تمام تلاشم را براي اين تيم انجام داده تا فوتبالي در حد نام پرسپوليس ارائه کنيم، با هدف قهرماني به اين تيم آمده‌ام و به هواداران قول مي‌دهم علاوه بر کسب دو جام داخلي به فينال ليگ قهرمانان آسيا نيز راه يابيم.

وي درباره‌ي برنامه‌هاي پرسپوليس براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا نيز تصريح کرد: به تمام تيم‌هايي که مي‌خواهند به جهنم آزادي بيايند و مقابل پرسپوليس بازي کنند مي‌گويم روز سختي خواهند داشت و ما با پتانسيل و بازيکناني که در اختيار داريم حريف دست و پا بسته‌اي نخواهيم بود، همه آنها را شکست خواهيم داد و براي حضور قدرتمندانه در اين مسابقات برنامه‌ريزي بلند مدتي داريم. فکر مي‌کنم پرسپوليس به اندازه کافي بازيکن دارد و با همين نفرات هم مي‌تواند در سه جام پيش رو موفق شود.

تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

افشين پيرواني تا آخر فصل سرمربي‌ پرسپوليس است

فوتبال- همشهري آنلاين:
    عضو هيئت مديره باشگاه پرسپوليس گفت: افشين پيرواني تا آخر فصل سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس است
    محمدحسين نژاد‌فلاح دوشنبه (11 آذر) در گفتگو با فارس افزود: در اين راستا هيئت مديره باشگاه از پيرواني حمايت‌هاي لازم را انجام مي‌دهد.

وي تأكيد كرد: متأسفانه برخي از رسانه‌ها با اعلام اينكه قرارداد قطبي يك طرفه بوده، مشكلاتي را به وجود آورده‌اند.

اين مسئول ضمن تكذيب اين اخبار تأكيد كرد: قرارداد بسته شده بين باشگاه پرسپوليس و افشن قطبي به صورت قانوني طي شده و وي به علت رها كردن نا به هنگام اين تيم بايد پاسخگو باشد.

نژاد‌فلاح تصريح كرد: همچنين قطبي بايد بخشي از 700 هزار دلاري كه بابت اين قرارداد از باشگاه گرفته است را بازگرداند.

وي اعلام كرد: با تمهيدات انديشيده شده اقدامات قانوني اين مهم در دست پيگيري مسئولان قراردارد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •