بستگی داره به اینکه کپی خور دائم باشه یا موقت ؟
اگه موقت باشه نه ولی اگه دائم باشه برای پاندورا کردن باتری به یک psp دیگه نیاز هست
بستگی داره به اینکه کپی خور دائم باشه یا موقت ؟
اگه موقت باشه نه ولی اگه دائم باشه برای پاندورا کردن باتری به یک psp دیگه نیاز هست
اگر psp به برق باشه بعد باتری رو در بیاریم دستگاه خاموش میشه؟
نه![]()
سلام !
بچه ها کم یه کاری کردم امروز الان هر کاری میکنم رو هر بازی و برنامه ای میرم The Game Can not Be Started The Data Is Corrupted !
اون کارم این بود :
ورژن psp ایم 5.05 Gen D3 بود ! من رفتم تو منو نصب همین فریمور گزینه دومشو زدم همینجوری خواستم ببینم چی میشه
پی اس پی ری استارت شد و Gen D3 از کنار اسم فریمور رفت ! یعنی الان میری تو فریمور مینویسه : 5.05 فقط
امکان داره کپی خوریش پریده باشه ؟
کمک کنید لطفا من بدون پی اس پی مییمرم
ممنونم !
شما دکمه ی select رو میزنی وارد منوی recovery میشی؟
دستگاه رو کامل خاموش کن (دکمه ی power رو چند ثانیه نگه دار ) بعد موقع روشن کردن r رو بگیر ببین وارد recovery میشی؟
نه متاسفاه ریکاوریش کاملا پریده !
من بالاخره خریدم.psp 1004 بتا قیمت 285 تومن،کپی خور دائم.(چقدر تو پاچم رفته؟)
ورژنش هم 5.50GEN-D3 هستش.
در ضمن قضیه این کپی خور دائم چیه؟از چه طریق کپی خور دائمش میکنن؟
بعد فروشنده بهم گفت حتماً از طریق رم ریدر (ram reader) رو مموریش بازی بریزم و اگه از کابل usb استفاده کنم کپی خورش از بین میره،آیا چنین چیزی صحت داره؟
مبارکت باشه داداش
راستش من هر وقت با کابل بازی ریختم کپیش نپریده.بعضی موقع ها هم با رم ریدر میریزم
مبارک باشه ایشاللا چرخش برات بچرخه
psp شما کپی خور دائمه دیگه چیو می خوای دائم کنی ؟![]()
سلام پوریا جان.
1_این مدلی که گرفتم خوبه؟ منظورم 1004 هستش؟(3000 نتونستم پیدا کنم)
2_کپی خور دائم هست،ولی میخوام بدونم چطوری و با چه روشی کپی خور دائم شده؟
3_فروشنده گفت با usb وصل کنی به pc کپی خورش از بین میره،آیا درست میگه؟(همچین با شک و تردید میگفت)
4_دستکاریش بکنم(تو تنظیمات) کپی خورش میپره؟
5_دکمه ی select رو که میزنم یه منو باز میشه که نوشته ساخت باتری پاندورا و غیره....اون تنظیمات واسه چیه؟
ممنون/![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)