تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 190 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 1897

نام تاپيک: کلوپ N70

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با عرض سلام
    من وقتی گوشی را روشن می کنم بعد از یک یا دو دقیقه هنگ میکنه وباید باتریشو در بیارم مستر ریست که می کنم نیم ساعت کارمیکنه ولی بعد همون اش همون کاسه.
    و در ضمن هیچ ویروس کشی هم رو گوشی نصب نمی شه لطفا مرا راهنمایی کنید
    100 درصد ویروسی شده !!!
    شما باید رم گوشیت رو با رم ریدر به کامپیوتر وصل کنی و با نسخه جدید یه آنتی ویروس اسکنش کنی و ویروسهاش و پاک کنی و قبل از ورود دوباره رم به گوشیت یه بار گوشیت رو فرمت کنی با این کد #7370#* ....
    بعد از این کار گوشیت درست میشه .چند بار خودم امتحان کردم برای چند تا N70 !!!

حـــــرفـه ای Mojtaba N87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    مشهد (Hometown : شیراز)

پيش فرض

آقا مجتبي خيلي ممنون.
    خواهش می کنم...
    سرعت پاسخگويي به سوالات اصلا خوب نيست.
    در ضمن شما كه بلدين جواب بدين اطلاعات خوبي كه دارين رو بذارين.هر كي مثل من كه بلدنيست بتونه جواب سوالشو نپرسيده بگيره
    بچه ها سعی می کنن زود جواب بدن.ولی خود من فقط روزی 1 بار وقف می کنم سر بزنم.امتحانای ترم نزدیکه...

از اطلاعات اوليه شروع كنين.
    روش ريختن برنامه
    تم
    ورژن گوشي چيه؟
    كسي كه 1000تا عكس اس ام اس داره چرانمي تونه برنامه اس ام اس درو رو پيدا كنه
    دوستمون کامل توضیح دادن...
    یه نکته! از زدن پست های پشت سر هم پرهیز کن! سعی کن همه رو تو یه پست بدی.چون اونجوری بهت اخطار می دن... (منبع: اصلان جون )

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

100 درصد ویروسی شده !!!
    شما باید رم گوشیت رو با رم ریدر به کامپیوتر وصل کنی و با نسخه جدید یه آنتی ویروس اسکنش کنی و ویروسهاش و پاک کنی و قبل از ورود دوباره رم به گوشیت یه بار گوشیت رو فرمت کنی با این کد #7370#* ....
    بعد از این کار گوشیت درست میشه .چند بار خودم امتحان کردم برای چند تا N70 !!!
    کاملا تایید میشه... ولی مموریت رو فرمت کنی بهتره.البته قبلش اطلاعات مهمت رو بک آپ بگیر

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

دوربین گوشی هنگام فیلمبرداری تیک می زنه یعنی یه لحظه قطع می شه مشکل از کجاست؟
    هیچکس این مشکلو نداشته؟
    گوشیت رو مستر ریست کن یا اینکه آپدیتش کن.اگه حل نشد مشکلت سخت افزاریه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

آره احتمال دار با مستر ریست حل شه این کارو بکن ضرر نداره ..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نمیدونم چی شده حروف گوشیم خونده نمیشه !!!!!!!!!!!!!!1 چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟
    پ ن : از تو همین سایت یک نرم افزار برای تایپ sms فارسی دانلود کردم وقتی که نصبش کردم دیگه حروفش خونده نمیشه

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت

پيش فرض

نرم افزار رو پاک کردی؟ بازم درست نمی شه اگه پاکش کنی؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نرم افزار رو پاک کردی؟ بازم درست نمی شه اگه پاکش کنی؟
    اصلا حروف خونده نمیشه که بخوام نرم افزارو پاک کنم اگه بتونم حروف رو بخونم میتونم پاکش کنم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اصلا حروف خونده نمیشه که بخوام نرم افزارو پاک کنم اگه بتونم حروف رو بخونم میتونم پاکش کنم
    اسم نرم افزارو که یادته ؟؟
    اگه تو حافظه ی رم نصبش کردی میتونی با یه رم ریدر اونو بزاری تو کامپیوتر و از توی پوشه ی apps که توی system هست اونو پاکش کنی و اگه تو گوشی نصب شده بایداول رم رو درش بیاری و بدی به یکی که منوی گوشی رو حفظه یا یه گوشی ان70 بگیر کنارتو از اونجا نگاه کن و مسیر رو برو تا برسی تو app manager گوشیت بعد هر چی تو app manager هست رو با زدن دکمه c و زدن yes پاکشون کن و بعد از این کار گوشیتو ریست کن تا حل شه مشکلت و اگه امکان هیچ کدوم از اینا رو نداری گوشیتو فرمت کن با دکمه های #7370#* که در این حالت یه کد 5 رقمی که همون کد گوشیته ازت میخواد اونو میدی و ok و یا وقتی گوشیت خاموشه * + 3 + سبز رو نگه دار و روشن کن گوشیتو ...
    موفق باشی ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اسم نرم افزارو که یادته ؟؟
    اگه تو حافظه ی رم نصبش کردی میتونی با یه رم ریدر اونو بزاری تو کامپیوتر و از توی پوشه ی apps که توی system هست اونو پاکش کنی و اگه تو گوشی نصب شده بایداول رم رو درش بیاری و بدی به یکی که منوی گوشی رو حفظه یا یه گوشی ان70 بگیر کنارتو از اونجا نگاه کن و مسیر رو برو تا برسی تو app manager گوشیت بعد هر چی تو app manager هست رو با زدن دکمه c و زدن yes پاکشون کن و بعد از این کار گوشیتو ریست کن تا حل شه مشکلت و اگه امکان هیچ کدوم از اینا رو نداری گوشیتو فرمت کن با دکمه های #7370#* که در این حالت یه کد 5 رقمی که همون کد گوشیته ازت میخواد اونو میدی و ok و یا وقتی گوشیت خاموشه * + 3 + سبز رو نگه دار و روشن کن گوشیتو ...
    موفق باشی ...
    ممنون از لطفتون مشکلم حل شد
    یک نرم افزار فارسی ساز که مشکلی نداشته باشه از کجا میتونم دانلود کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •