مرسی که جواب دادید.
کاملاً موافقم فقط بدرد سطل آشغال می خوره. متاسفانه با یه شرکت دزد سروکار داریم!!!
خبرهاي لينکهاي زير رابخوانيد وقضاوت کنيدکه واقعاً معلوم است که توي اين بازار اپراتور دومي يا ايرانسل چه خبر است ،اول با آن همه شرط و شروط و اگرها ،مکالمه رايگان
بعد خيال زياد کردن تعرفه ، شما قضاوت کنيد غير از دان پاشيدن و به دام انداختن معني ديگه اي دارد يانه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم دوبار توي دو روز مختلف امتحان كردم هيچي كم نكرد. اما با تجربه اي كه تو عيد برام پيش اومد ديگه جرات ريسك ندارم. آخه از يكم تا 15 فروردين كه شيراز بودم هر چي اس ام اس ميزدم چيزي كم نميكرد من هم تا ميتونستم گروهي ميفرستادم. بعد كه برگشتم تهران يكدفعه 2000 تومن كم كرد.
تاريخ عضويت: Sep 2006
--------------------------------------------------------------------------------
آقا من از 15 فروردین به بعد کلی رفتم با کارتم تو اینترنت ولی از اعتبارش هیچی کم نکرده...
میخواستم بپرسم که آیا امکانش هست که یدفه کم کنه...
آخه اگه یدفه کم کنه خیلی نامردی کرده و حق و حقوق مشترکینش رو زیر پا گذاشته...
حالا اگه كسي از اعتبارش زياد نمونده بره تا ميتونه اينترنت رايگان حال كنه كه همين امروز و فردا مشكل رو هر چي هست برطرف مي كنند.
اعتصاب سراسري***اعتصاب سراسري***
تا حالا شده با عزیزت پای موبایل در حال صحبت باشی وهمش تو فکر نرخ زیاد مکالمت و قبض سر ماه باشی؟
تو هم دوست داری به مخابرات یه حال واقعا اساسی بدی؟
به مخابرات یه حاله اساسی مثل اون حالی که داری عزیزت با موبایل حرف می زنی ونگران نرخ مکالمه هستی واز یه طرف روت نمیکنه به طرف بگی پول موبایلم زیاد میاد وباید قطع کنم ولی از ته دلت نمی خوای رو بدی؟
اگه دوست داری پس مطلب زیر رو حتما بخون!!
در اعتراض به نرخ بالاي مکالمات تلفن همراه روز 27 ارديبهشت 86(روز جهاني ارتباطات و مخابرات) همه موبايلها را خاموش ميکنيم (اين کار خسارت سنگيني را متوجه مخابرات ميکند) به همه بفرستيد تا همه از قبل براي اين روز مهم و سرنوشت ساز آماده باشند (اينو ديگه جدي بگير) اين دفعه چهارمه ولي بزرگترينشونه!
اگر هم این نوشته رو به امضا تون تونوشته پیوند بزنید دیگه خیلی توپ میشه!
Message -Message Settings-Multimedia Message-Connection Settings-Edit Active Multimedia Settings-Home Page
بعد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در قسمت Home Page وارد ميكني
والسلام نامه تمام
بابا همه يه ماهه وصل شدن تازه ميخواي الان وصل بشي!!!
بي خيال
ماهي رو هر وقت از آب بگيري تازس
با WAV هم امتحان كردم
به ايميل ميفرسته ولي از روي گوشي دريافت نميكنه و به جاش همون MMS خطا مي ياد!!!
با يك روز هيچ اتفاقي نمي افتد ...نوشته شده توسط pesare_dokhtarkosh [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهترين راه دور انداختن ايرانسل تا موقعي كه خدماتشو درست نكرده است ...
اقا من میفروشم
کسی خریدار هست
09357707780
خسته شدم از دست این ایرانسل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)