برای اطمینان برای بقیه_شم طبق این پست عمل کن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای اطمینان برای بقیه_شم طبق این پست عمل کن:
یکی نیست جواب مارو بد ه
یا دیسک بازی خیلی خش داره و داغونه یا فایل ها کامل نیستن. اگه مشکل او با مایع ظرفشویی حله ولی اگه دومی دیگه کاریش نمیشه کرد.
من فقط data error ستاپ رو گفتم. دویست جور دیتا ارور هست که شما نگفتی کدومشون. من هم نوع رایجش رو گفتم.
اقا تو بازیه terorist take down3 که نصبش میکنم بعد یه setup هم داره اونو که نصب میکنم یه جا میاد موقع نصب پسورد میخواد
باید چیکار کنم؟ جفت seup یه lience هست یه Read me اونم نگا میکنم چیزی راجبه پسورد ننوشته!
سلام اگه ميشه يه دايركس جديد بهم بديد.
خيلي ممنون
باید توی DVD بازی یک فایل به نام serial یا password یا همچین چیزی وجود داشته باشه...البته گاهی این سریال توی همون پوشه کرک هست.
از اینجا دانلود کنید:
سلام درود
بازم میپرسم :
چه طور میتونم متوجه بشم که کندی یک بازی بخاطر رم ،سی پی یو ویا گرافیکشه...؟
به طور دقیق نمیشه گفت ولی در بیشتر مواقع ضعفها اینجوری خودشون رو نشون میدند:
1- اگه مشکل گرافیک باشه شما تقریبا به طور دائم افت فریم داری والبته این افت فریم در صحنه هایی که دود و آتش(منظورم دقیقا لحظه انفجار نیست) و یا حرکت دینامیک نور زیاد هست خودش رو بیشتر نشون میده...
2- اگه cpu ضعیف باشه شما بیشتر افت فریم رو در صحنه های شلوغ و لحظه های انفجارهای تخریبی داری...
3- اگه رم ضعیف و کم باشه اول از همه لود بازی خیلی بیشتر از حد معمول طول میکشه و بیشترین افت فریم رو هم در همون ابتدای شروع بازی داری و کم کم این افت فریم به مرور زمان طی چند 10 ثانیه بهبود پیدا میکنه ولی قرار نیست به طور کامل رفع بشه...درضمن هنگامی که از بازی خارج و میخوای وارد صفحه ویندوز بشی مدت زمان زیادی طول میکشه....
بازم میگا این اصول کلی هستند و حتما نمیشه افت فریم رو به یک قطعه خاص نسبت داد!!
مخصوصا بازیهای کنونی که روی هر سیستمی به یک نحو عمل میکنند![]()
باور کن دوست عزیز نیست گشتم
تو crack یدونه skishow داره یه game که اجرا نمیشن
بعد تو جایی که بازیو نصب کردم یه setup میاد که باید اونم نصب کنم اما وسطش پسورد میخواد
بفرما این 2تا فایلی که بجز فایل setup تو اون پوشن به اسم licence و read me
حجمشونم 5 کیلوباته
ببین تو اصلا پسوردی میبینی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
این استیم دیگه قضیه اش چیه؟!!!
metro 2033 رو وقتی میخوام نصب کنم میگه باید به اینترنت وصل باشی و استیم رو اپدیت کنی!!
نسخه اصلیش نیست؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)