واسه اون دوستی که عکس ماکرو متنی خواسته بود:
فکر کنم اینا بد نباشه
![]()
واسه اون دوستی که عکس ماکرو متنی خواسته بود:
فکر کنم اینا بد نباشه
![]()
این از همه شون بهتره
من از تگ IMG استفاده میکنم چرا thumbnail رو نشون نمیده
سلام
هرکی در مورد گوشيها ی جديد n73 ا يه نظری ميده
يکی ميگه ساخته چين يکی ميگه هند
يکی ميگه فنلنده ولی افت قيمت داشته
کسی هست که جديدنn73 گرفته باشه با همين قيمتايه پايين
رازی بوده از گوشی آيا کيفتش در حدn73 هايه سری قديم همين اصليا هست
کسی تونسته بد از خريدن گوشی بفهمه ساخته کجاست؟ نه از ليبل پشتش از همين
کد و سريال و .........
يه چيزه ديگه اگه گوشی رو با گارانتی بگيريم ميشه روی فنلاندی(اصل) بودنش حساب کرد
چون گارانتی دار گرفتيم يا به اونم نميشه اعتماد کرد
الان قيمته n73 در تهران بدونه گارانتی و با گارانتی اتصالت چنده (من شرستانم)
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سایتها که همشون معتبرن حداقل قیمت N73 رو 384 دلا ر زدن که با وجود تعرفه و گمرک کلی واسطه و بی انصافی نمیشه توی ایران به قیمت 370 هزار تومن به فروش برسه اینو بزارین کنار اینکه شرکت اصلی توی فندلاند ۶ ماهه که دیگه N73 رو تولید نمیکنه از طرفی چرا این شوک فقط واسه این گوشی و جند گوشی معدود دیگه بوده اگه اینارو کنار هم بزراین به همین حرف میرسین
من تعدادی گوشی ارزون قیمت تحت اسم New Brand (اگه همون معنی مورد نظر منو بده مطمئن نیستم شاید ...)
که مستقیم و بیشتر به بازار دبی مربوط بوده توی بعضی صفحات غیر رسمی با قیمتی حول و حوش ۲۰۰ دلار پیدا کردم اگه تونستم یه چیز قابل استنادی پیدا کنم میگم.
اینا یسری بحثهای دوستانه هست...من خودمم N73 دارم ... تا این بحثها پیش نیاد ، راه حلی هم در کار نخواهد بود .
منم با رضا موافقم .....
اینقدر درباره N73 بحث شده که اگه یه سرچ توی فروم بکنی اینقدر تاپیک و پست بهت میده که تا شب باید بخونی ....
پس اینجور بحثها جز درگیری لفظی ( بعضی اوقات هم فیزیکی ) بین بچه ها نتیجه دیگه ای بهت نمیده ...
فکر کنم دیگه الان همه از محاسن و معایب N73 خیلی خوب خبر دارن و میدونن ....
تا حالا هم بالای 10 تا نظرسنجی درباره خود گوشی و دوربین و صداش گرفته شده که اونم نتیجش مشخص شده .... تاپیک یا بسته شده یا ترش شده ....
پس به جای این همه بحثهای فوق العاده تکراری بشینید یه فکری به حال قیمت این گوشی و نوسان بازار بکنبد ....
دوست عزیز..من این جمله " نوکیا 6ماهه که n73 تولید نکرده" رو الان از چند نفر شنیدم ولی هیچکدومشون منبع رسمی این خبر رو اعلام نکردن . شما هم فقط شنیدید یا منبع معتبری برای گفته خودتون دارید ؟
GnuHDL عزیز...ممنون اما بازم یه تاری خاص توش بود . این عکسها رو از چه فاصله ای گرفتید ؟(دقیق) و اینکه تو تنظیمات دوربین ، غیر از Close up ، چیزی دیگه ای هم باید تنظیم بشه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)